Buna fetelor
Am carnet de ceva vreme dar nu am mai condus.As vrea sa iau cateva ore si caut un instructor auto in zona 1 mai-Ion Mihalache..Imi poate recomanda cineva pe careva?Un nr si un nume?
Am gasit la scoala Dinu dar mi se pare scump 60 ron sedinta.
Astept niste recomandari
Pai de ce nu-l cauti pe instructorul cu care ai facut scoala?
Si stii cum este cu "instructorul bun"? La fel ca si cu un profesor, sau medic: daca elevul i-a nota mare profesorul este bun, daca pacientul scapa cu viata medicul este nemaipomenit si instructorul este bun daca soferul pe care l-a instruit nu da cu masina in primul gard!![]()
Sofatul este o repetitie continua. Cu cat conduci masina mai mult cu atat capeti reflexe mai bune ,(mai ales in jungla de pe strazile din Ro.) daca pauzele sunt lungi si dese frica de a sofa devine din ce in ce mai prezenta.
Scuze ca am postat aici chiar daca nu ti-am dat informatiile cerute! Iti doresc succes si kilometrii cati mai multi cu masinuta ta !
ideea este ca nu am ami condus de 4 ani...si in acest timp bucurestiul a devenit o jungla..as vrea inainte sa ma urc in masina mea sa fac 3-4 ore ca sa-mi reamintesc ce trebe facuit..
de aceea caut un istructor ok in zona 1 mai crangasi,vicoriei..ideea e sa ma poata lasa aproape de casa..ca am 2 copii si pe unul il alaptez inca..deci cu timpul la limita.
Astept recomandari
Iubu, cam astea sunt preturile la o sedinta de condus si aici in Timisoara, eu cand ma pregateam sa dau orasul anul trecut am luat o sedinta in plus, pentru ca dadeam pe alta masina fata de cea pe care am facut scoala
si mi-a facut instructorul reducere de la 60 la 50 de lei
.
Eu am facut scoala cu un instructor care zic ca a fost bun, am luat din prima desi sunt antitalent. Nu am mai condus de atunci, nu mai stiu nimic, dar asta nu are legatura cu instructorul. ce pot sa spun, este ca este serios (am dat peste o gramada de neseriosi cu care nu am putut duce scoala la bun sfarsit) Eugen Ioana 0744432124 (de la olivia fratila) Dar vezi ca functioneaza prin militari, poate te intelegi cu el sa te ia de unde vrei tu.