Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna am ajuns si eu

Miri - multa sanatate
Miki - Miri - in legatura cu sexul , eu asa am auzit ca multi se plang ca nu prea au sex asa barbatii cat si femeiile , ca de ex : fosta sotie a sotului nu a avut chef niciodata de asa ceva , si asa mai cunosc o familie unde barbatul nu are chef.
Claudia - ce bunanti ai facut iara , eu ieri am facut doua feluri de Nudel-e , una ce zici cu branza de burduf ( pt mine )adusa inca din Ro , iar la baieti am facut Makaroni al forno , deseara va fi si la noi griss cu lapte .
Videoclipul e super faina si mie imi place .
Noiembrie - multa sanatate la Matei .
Claudi - eu de cand sunt insarcinata sunt foarte sensibila , plang foarte repede , asa cum ai scris si tu , nu pot sa ma uit la o emisiune unde e vb despre copii bolnavi sau ma rog alte chestii ca ma apuca plansul , asa ca nu esti singura .

Aici nu mai ninge , asa ca merg la cump .Va

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

revin cu secsu'
Constat cu stupoare ca , colega cu pricina, aia cu secsu', flirteaza cu nerusinare cu unu' de la noi din firma...si chicoteste mai ceva ca o adolescenta...si tocmai imi povestea ce sexos i se pare tipu' si ca poate..
Nu a mai continuat pt ca a observat probabil ca imi iesisera ochii ca la melcu' lui SpongeBob.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare fetele,azi am fost la dr.si am luat si ,,vitamina,,casei cu mine la control.cica are ,,rinitosinusitis,,asa ca l-a scris 3 zile in medical.asa ca maine sau vineri mergem la schoping sa ne intolim si noi ,,cei batrani,,ca bag seama ca o sa vina primavara si nu avem hainute.eu urasc sa merg in mag sa probez,sa aleg ,sa caut..nu-mi place deloc,asa ca sacrificam o zi sa scapam de beleua asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo, hallo,
mai fetelor, am ras copios cum va vitaminizati voi. Ce sa zic, noi am prestat acum vreo 2 seri da' mi-a cam pierit cheful cand am vazut ca tot tre sa schimb pozitii - de, suntem amandoi 2 burtosi.
Apropos de asta, de maine in 3 luni am DNP-ul . Au inceput contractiile Braxton Hicks - nu doare, dar e cam neplacut sa mi se intareasca burta asa, intr-una.

Claudia, si eu sunt emotionala si nu suport stiri tragice la TV. Uneori nici stirile nu le mai citesc, din acelasi motiv. Mai bine ma joc cu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3384894293/" target="_blank">pustoaica mea in timpul ala si imi imaginez o lume perfecta .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna fetele,
astazi mi/au dat liber din cauza vremii,dar maine o iau de la capat
astazi am facut sarmale ca a vrut vitamina nr.4aber mamaliga nusi un chek
pitica mea e racita cobzao chinuie rau nasucu
nu stiu cum sa/i scot sticla ca mi/e frica ca nu mai bea lapte pe urma,dar cica are inceput de carii la dintii de sus
astazi i/am luat periuta care mi/o trag pe deget si o perii,ii minunata si fata sta cu placere ,ma mai musca dar e ok.
va pup si cat mai multe vitamine va doresc

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ricea
nu stiu cum sa/i scot sticla ca mi/e frica ca nu mai bea lapte pe urma,dar cica are inceput de carii la dintii de sus
astazi i/am luat periuta care mi/o trag pe deget si o perii,ii minunata si fata sta cu placere ,ma mai musca dar e ok.

Teodora - sanatate multa piticei. Cum mai, inceput de carii la varsta asta??
Mie mi-a recomandat moasa sa ii iau o periuta electrica - a gasit sotul una cu Biene Maja - si de 2 ori pe saptamana o tinem (o schingiuim sarmana) sa o spal eu cu periuta electrica, restul serilor ii arat/dau in mana periuta ei normala. De obicei fuge cand o vede , dar macar stie ca TREBUIE.
A, dupa ce-o spal cu periuta electrica n-are nimic, uita si de plans si fuge la joaca. Dovada ca nu-i traumatizata asa rau de ea :)).

Si aici a nins azi . Si eu care deja am schimbat hainele cu alea de primvara prin sifoniere ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Fetelor, pentru Emma:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135288

daca se poate..pe la serviciile funerare ar trebui sa se gaseasca..

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Eni vb maine daca vrei acu am venit de la lucru,eu lucrez la un azil de batrani si poate gasesc asa ceva,scrie-mi PM te rog mult.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Sara buna fetelor, cam tirziu , dar acum , am un pic de timp , pina bag , copilul in pijamale , ca tot nu ne ducem maine la gradi , - are infectie la ochi...
Miki , cu mare placere iti caut o reteta , ceva gasesc eu si pt tine , probabil maine , cind voi avea mai mult timp liber .
Clau am scris reteta , la cartea de bucate, si sper ca am scris-o bine , o mai perii , o mai chelesti , vezi tu ce si cum , ca eu habar nu am cu editarile astea , da ma tin si eu de urma voastra , ca sinteti tinerele , si m-ai invata si baba...
Melodia e super adevarata!! Voi ziceti ca sinteti emotive , sa ma vedeti pe mine ,si acum la 40 ani , cum pling ca o nebuna , pentru orice fleac , dar care imi atinge coarda sensibila.....si ma intreb cu cine seamana fiu meu,,,, ii zice cineva ceva , sau ridica un pic tonul , i-se umplu ochii de lacrimi...
Clau nu m-am suparat deloc , nici nu am motiv , apreciez critica , mai ales cind este constructiva ... Ti-am spus nu este domeniul meu , trag , tare si invat si eu de la tine , de la cine are nervi si pentru mine
Ricea , si Matei al meu are mari probleme cu dinti , probabil , si de la biberon (, caci nu am avut lapte pentru el decit pina pe la 3 luni , din pacate )-ca a supt la greu sucuri , lapte , si poate si de la faptul ca nu s-a fixat calciul destul in dinti . Matei , 2 dintre cei 4 dinti din fata nu-i mai are , i-am scos , ca erau negri total, si astia care au ramas (2) cred ca vor avea in curind aceeasi soarta, din pacate. Sa nu mai zic de ceilalti , dar el se spala cu placere , deci nu face figuri , si nu are nici o treaba cu spalatul dintilor.Eu sper , ca cei care vor apare sa fie mai sanatosi!!
Ramona , ce fetita frumoasa ai , fiu meu , a zis ca vrea s a se duca cu ea la plimbare.....si vrea si el o sora , dar pentru mine este prea tirziu...pentru sportul asta....
Hai ca v-am innebunit cu ce logoree am , nu-i asa ? -ce sa-i faci asta sint si mama , alta nu m-ai face ....ca nu m-ai poate....
VA pup pe toate si va doresc o noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

mariana,adevarul e ca dintii din fata sunt ciobiti ca si cum s/ar fi lovit ,ea zice ca e de la cariisi sa nu ii mai pun suc in sticla sau ceaiuri.
sa va spun ca mi/am chelit fata acum o oraavea un kil de par cret si tot timpul se scarpina asa ca am rezolvat/o
se uita in oglinda si isi mangaia chelia
va pup de maine iar la lucru

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

acu' vreo ora vine ''vitamina'' pas-pas...si cand sa se aseze in pat langa mine, se trezeste muc cel mic)care doarme cu mine in birou pt ca ambele camere ale copiilor sunt transformate in depozite de materiale pt Badumbau, care nu se mai termina odata ), se ridica in fund si ii face lu' tac'su: pa, pa, pa si dadea din manuta
Si tac'su se ridca oftand si pleaca...

Mergi la inceput