Mamici in Germania (11) langa Emma
Raspunsuri - Pagina 8
mikiriki spune:

Acum du-te langa el. Sau nu e nici el singur?
Sunt obosita . Ma duc sa-mi iau vitamina ![]()
Noapte buna
Miki
claudia74 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta ), se ridica in fund si ii face lu' tac'su: pa, pa, pa si dadea din manuta![]() ![]() ![]() Si tac'su se ridca oftand si pleaca... Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |

adio
vroia sa zica Muc ce mic.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
TREZIREA FETELOR,eu am stat cu gandul numai la praful ala purificator,o sa vad dincolo la subiectul deschis de Eni despre ce e vorba,haideti la cafea :

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna
Clau - deja am baut-o deja , dar mai accept una, eu nu am dormit aproape toata noaptea , numai cu vitamine am visat ![]()
, umblam ca o toant prin casa , eieieie vitaminele astia ![]()
![]()
![]()
Mariana - ca se intareste burtica - inseamna contractii Braxton Hicks ??? eu sunt afona in chestiile astea eu invat numai de la voi .
Si eu am observat de 2-3 zile ca burtica mi se intarsete de mai multe ori , nu e devreme inca ??
Ricea - multa sanatate la pitica.
Fetelor sunt invidioasa pe voi ![]()
, eu nu am ce povestii ca voi 
, dar inca 3 luni si o sa va inebunesc cu intrebarile mele ![]()
O zi frumoasa sa aveti , aici a iesit soarele .Va 

Monik 24+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
Codruta,Monik de aia suntem aici sa va fim alaturi egal ptr ce,intrebati ce vreti,discutam despre orice ca ne sunteti dragi,suntem PRIETENE fetelor
.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa si Da-ti muzica mai tare :
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Ptr voi :
Timisoara Impreuna

), se ridica in fund si ii face lu' tac'su: pa, pa, pa si dadea din manuta
in picioare