Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clauuuu, vin si eu...sint deja la a doua cafea. Eu sper ca am scris bine retetele alea , mai am , voi mai pune , in limita timpului disponibil-eu ma pling de timp , nu stiu tu , ce faci , si cu lucru , si cu sot , copii , casa ....
Dar lasa ca asa este bine , a-si vrea si eu sa mai lucrez , ...ce timpuri ....in Romania , am lucrat vreo 13 ani , cite 8 ore si mai bine pe zi , si dupa program mergeam cu fetele in oras , la cafea , la ...si nu eram obosita deloc ...dar ...si alta virsta...A-si vrea si eu sa mai lucrez acum ...dar de unde ...
Hai ca ma pling , ca o baba.....viata este frumoasa si merita traita
Am o reteta pt Miki , un dulce dietetic, pot sa-l scriu undeva la cartea de bucate sau ii trimit PM ?
Matei este fericit ca nu merge nici astazi la gradi , ci sta cu mine; este atit de dependent de mine , ca imi este si frica sa ma gindesc mai tirziu . Este adevarat ca nu sta decit cu mine , caci asa cum am spus , colegul de camera nu prea serveste, si rude nu am aici , prieteni , cam putini , si fara copii asa mici, deci pe undeva explicabil , dar totusi .....
Eu sper ca va veni si vremea cind se va desprinde de mine ...
Deocamdata ce sa zic , se simte mai bine , si ochii arata mult mai bine , dar continuam tratamentul.
Astept primavara....
VA pup pe toate , sa aveti o zi foarte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Si , daaaaaaaaaaaaa, eu am facut gimnastica de inviorare si am cintat si tricolorul...la careu , in curtea scolii..Ce vremuri...sint veterana
Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neazta
E dimineata si eu sunt rupta ,asa ca imi face bine inca o cafea ( toata noaptea nu am dormit nimica ).
Eu imi aduc aminte de gimnastica de dimineata si de tricolor .
Eu merg sa fac de papa .
Hai ca incep eu cu dedicatie , pt Clau si Miki

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie

Clauuuu, vin si eu...sint deja la a doua cafea. Eu sper ca am scris bine retetele alea , mai am , voi mai pune , in limita timpului disponibil-eu ma pling de timp , nu stiu tu , ce faci , si cu lucru , si cu sot , copii , casa ....
Dar lasa ca asa este bine , a-si vrea si eu sa mai lucrez , ...ce timpuri ....in Romania , am lucrat vreo 13 ani , cite 8 ore si mai bine pe zi , si dupa program mergeam cu fetele in oras , la cafea , la ...si nu eram obosita deloc ...dar ...si alta virsta...A-si vrea si eu sa mai lucrez acum ...dar de unde ...

ma recunosc perfect 100 % in cele scrise despre tine .
Monik wow ce super e melodia nici nu stiam ca meseriasii astia au facut duet, si Enrique .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Multumesc pt. cafea.

Codruta, trimite-mi PM Multumesc.

Revin

Miki

Mergi la inceput

Ba pune-o pe forum in cartea de bucate ca o vrem toate .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie
Matei este fericit ca nu merge nici astazi la gradi , ci sta cu mine; este atit de dependent de mine , ca imi este si frica sa ma gindesc mai tirziu . Este adevarat ca nu sta decit cu mine , caci asa cum am spus , colegul de camera nu prea serveste, si rude nu am aici , prieteni , cam putini , si fara copii asa mici, deci pe undeva explicabil , dar totusi .....
Eu sper ca va veni si vremea cind se va desprinde de mine ...

Codruta - eu am fost foarte mamoasa , eu si daca tata vroia sa aiba grija de mine fugeam de el si urlam ca vreau la mama .
Si stai linistita ca si eu simt la fel , mai bine as lucra 10 ore pe zi , decat sa stau acasa ...... asa ca .
Va
Sanatate la Matei

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Fetelor uitati www.bucataria-romaneasca.ro/retete-culinare/retete-de-post.html" target="_blank">retete de post cate vreti inclusiv praji

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

www.bucataria-romaneasca.ro/components/com_mtree/img/listings/m/477.jpg" target="_blank">pfuai de mine

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mai fetelor mai usor cu vitaminele astea ca-i post!

Clau unde-s retetele alea de bebei? azi n-am nici o idee ce sa-i mai gatesc lui V.

Eu m-am, inscris pana la urma la un curs dar sunt doar 10 ore pe saptamana. Am fost la Einstufung si erau si de la ZDF, asa ca e posibili sa apar la TV, m-au filmat si aveam asa emotii de abia eram in stare sa leg 2 cuvinte ca sa nu mai zic de rezolvatul testului...
Am uitat si sa intreb cand e emisiunea de zapacita ce eram.....cursul il incep abia poe 21 aprile.

In rest nu prea am ce povesti....

Va pup si o zi frumoasa!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput