Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Acum du-te langa el. Sau nu e nici el singur?

Sunt obosita . Ma duc sa-mi iau vitamina

Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

acu' vreo ora vine ''vitamina'' pas-pas...si cand sa se aseze in pat langa mine, se trezeste muc cel mic)care doarme cu mine in birou pt ca ambele camere ale copiilor sunt transformate in depozite de materiale pt Badumbau, care nu se mai termina odata ), se ridica in fund si ii face lu' tac'su: pa, pa, pa si dadea din manuta
Si tac'su se ridca oftand si pleaca...

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

adio vroia sa zica Muc ce mic.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

TREZIREA FETELOR,eu am stat cu gandul numai la praful ala purificator,o sa vad dincolo la subiectul deschis de Eni despre ce e vorba,haideti la cafea :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna
Clau - deja am baut-o deja , dar mai accept una, eu nu am dormit aproape toata noaptea , numai cu vitamine am visat , umblam ca o toant prin casa , eieieie vitaminele astia
Mariana - ca se intareste burtica - inseamna contractii Braxton Hicks ??? eu sunt afona in chestiile astea eu invat numai de la voi .
Si eu am observat de 2-3 zile ca burtica mi se intarsete de mai multe ori , nu e devreme inca ??
Ricea - multa sanatate la pitica.

Fetelor sunt invidioasa pe voi , eu nu am ce povestii ca voi , dar inca 3 luni si o sa va inebunesc cu intrebarile mele
O zi frumoasa sa aveti , aici a iesit soarele .Va

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Codruta,Monik de aia suntem aici sa va fim alaturi egal ptr ce,intrebati ce vreti,discutam despre orice ca ne sunteti dragi,suntem PRIETENE fetelor .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin

Mergi la inceput

Neatza,

in picioare

Miki

Mergi la inceput

Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa si Da-ti muzica mai tare :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Ptr voi :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput