Mamici in Germania (11) langa Emma
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noiembrie Hai buna seara la toata lumea "ce face fetili"? Clau , spune sincer ce bunatati ai mai facut? Puiul 11 , bine ai venit , sper ca o sa iti placa aici si sa ramai. Claudi@ , nu te stresa , ca nu stau in ploaie, poti sa suni cind ai timp. Sa aveti o seara frumoasa! |
Ai citit ce am scris mai sus,ce ozn de moffins mi-adus copil azi de la gradi de la un baiat geburstag.
Monik ce ai gatit de acolo? dupa cum spui numai de post nu e
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ricea
teodora de angi pangi 28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1 |
L-am citit aseara
Miki
mikiriki spune:
Moni, cred ca ai luat reteta de pe celalalt site.
Am fost si pana la munca, unde m-am umplut de nervi. Acum beau un pahar cu vin rosu si lecturez ![]()
Mai e cineva prin zona?
Miki
noiembrie spune:
Clau, nu ma pronunt, nu prea stiu cum si ce gatesc nemtoaicele , dar stiu ca romancele......ooohhhhoooo. Ferice de barbatii romani , dar si astia nu prea apreciaza ...da hai , ca intram pe teren minat .. si nu-i subiect de vineri seara![]()
Uite tocmai savurez , o mmuffins cu jeleu de portocale
chiar daca e 21 .30 si are destul calorii....
Cura de slabire se duce incet dar sigur pe apa simbetei...dar ...viata -i frumoasa
![]()
. va pup.
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui noiembrie Clau, nu ma pronunt, nu prea stiu cum si ce gatesc nemtoaicele , dar stiu ca romancele......ooohhhhoooo. Ferice de barbatii romani , dar si astia nu prea apreciaza ...da hai , ca intram pe teren minat .. si nu-i subiect de vineri seara Uite tocmai savurez , o mmuffins cu jeleu de portocale ![]() . va pup. |
OOOOOOOO ca bine zici,discutam odata un capitol despre barbatii nostrii ok?
Miki voi despre care dinti vorbiti,ca eu am pierdut siru....
pe toate.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui noiembrie DAAAA, eu si savurez si eu un pahar de "Grasa de COtnari..." buuuunnnn. |
ai nebunit de unde ai astfel de licori sfinte,da si aici........wow grasa de cotnari

.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
acu mi-am amintit de tamaioasa de bohotin 

sau de ausburg - randunica neagra,bai da stiti voi ce am eu Lacrima lui Ovidiu sac,sac dar nu am cu cine sa beau 

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
Dintii
Laptele de capra
Vaccinul
Clau, mai intra si tu la generale.
Plec la o discutie cu neamtul. Vrea sa puna tara la cale.
Noapte buna
Miki

de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU