Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

claudia, am fost si eu la nemtzoi (cu pretentzii) la geburtstag de copii, na, si ca romanu am plecat cu matzu gol (scuzatzi expresia) ... si exact in acelasi zustand m-am reintors acasa ... baiul n-a fost de mine (ca vorba aia , e de unde), dar mi-a fost de saracii copilasi , ca au primit doar un fel de turta unsa cu ceva glazura acra ca naiba , wheeeck! A, si li s-a pus in vedere sa nu-si bea paharul cu apa (ca suc de unde?? ) deasupra covorului, sa nu se pateze

precizez, nu stiu daca peste tot e la fel, eu va impartashesc experientza mea

weekend fain va doresc , de luni vine primavaraaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ei, Adina, si astia sunt tot asa. Nimeni nu se agita cu meniuri torturi, alea, alea. Un chec eventula ornat cu niste smartis, ceva de baut, niste saratele si gata!!¨

...noi suntem pe gata. Maine ne suim pe cai si o intindem spre Romanica.
Caudia cum n-ai cu cine bea??...dar noi cine suntem? hai ca bem impreuna!!

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Adina, nu pot sa cred ce experienta ati avut
Mira, drum bun. sedere placuta. sa faci poze (eu imi tot bag nasul in albumul tau)

Eu mi-am schimbat look-ul

Acum pot sa merg linistita la culcare.

Clau, sa-mi dai desteptarea in caz ca nu sunt prezenta la cafea

Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neata
Desteptarea haideti la cafea .
Ehhhiii azi sunt foarte mofturoasa , eu raman mereu pe dinafara , chiar seara cand sunteti mai multi pe net eu nu pot intra , mie imi ramane doar Tv dar nici de aia nu mai am chef asa ca imi ramane patutul unde fac Sudoku .
Clau - ieri ai postat retete de post - ehi bine daca dau click pe ala intra un linc pe denumirea bucataria - rom , deci de acolo am incercat aseara o reteta - Aperitiv cu sunca si cascaval , a fost buna ( copilul a zis sa mai fac ) .
Iar cu Lacrima lui Ovidiu , cum nu ai cu cine sa bei , ia trimite repede o sticla , un paharel merge .
Mira - drum bun sa aveti .
Miki - un look , si eu ar trebui sa schimb dar nu stiu cum . Iar cand ai timp si chef esti bine venita

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

neata azi dau eu cafeauaazi ca si in fiecare zi ne-au dat desteptarea la 6,30 obisnuiti cu programul de la gradinita cred. Eu nu prea am probleme cu somnul de dimi dar sotul i cam depasit.
Multumim de primire, o sa incercam sa fim cat mai prezente pe forum.
miraklucker drum bun, sa ajungeti cu bine si sa aveti parte de o vreme frumoasa
RAMONAIANI ma uitam la pozele cu tine dar nu prea imi pari cunoscuta, vorbeai de biserica din Aschaffenburg si credeam ca poate te cunosc. Noi acolo mergem la biserica, de ea apartinem. Poate avem ocazia se ne vedem acolo.

Mergi la inceput

.
Melodie de desteptare

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Iar daca e prea devreme pt o melodie mai ritmatica atunci ascultati asta

Melodia mea din copilarie , imi aduc aminte de prima mea dragoste .

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Multumesc pt. cafea.

Monika, multumesc.frumoase melodii.

pe toate
EDIT: am vazut in partea stanga a paginii sunt diferite retete ( nu de post ). Arata bine aperitivul cu sunca
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi leute eu is trezita de cand lumea dar m-am apucat de treburi casnice, eu fac azi rindbraten mit sosse,mai am supa crema eventual fac niste crutoane, Andi merge azi la un Gebu,bietu copil nici nu vrea sa stiu ce va manca,le va face würstchen ca in fiecare an si praji ioc ca dupa cum au aratat muffins aia ce i-a dus la gradi ieri mamica ma indoiesc ca se mai pune sa backen ceva ,vai mama lor!
Fetelor revin, Miki tu ti-ai schimbat culoarea nu ca freza e aceeasi fain eu numai scap de negru asta nu ma risc singura sa fac experimente,fug la treburi,revin,Monik multam de dedicatiuni.
Irinusca,Miniuta ia faceti-va timp si mai dati pe la noi,da!

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Clau, singura mi-am scos negrul din par. Am fost la coafeza ieri si nu avea loc liber pt mine. I.am spus ce vreau si nu am timp de asteptat. Cand imi intra ceva in cap e musai sa fac. Mi-a dat instructiuni, am fugit la DM si ai vazut ce a iesit . Am fost dimineata cu Misterul pe la ea si cand m-a vazut a zis ca mi-am gresit meseria, trebuia sa ma fac ccc coafeza . Merg mai tarziu cand are pauza de tigara sa-mi taie putin din par, ca la taiat nu ma bag.
Spor la treburi

Miki

Mergi la inceput