Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Salutare, tufete. Malinka si Melly, am ajuns si io la Mon Bebe, nu stiu cum de nu mi-a picat fisa mai repede ca ala e, ca stiam de el (in sensul ca am mai trecut pe langa el:))) dar eu cu orientarea stau execrabil. Am luat saculetz de-ala Ferreto de care mi-ai zis, Milinka, si am gasit un "sfeteras" cu nasturei, nr. 56, roz cu mov. Au niste preturi piparate rau fatza de ce e pe net, dar pe net pana la urma as iesi tot acolo, ca se plateste transportul.
36
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Flavia, ma bucur ca Stefi e mai bine, m-am gandit la voi zilele astea. Lasa ca isi revine ea cu papa tuturor
Aaaa, sa nu uit: Carla s-a ridicat azi singurica in picioare in patut . Si stie sa se dea si jos
. Am fetita mare
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
irlandeza spune:
Buna fetelor, ce mai faceti voi? Nu prea am avut timp sa va citesc.
Dar cel mai rau imi pare ca n-am reusit sa ne intalnim cat am fost in B. M. Aveam doar numarul lui Anca Urn, si nu am reusit sa ma intalnesc nici cu ea.
Am lasat-o pe Alexia acasa la mami, si am venit singura, si mi-e asa dor de eaaaaaa , si pana in august e muluuuult.
Of, of.
Si pe deasura are si infectie la o amigdala, o eruptie puternica de dinti, ies si dinti si masele deodata. Diaree, febra, nu mananca......e pe antibiotic, azi zicea mama ca a mai inceput sa manance........
Pe alta parte, sotul s-a operat de amigdale ieri, tot in Ro., si a facut si hemoragie postoperator, iar eu sunt aici.........of
Si colac peste pupaza, nici eu nu prea sunt ok, am fost printre altele si la kinetoterapeut......
Sper ca nu v-am plictisit.
Am sa incerc sa citesc din urma.
Va pup
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
dflavia spune:
of doamne cand s-or termina toate, primavara asta e pacatoasa rau
Irlandeza, imi pare rau ca treceti prin asta, nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, hai ca o sa fie totul bine pana la urma, Patty deja papa deci e spre bine, multa sanatate si sotului si tie, cu stresul ti-a scazut sistemul imunitar ca si mie
Stefi e parca mai bine, de mancat nici poveste si laptele e cu cantec, si una peste alta m-a luat si pe mine raceala, ma doare in gat de mor, azi dim la 5 imi faceam ceai, da nu mai conteaza mie o sa-mi treaca, tot ce vreau e sa fie Stefi bine si sa pape si sa nu mai tuseasca, aseara iar a vomat de la tuse
Mami de
Stefania 11.05.2008
radcarmen spune:
Offfffffff, numai de bolnaviori aud. Imi pare rau dflavia si irlandeza ca aveti probleme cu puii mici si ca pe deasupra si voi aveti probleme. Si pe mine ma doare de ieri capul, am fost la o inmormantare si m-a intors pe dos. ieri nu am putut sta in picioare de durere de cap si senzatie de voma, azi parca iar ma doare putin. Siiiiiiii, colac peste pupaza, m-a apucat exact cand incep si munca. De maine reincep serviciul. Sper sa pot sa fac fata la toate, serviciu + copil + casa
. No, a fi cumva...
Va pup pe toate si doresc insanatosire grabnica bolnaviorilor...poate trece odata sezonul asta naspa si virozele lui.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
mihor spune:
anca81 te-am vazut ieri in parcul mare.
Imi pare tare rau ca bantuie raceala pe aici. Noi inca nu avem nimic dar sper sa nici nu avem. Ma bucur mult ca e vreme buna afara si putem sa iesim aproape toata ziua. Deja am inceput sa-i dau Sofiei masa in oras :))
Sofia 6.12.2008
Malinka spune:
irlandeza...si noua ne pare tare rau ca nu te-am intalnit, am tot sperat ca intr-o zi vom avea planuri comune dar n-a fost sa fie, in august nu mai ratam, da? multa, multa sanatate, si voua si micutei patti...
flavia...offf, parca nu se putea sa scapi macar tu, sa poti avea grija de stefi... de la noi sa va simtiti bine amandoua, trebuie sa va faceti bine ca ne e dor de voi si vrem sa va vedem zilele asta...ia uite ca am reusit sa-i fac lui marc caciulita.
carmen...multa sanatate si tie...
ancaurn...abia astept sa aud ce program o sa ai...sper ca macar maine nu trebuie sa mergi la lucru si putem sa stam multttt afara, ca noi o sa fim singuri doua zile, marius pleaca la noapte la bucuresti si se intoarce marti si ma si ingrozeste deja gandul...deci?
anca81... pentru carla, draguta de ea, nu-i asa ca te minunezi cum poate sa evolueze de la zi la zi?
pentru micuta curajoasa...
melly...cum ati petrecut in weekend? ca stiu ca voi mai iesiti de prin oras...
ana, clauco, ce mai fac piticii?
mihor... pentru mamica curajoasa si la cat mai multe zile insorite si papica servita afara...
nikolletta...cand vii la o intalnire cu noi? ne-ar placea sa va cunoastem...
noi suntem mai activi ca niciodata, acum descoperim masute, rafturi, balamale, usi si tot ce iese in calea noastra de pitic care se deplaseaza in patru labute...de 1 aprilie...fara sa fie o gluma...Marc a luat-o la picior...va pun un filmulet sa-l vedeti...
Malinka spune:
asa ne deplasam noi acum...
va pupacim si va dorim somn usor...si o saptamana minunata...
a...si daca intereseaza ceva pe cineva, noi avem ceva lucruri de vanzare, uitati-va aici.
radcarmen spune:
Malinka, de acum sa te tii bine mami ca Marc e iute de "labute" si trebuie sa ai ochi si in ceafa...Se va agata de toate, va cotrobai peste tot ca doar asa se face el om mare. E dulce tare cum alearga el in 4 labute.
Fetelor, de maine reincep muncile si am emotii, sper sa fie ok cu toate.
O noapte buna va doresc si refacere rapida la bolnaviori.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Malinka spune:
carmen...multa bafta pentru prima zi de lucru, sa fie una usoara si sa treaca repede sa te intorci la piticul tau...