Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ancaurn spune:
Esme ma bucur ca treci mai des si pe la noi.
malinka e ok cum ziceti voi. Dragos doarme acum, dar sforaie de la 9 si un sfert, asa ca nu-l mai tine mult. Apoi putem sa fugim.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
si noi iesim azi!....neatza...hihi! tot pe la 12 vom fi la Mara!pooooop
edit: super sacul de dormit anca81 potzi sa il aduci sa-l si vad si sa-mi zici si "scorul" lui!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
anca81 spune:
Gagici, si-a luat Bogdan o zi libera ca revansa pentru ziua de ieri, asa ca iesim in 3.
Melly, 60 ron a dat maica-mea pe el, daca iti place imi dai cat vrei.
Sa aveti o zi minunata!
Anca, Esme Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
dflavia spune:
neata gagici
of of cat va invidiez ca iesiti si e o vreme superba
noi nu servim pana nu ne facem bine bine, aveti grija si voi ca circula tot felul de virusi
Adriana Stefi de fapt s-a intarcat singura, a acceptat biberonul la inceput seara in completare, apoi peste zi si am ajuns sa-i dau san la un moment dat doar seara, noaptea si dimineata, apoi incet incet a renuntat ea singura si spre fericirea mea a coincis cu dormitul toata noaptea, nu stiu daca lipsa sanului a facut-o sa doarma noaptea fara sa ceara nici macar ceai sau apa dar m-am bucurat.
eu nu o pun pe Stefi in sac, mai vin noaptea si o invelesc pentru ca ea se foieste in tot patul, am un sac dar mai grosut si cred ca o sa-i iau unul mai subtire pentru vara.
esme cum esti? ai trecut pe antibiotice?
Mami de
Stefania 11.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
anca81 nu pot sa zic eu un pretz anume!zi tu cu cat il dai ca tu stii ce si cum?!de frumos e frumos na ce sa mai zic.....
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dflavia esme cum esti? ai trecut pe antibiotice? |
Sunt mult mai bine si da am trecut pe antibiotice...mama lor azi.. Macar mi-a dat ceva foarte usor dar => 7 zile ca sa pot alapta pe tot parcursul tratamentului.
Acu' e si Lorelei usor racita...asta e din "binefacerile" varicelei... Ma rog, i-am pus supozitor cu eucalipt si asa macar nu se infunda si primeste lapte mai des...si e si cu antibiotic
![](icon_smile_big.gif)
o zi faian si sanatate maxima,
Esme
dflavia spune:
of saracuta Lorelei, de la Stefi sa se faca bine, ce bune ne-ar fi si la noi niste supozitoare din alea dar ma indoiesc ca am gasi asa ceva la noi, ar trebui sa fie si pe la naturiste oare?
Mami de
Stefania 11.05.2008
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dflavia of saracuta Lorelei, ![]() Mami de ![]() ![]() |
Sa stii ca am intrebat in tara de existenta lor, la surse foarte inalte si mi-au spus ca nu se importa si nici nu se fabrica asa ceva in romania. SI mi-au spus ca ce buna idee le-am dat ca vor incerca ori sa aduca ori sa produca...cand? greu de spus. Cand am sa gasesc pe careva care pleaca spre Romania am sa va trimit mai multe cutii. Promit! Se tin la frigider si fac tare bine...adica nu exista nopti infundate cu asa un supozitor. Cu posta mi-e nasol sa le tirmit ca costa de ma rupe...
Esme
nikolleetta spune:
ANCA81
si multa fericire alaturi de familia ta!!!
Noi suntem mai mult prin curte. Rares mananca destul de bine si bineinteles ca mai mult ii plac fructele.
Mi-au venit "rusii" zilele astea si m-am simtit tare rau de aia v-am urmarit numai si nu am scris. Pe langa asta sotu e plecat de cateva zile la Bucuresti asa ca...am o scuza
Am vazut ca si voi sunteti mai mult pe afara.
Merg azi cu piti la socrii, asa ca maine ne facem de cap . Sper sa tina vremea sa iesim la plimbare.
la toata lumea si un weekend cu cat mai mult soare!!!
dflavia spune:
buna fetelor, pe o vreme asa superba nu cred ca mai sta nimeni in casa, numai noi nu vreau sa risc sa o scot afara, poate maine
WAW esme, ai face asta pentru noi? 1000 de , ti-am fi super recunoscatoare numai sa facem cumva cu plata sa fie ramburs
ca altfel nu facem intelegerea la cat de des veniti in frumoastra noastra romanica sau da-ne de stire daca ai cumva informatii cand am gasi si la noi.
Stefi e mai bine, dar cam fara pofta de mancare, om trece si peste asta of, si inca odata multumiri fetelor care ne-au ajutat, in momente din astea stii cine ti-s prietenii
Mami de
Stefania 11.05.2008