Sicriu TV!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si daca te uiti 3 h /zi la o inmormintare ce are? Ai altceva mai bun de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Da, corect, nunta Columbenilor si inmormantarea lui Dolanescu, doua momente de referinta ale existentei noastre.....

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

redactorul sef al Redactiei stiri Realitatea TV, explica pentru EVZ resorturile acestui maraton televizual: „Acoperirea mediatica a evenimentului a constituit, de fapt, pentru Realitatea TV un eveniment mai ales pentru reactia po****ra pe care a generat- o. Reactia oamenilor a fost principalul motor al deciziilor în acoperirea evenimentului.....
Asta am vrut sa spun cand am scris:ei se scuza...ok,ei explica,ei precizeaza.
textul l-am copiat din link

Sigur, au sunat telespectatorii si au intrebat: "o inmormintare in direct cind ne mai dati?" Si tot ei vor dori sa revada momentele mai importante, presupun. Televizunile ar trebui cenzurate de la circuri de genul asta, nu poti sa duci totul la nivelul cel mai de jos "pentru ca asa se cere". Ce mai urmeaza, un viol in direct, o crima? Ca muzica=manele pentru ca asa se cere, emisiunile de divertisment sint vulgare, toate analfabetele siliconate sint vedete s.a.m.d. Asa se cere? Cine cere? Si indiferent ce cere o masa de paracopitate o sa li se ofere pe tava?

Mergi la inceput

E economie de piata nene...asa ca se fac studii...si se observa ca 1 milion de telespectatori casca ochii la 1 inmormintare si 1000 de telespectatori la "hai sa gatim in familie"....asa ca ca dau inmormintari ...si in plus doar 1 data moare omul

Nu vad nimic aiurea....ar fi ceva nasol sa te omoare televiziunile si apoi sa te filmeze...dar asa care e problema? asta vrea publicul asta se da.

de aici apar reclame..etc etc...nu vreti sa manince si Esca o piine buna? sau nu va intereseaza de ea?

poate ca vreti o culturalizare fortata.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, Natasha, o sa li se ofere. La fel cum se ofera junk-food pt ca, ai ghicit, se cere! TOATE sunt AFACERI din care se castiga bani. Nu se face educatie cu tv-ul. Si cata vreme exista telecomanda, nu vad de ce sa te revolti. Da' cred ca s-a discutat prea des pe tema asta, asa ca nu mai are rost. Cine intelege-bine, cine nu-il priveste...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Yo am fost putin ocupat si am scapat ultimele inmormintari asa ca intreb aici ...cum se face...se opreste transmisiunea si se baga reclame cu detergent...sau cum?

Mergi la inceput

Da poti sa vinzi drepturile de inmormintare....ca unii scot bani buni fara sa faca nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

si uite asa va ajunge Diaconescu gurul televiziunilor.

Diaconescu asta nu e prost deloc. A inteles imediat ca romanul(generalizare voita) e atras rau de tot de necazul altuia.E cea mai mare relaxare si distractie sa-i compatimesti pe altii. II place romanului sa se uite gura casca cum boceste tanti Floarea.Atunci se simte si romanul fericit: cand moare pisica vecinului.

La inmormantari vine tot satu. La nunti, doar aia care ti-s datori..

Problema e ca aceasta slabiciune a romanului este exploatata la maxim de catre media. Da..se fac bani frumosi, e o afacere profitabila care a gasit(multumita, sau din cauza lui Diaconescu) calea cea mai scurta spre audiente.

Nu este televiziunea cea care educa, INSA are un mare aport la formarea gusturilor si mentalitatilor. De ce spun asta? Pai azi toate fetele de 15 ani viseaza sa ajunga prezentatoare cu silicoane. Unde au vazut ele asa ceva? La tv, evident.
Scoala? NU! Cu cat esti mai inculta, cu cat scoti mai multe aberatii, cu cat te certi mai cu foc, cu atat esti mai solicitata..ca doar, romanului ii place sa vada scandalul, audientele cresc, televiziunile pun paie pe foc si uite asa suntem intr-un cerc vicios.

Cine e deci de vina? CNA ul e de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si grasele pot sa ceara sa se monteze imaginea 16/9 sa para mai slabe...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Este o mare diferenta intre a relata de la inmormantarea unor celebritati(presedinti de state, Papa, printesa Diana) si alta este sa faci un "reality - show" cu acest eveniment. Eu cred ca CNA-ul ar trebui sa interzica acest gen de showuri. Sunt ele parte din viata de zi cu zi dar totusi nu se face din asta o afacere- daca nu din respect pentru telespectatori atunci macar din respect pentru mort.
Am inteles eu bine sau acest asa zis show a fost la Realitatea TV?
Daca pe acest post a fost emisiunea nici nu-i de mirare!

Mergi la inceput