Sicriu TV!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

e un mod de-a te simti viu pe langa mortul cu pricina (cand altfel nu poti)

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

ha ha, suuper!!! Cred ca asta motiveaza pe multi sa se uite :D.

Am intrat ieri intr-un magazinas mic (ca sa-mi cumpar tona de bomboane de la Bucuria ) si vanzatorul, un tip 50++, avea teveu' dat pe mort .
Imi zice: eeei, doamna, a murit Dolanescu al nostru, a murit...
Io (ca sa fiu draguta si politicoasa cum mi-i obiceiul ): da, vad . Da' oare cati ani avea?
el: eh, vreo saij cinci.
io: eh, nu era batran...
el: ia mai lasati-ma, doamna! Ii ajunge!!!!! Ce? Asta s-a chinuit cu noi prin metrou si agatat de scara tramvaiului dimineata, pe ger? Da' de unde?! A trait ca boieru', nu s-a trezit de dimineata, mancarica-mancarica si, uite, tot el moare si noi suntem tari, n-avem nika .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

redactorul sef al Redactiei stiri Realitatea TV, explica pentru EVZ resorturile acestui maraton televizual: „Acoperirea mediatica a evenimentului a constituit, de fapt, pentru Realitatea TV un eveniment mai ales pentru reactia po****ra pe care a generat- o. Reactia oamenilor a fost principalul motor al deciziilor în acoperirea evenimentului.....
Asta am vrut sa spun cand am scris:ei se scuza...ok,ei explica,ei precizeaza.
textul l-am copiat din link

Asa si este! Trebuie sa intelegeti ca, vorba lui Mircea Badea, televiziunile nu sunt facute ca sa ne "culturalizam noi" ci ca sa castige patronii respectivi bani! Banii se castiga facand audienta...pentru ca audienta aduce publicitate! Publicul cere subcultura, morbid, crime, violuri, manele, emisiuni gen aia cu pitipoancele care se lupta pentru nu stiu ce inel de diamant, facaturi gen emisiunile alea cu lipsa de fidelitate, "din dragoste" si acum "sicriu TV"....asta este...noi, astia care nu agream aceste "genuri" atat de po****re nu avem altceva de facut decat sa folosim telecomanda si sa cautam pana gasim un "ceva" care ne satisface....daca nu gasim, ginion...inseamna ca nu suntem in targetul "general"! Am lucrat in presa 14 ani de zile, din care vreo cativa ani buni in televiziune....foarte putini dintre cei care aleg sa-si faca publicitate mai dau "doi bani" pe asocierea imaginii lor cu o emisiune/buletin de stiri care le poate dauna...pe toti ii intereseaza audienta...
E trist, dar e adevarat!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Apropo de astfel de televiziuni, gen OTV. Cineva spunea la un moment dat o vorba de duh :Diaconecu este un tip destept care faci bani pe seama prostilor. Oare nu-i adevarat?
Intr-adevar, ne doare ca s-a stins din viata Ion Dolanescu, dar ca sa-i vad ore in sir inmormantarea in direct sau inregistrata mi se pare ceva obscen si macabru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

nu-i neaparat lipsa de cultura
e un mod de-a te simti viu pe langa mortul cu pricina (cand altfel nu poti)

Exact despre asta este vorba in context.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

OTV a facut bani si din morti, din disparuti (Elodia), si din cei vii...nu pot sa inteleg cum sa faci atata caz din suferinta oamenilor? si cand sare cineva de la etaj...din dragoste...ufffffffffffff, ma infurie asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Dupa ce am citit aici despre transmisie m-am dus acasa si le spuneam la ai mei....uite ce au facut cei de la OTV in romania....au transmis in direct inmormantarea. Cine dracu se uita la asa ceva? La care mama imi zice...."io m-as fi uitat de curiozitate".

Curiozitate ca ce????

Exista emoticon cu unul care isi trage un glont in cap?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Curiozitate ca ce????

E diferenta mare de varsta intre tine si mama ta?
Mai ai putina rabdare...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Rufus , mi-ai amintit de bunica mea care, de cand o stiu, deschidea ziarele numai la pagina de "morti" si citea cu multa rabdare toate anunturile mortuare. Daca gasea vreun cunoscut, avea subiect de discutie o saptamana cu prietenele ei .

A fost o avangardista care va sa zica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Maria, imi aduc aminte de bunica de la Oradea...eram odata cu mama mea si imi spunea ca nu o recunoaste pe bunica, tocmai se impingea intr-un autobuz sa apuce un scaun gol...nu prea avea (atunci) nevoie, se tinea incredibil de bine (doar eu ii faceam fata); dupa multi ani (nu mai era bunica), amuzata, mama constata cat de mult seamana cu bunica, pe masura ce treceau anii...

Batranetea e "o boala care se ia"...garantat!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Batranetea e "o boala care se ia"...garantat!

Mi-ai turtit fesul . O sa ma apuc de ca sa ma tin tare.

Maria

Mergi la inceput