Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Mihor, daca ai Isofix la masina trebuie cumparata si baza pentru scaun, nu? Tre' sa cercetez si eu.
Clau, nici mie nu mi-au placut scaunele, sunt de proasta calitate.
Melly, noi suntem mucioase asa ca stam in casa.Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Malinka spune:
fetelor...cat de des e normal sa faca kk un bebe? ca marc, de cateva zile face si de 5 ori pe zi, aproape dupa fiecare masa, oare nu e prea mult? a trecut perioada constipatiei, acuma recupereaza, cred...
melly...eu cred ca ies un pic cu marc la aer, dar pe la ora 15, cred...
radcarmen spune:
Salutare!
Multumim de aprecieri. E mare smecherie puiul asta al meu, dar nu va faceti iluzii ca voi o sa scapati cu casele neintoarse
. Se ridica ei imediat si incep cercetarea si atunci incep sa faca si "ordine" peste tot. Dar asta inseamna ca is sanatosi si e de bine pana la urma
.
Am mai vrut sa scriu ceva si am uitat. Mai am un neuron, obosit si ala.
O zi faina va dorim si insanatosire grabnica la bolnaviori.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Mi-am adus aminte...
Malinka, a avut si Vlad asa o perioada in care facea kk dupa fiecare masa. Atata timp cat scaunul e normal ca si consistenta nu are nimic, e chiar bine ca are arderile bune. Sanatate la piti si sa redevina mancacios.
$
Vlad 1-2 ani
anca81 spune:
Malinka, si Carla face kk des, deja azi a facut de 3 ori. Ea mai ales in timpul mesei face, sau imediat dupa. De la fibrele din legume, fructe si cereale s-a reglat tranzitul Mamica fericita de
Piti mic se face mare
Malinka spune:
da, fetelor, probabil asa o fi cu tranzitul...intr-adevar, consistenta e normala, si face cam dupa fiecare masa...doar ca noi nu eram deloc obisnuiti cu asa ceva, inainte facea o data la 4 sau 5 zile...
intr-adevar, vlad e un nazdravan simpatic rau...e foarte, foarte dulce...asa-mi imaginez ca va fi si marc in curand, un baietel blond cu ardei iute in fund...
ana...tot la tara esti?
a...tot din cauza ca face des kk are funduletul putin iritat...pasta petrini parca nu ne mai ajuta...oare ce-ar fi bine sa iau?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
noi folosim lanozinc si a fost cel mai bun de pana acuma!si nu e nici scump vreo 8-9 lei cred!de nu mai putzin!eu sunt fff multzumita de el!si Amelia face kk dar de vreo 3 ori pe zi doar!dimi la olitza apoi pe la 2 inainte de somn si seara tot inainte de somn!cel de la 2 e mai acid si se mai irita de la el! dar na...asta e...bine ca avem cu ce trata!aaaa....si mult cur gol!adica lasat in curu gol!
si bafta!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
anca81 spune:
Malinka, avem si noi kk no. 4 pe ziua de azi . Si Carla e iritata, ii dau cu pasta Petrini de la farmacia Helena. De la Lanozinc mi-a facut iritatie urata de tot. Acum fiecarui bb cu ce ii prieste.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
dflavia spune:
salutare,
noi am fost la o mica plimbare de platit ceva facturi si ceva cumparaturi si am prins fix vremea buna, cum am intrat in casa a inceput sa ploua, ce sincronizare, mai mai
Malinka si Stefi face de 5-6 ori pe zi dar consistenta e buna, asta de cand a inceput sa pape bine, inainte era numai o data pe zi, deci eu zic ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
radcarmen se vede ca Vlad e un nazdravan
anca81 eu cred ca (,) Carla e agitata de la dinti ca altceva nu poate fi, ma bucur ca papa bine, noi tot la publicitate da in scaun
si noi vrem sa ne luam scaun de masina, mai merge o luna in scoica dar deja isi carceste picioarele, dar am auzit ca alea cu isofix ar fi de la 11 bulioane in sus si da cred ca trebuie sigur si baza, eu m-am uitat la masina dar n-am vazut sa aiba isofix?
ancaurn pt mamica harnicuta
nikolleetta felicitari pentru cele 4 lunite
melly pt fluturica, bine ca n-ati patit-o mai rau, asta trece repede
Mami de
Stefania 11.05.2008
radcarmen spune:
Malinka, al noi cel mai bine a functionat la iritatii puternice baneocin pudra.
Vlad 1-2 ani