Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Claudia74,
unde, unde?????

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Miki - iau eu vitamina 3 - 5 vad ca nimeni nu le vrea .
Clau - nu te vitaminiza prea mult . Sapt viitoare daca esti pe la Mannheim poti sa treci si pe la mine , Hochheim numai e asa departe .
Noiembrie - in general sunt bine , inafara ca am prins si eu o raceala .
Burtica creste , bebe se misca mult , sa vezi daca incep sa-i vb ce suturi imi trage .
Eu azi am facut mancare chinezeasca , dar baietii astia au mancat deja totul .
Hai pa

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta , le pui macar unde ca le gasesc eu si le ghidez unde trebe ,Cesko nici tu nu stii cum sa accesezi cartea de bucate oder was? o gasesti in stanga in chenar si e acolo categorie Mancare ptr copiii 0-3 ani.
Alex trebuie sa rectific voi fi in jurul orei 12 in Mannheim nu dupa masa.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Monik hai tu in Mannheim daca poti si ne petrecem dupa masa la shopping si taclale vrei? hai incearca poate reusesti deci eu de la 12 sunt libera inainte am un termin.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

claudia, in principiu sunt libera, nu am acu vreun termin, maine o sa imi fac altele pt sapt viitoare. Dar io nu m-am prins in ce zi vii tu in MA?

ah, cand scriam nr 1 si nr 2..,a refeream la copilul nr 1 si copilul nr 2 adika Robert& David ca ei au Elterngespräch la kripe odata la 3 luni si la gradi 1la 6 luni deci am 4 la kripe si 3 la gradi la Robert si 2 la David :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Clau - inca nu iti promit nimica . Eu am pe sapt viitoare 2 termine.Nu stiu ce sa fac cu Ski Urlaub -ul asta , daca merg ce o sa fac acolo , nu am voie sa skiezi , toata ziua o sa stau si o sa ma ia naiba sa vad pe altii cum se distreaza , iar daca nu merg ce o sa fac 1 sapt acasa singura

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Fetelorrrrrrrr unde ati disparut,numai intra nimeni la licitatie : Monik,Alexandra,Mariana,Adina,Codruta, Simona e in Östereich,Liliano lasa cartea,Angi,Trischa,Claudia,Dora,Mihaelo unde esti de numai intri

Ce licitatie? Tocmai ma plangeam ca nu mai pot de burta maaare .
Stii bancul ala:
Doi mosi in parc pe banca. Unul ii spune celuilalt:
-Stii, ieeeri aam fost la feeemeeei!
-Oo, si cuum o foost?
-Muuult mai curraattt ....

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
26+

Mergi la inceput

Hi leute is rupta'n freza de la lucru, Alex, miercurea viitoare 1 aprilie voi fi in Mannheim.
Moni eu zic sa nu te duci ca ai destul stres zu hause,lasa-i pe ei sa mearga tu stai acasa si odihneste-te.
Merg la dus, la masa (a gatit sotu gyros ),la serial si la .
Somn usor la toate.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Ich wieder, neatza, haideti la inviorare si apoi sa cantam tricolorul,cate dintre voi ati facut gimanstica de inviorare diminetile din cls. I-IV si ati cantat tricolorul (va mai aduceti aminte fetelor de vremurile alea) iar daca cumva intarzua cineva la scoala era scos in fata clasei si trebuia sa cante acolo singur toata melodia
, ma apuca meloncolia cand vad copiii din ziua de azi ce flower power sunt.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Beau singura cafeaua .
Codruta super retetele abia astept sa le testez ,cum se mai simte Matei.
Mariana care-i baiu cu burtica, alles klar.
Monik cum te mai simti?
Cesko ai gasit retete de bebei,astept sa trimiti si tu retetele de acasa acolo da?
Cristina ceva vizite nocturne te-ai vitaminizat?
Trischa cum se simte Patrizia?
Angi ai mai reusit ceva cu cursul? tu ce mai zici?
Adina gemenii sunt bine, cuminti,voiosi,sanatosi?
Dora treci la apel?
Claudia hai te-ai mai linistit? a aterizat mamanu cu bine?
Va pe toate fetelor,asgtept sa se trezeasca ardeleanca poate o mai punem de-un chef dar fara vitamine .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput