Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Buna dimineata
Melly, pupam nasuc scump de fluturica
Radcarmen, frumos flacau ai
Rares
Noutatile noastra - nu prea sunt...Carla e tot mucioasa, ma dispera batista bebelusului, de minim 2 ori pe zi trebuie sa-i curat nasul, dimineata si seara. Deja suntem in a 9-a zi . Nu-i mai dau nici un medicament, doar Humex pentru desfundat nasucul. E extraordinar da maraita, intr-una caraie, vrea numai in brate, nu stiu ce e cu ea. Oriunde o pun sta maxim 5 minute si plange. Sper ca-i iese dintisorul si revine fetita vesela de dinainte.
De papat, acceptabil, 180 ml lapte dimineata, 190 g para & branza calcica. Spun acceptabil pentru ca dupa primele lingurite se plictiseste si trebuie sa scot arsenalul de dopuri, lingurite, cutii, sticle de plastic, capace, strecuratoare etc. La televizor n-as vrea sa o invat, acum scaunul de masa e in bucatarie.
Sambata i-am facut conopida la steamer si am adaugat si o mana de urzici (mama mea e fan). Am pus iaurt si a papat piti cam 160 g, nu foarte incantata, dar tot a papat. Dupa o ora i-am dat Eurespal si a varsat tot saracuta, absolut tot. Asa ca m-am lecuit de administrat medicamente dupa masa Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Malinka spune:
neatza...
nu serveste nimeni o cafeluta in dimineatza asta? atunci, hai sa bem un ceai de plante relaxant, care sa ne binedispuna in ziua asta mohorata...
anca81, se poate sa fie dintisorii de vina, ca vad ca nu are si alte simptome... sa aveti o zi mai putin maraita...
noi suntem bine...in mare...marc, de cateva zile doarme tare rau, adoarme greu dupa ora 12 si se trezeste pe la 4, se ridica in genunchi si in picioare, pe intuneric si maraie...mi-eeee somnnnnn...:)
cu mancarea, facem mici progrese...la fructe nu mai avem probleme, mananca orice combinatie si sunt multumita...azi a mancat o banana cu 2 linguri de branza si separat 2 masuri de cereale...
la legume e mai greu...mananca tare putin...inventez tot felul de combinatii...i-am dat si conopida si spanac si dovlecel...ieri i-am facut prima oara un amestec de rosie, ardei, ceapa si cartof si a mancat mai mult ca de obicei, adica cam 100 gr...ceea ce e mult...:)
o zi buna sa aveti in ciuda vremii...haideti la povesti...
anca81 spune:
Lore, ai vandut caruciorul? Pe ce ai pus ochii? Este in Real un Chicco misto, usurel, la 400 ron. Rosu
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
'neatza buna!cu o pentru cine doreste !eu una sigur ca am un somn in mine!multzumim tuturor pentru gabdurile frumoase si va o ferim un mare
!am uitat sa va zic ca am fost sambata pe la Kaufland si ancaurn saracutza tot cu lucrul e!a avut si ceva cursuri asa ca nu va suparatzi pe ea ca lipseste ca are motive bine intemeiate!mno si mai vream sa zic ca daca va plictisitzi pe acasa si avand in vedere ca e vreme mohorata va asteptam la noi la o sezatoare!daca nu e prea departe pentru unele ca tare batrane suntetzi si vi lene stiu si nu s-au inventat toxiurile !
mno...just let me know!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
nikolleetta spune:
neatza si de la noi!!!
Sa incep cu "inceputul":
Multumim de urari! Am implinit si noi 4 lunite . Am inceput sambata cu supica de zarzavat si a papat destul de bine. De azi incep sa ii dau si piure.
Am fost vineri in Ungaria la gine, la control. Am mers cu niste prieteni care vor sa faca un bebe si nu pot. De fapt ea a pierdut in decembrie o sarcina la 5 luni, dupa ani de zile de cand incearca.
Sunt foarte multumita de medic si de conditiile de acolo. Nu mai zic nimic de preturi, care sunt maruntis fata de ce e la noi.
La intoarcere am oprit la Tesco. Am vazut hainutze foarte frumoase, ieftine si de calitate.
Sambata i-am scos pe baieti la plimbare si eu am ramas la curatenie , ca de mult am programat-o.
Ieri am fost la plimbare cu masina, ca fost tare marait si nu a dormi de la 6 pana aseara la 9. Ne-a dat gata pe amandoi .
Malinka, bineinteles ca am cumparat si noi revista!!! sunteti o familie foarte frumoasa.
radcarmen, ce baiat smecher! Cred ca ai de lucru, nu gluma.
Melly nasucul Ameliei. E o dulce!
Frumos telefonul pt. sotu tau. LA MULTI ANI!!!
Mihor, o pui pe Sofia in scaun de masina? Nu e prea repede? Intreb si eu
anca81 spune:
Am vazut si eu scaunele de masina din Real insa mi se par cam tari si incomode. Clau, ti-ai luat? Noi inca tot cu scoica suntem, Carla incape foarte bine in ea.Mamica fericita de
Piti mic se face mare
clauco spune:
Salutare fetele!
In primul rand Rares
, cu scuzele de rigoare pt intarziere.
Anca81, am mers special in Real sa cumpar scaunul de masina. Dar cand l-am vazut, n-am fost deloc incantata de el. E tare, si materialul ala... deci nu l-am luat. Si pe Mada o tin in scoica dar abea mai incape. Imi trebuie musai scaun. Dar nici nu am de unde sa dau mai mult de 200-300 ron. O sa mai caut.
Vad o raza de soare.... dade dade se face frumos.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Rares
Sa cresti mare si sanatos, sa-ti bucuri parintii in fecare zi! pe nasucul Ameliei, ce sa faci asa e cu copii...bine ca nu a fost ,mai grav. La multi ani pentru sotul tau Melly, sa-ti tariasca multi ani si sa te bucuri de el.
Malinka, am citit articolul vostru din revista...foarte frumos...sotul meu a fost incantat...chiar te-a recunscut ca te-a vazut in Somesul :) apropos, si noi am avut o nopate tare grea, cu treziri din 2 in 2 ore...cu plans in somn..nu stiu ce are...
Radcarmen,ai un baietel frumusel foc!foarte-foarte scump...mai pune poze cu el sa-l mai admiram...:))))
va pupam pe toate ...ma grabesc ca azi vine sora mea acasa cu Iulia si vreau sa merg sao ajunt...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
mihor spune:
melly pupici pt fluturica. bine ca ati scapat cu atat
anca81 iti urez sa-i iasa dintisorul cat de repede sa nu se mai chinuie nici ea si sa nu te chinuie nici pe tine.
nikolleetta este si scaun de masina de la 0 la 18 kg. In timpul asta de scaun as pune-o pe Sofia. Noi o sa primim o scoica...sunt curioasa daca imi place sau patesc ca si patutul si pana la urma imi cumpar un scaun nou ;)) Inca imi pastrez antenele deschise.
M-am uitat la masina noastra si avem isofix
Sofia 6.12.2008