Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 7
anca81 spune:
Noi nu, din pacate
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
carmenbudea spune:
Salutare
Ianis bea bine laptele pt ca mai mult bea noaptea. Ex la 21-22 cand il pun la culcare bea 130-150ml, la 2 la 5 la 7-8 bea intre 70 si 100ml apoi mai bea cand il pun la somn la 10:30-11 cate 100ml 15:30-16 100ml
Apropo cum va dorm puiuti noaptea
ariana2005 spune:
melly, te referi la Cristi, antrenorul de tae-bo?..cati ani are?..45..nu-mi vine sa cred..probabil ca e totusi o greseala, mi se pare imposibil sa aiba numai atat..
Adriana, vizitat surioara si nepotica,..raportez multa fericire si o revenire miraculoasa..chiar se comporta foarte bine, avand in vedere ca e operata..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
melly, probabil ti-ai dat seama de greseala, vroiam sa zic, ca mi se practic imposibil sa aiba 45 de ani,..arata super tanar, eu mai mult de 30 nu-i dadeam..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
AdrianaSM spune:
Alina am vb si eu cu ea...spune ca se simte ok,totul e in regula, azi a fost fetita cu ea in salon vreo 5 ore...s-a dus singura acolo la copii...deci e bine...mai greu spune ca suporta foamea...inca nu a mancat...dar sa speram ca nu mai trece mult timp si va putea si manca...
v-am pupat pe restul...noi tocmai ne-am intors de la plimbare si tre sa hranesc printesa...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
melly23 spune:
hello!am venit si noi de la plimbarica abia acuma!noi am iesit ceva mai repede din casa dar la 13 eram la Mara si nu era nimeni!am plecat pe la si 10 la sensiblu sa iau un borcanas si apoi la mama!am stat pan' la 3.30 la ei apoi am venit acasa si acu am intrat in casa!pfuiii...lunga zi!si frumoasa vreme!
alina serios ca 45 de ani are!nici eu nu am crezut!mi-au zis fetele de acolo ca tatal sau avea 80 de ani, Dumnezeu sa-l odihneasca, si mai are o sora de 50 si ceva de ani!deci asa am zis si eu mno te si te astept de luni la sala, da?!si pe restu care mai vrea!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
mihor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melly23 hello!am venit si noi de la plimbarica abia acuma!noi am iesit ceva mai repede din casa dar la 13 eram la Mara si nu era nimeni!am plecat pe la si 10 la sensiblu sa iau un borcanas si apoi la mama!am stat pan' la 3.30 la ei apoi am venit acasa si acu am intrat in casa!pfuiii...lunga zi!si frumoasa vreme! alina serios ca 45 de ani are!nici eu nu am crezut!mi-au zis fetele de acolo ca tatal sau avea 80 de ani, Dumnezeu sa-l odihneasca, si mai are o sora de 50 si ceva de ani!deci asa am zis si eu mno te si te astept de luni la sala, da?!si pe restu care mai vrea! Noi si fluturica Amelia Noi si baimarencele A zis Flavia ca nu mai vii... Am stat putin acolo si apoi am plecat la BRD... |
clauco spune:
Salutari,
Mihor, am fost in Tesco cel din Matesalka de vreo 2 luni. Preturile sunt aproximativ ca la noi. Si la hainute doar ca sunt de o calitate foarte buna. Ce mi s-a parut mai ieftin au fost borcanelele de mancare si cerealele (care mi s-au parut mai bune la gust decat ale noastre, aceasi marca). Si eventual inainte sa mergi, intra pe siteul lor t e s c o. h u , si vezi acolo ce promotii au.
nikolleetta spune:
Fetelor noi mergem maine dimi in Ungaria. Merg sa imi fac un control, sa vad cum sta operatia.
La vaccin, Rares, a fost foarte cuminte, fara nici o lacrima. Are 7300g si 67cm si incepem de sambata sa papam ceva
Somn usor