LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

pentru toti sarbatoritii din ultima vreme.
Noi suntem cam corijenti pe aici din cauza absentelor , ne-am apucat de ce trebuie pentru casa, incercam sa facem cat mai repede, asa ca ne aglomeram la maxim pana putem.

Alex e bine, se smiorcaie dimineata ca el vrea la gradi, le imbratiseaza si le pupa pe educatoare ca pe noi Vorbeste si el ceva mai cursiv in propozitii (de genul vine tati, mami adu paturica, tati ia papa etc), numara bine pana la 3, dupa care se mai incurca , dar doar la masculin si inca nu ii ies substantivele la plural (deci iese ceva de genul unu [ma]sina, doi [ma]sina, t[r]ei [ma]sina), a trecut de 12 kg , isi alege din dulap hainele cu care sa il imbrac (body, p[antal]onii, b[l]uza, t[r]iiiicoooooou, papii(ciorapii), [ghe]tutze, [ge]aca, [ca]ciula), a invatat sa lipeasca abtibildurile pe cartile speciale, s-a plictisit de puzzle-urile simple dar inca nu ii ies cele normale, stie vreo 10 litere, stie la ce e buna plastilina dar acasa doar se prosteste (in schimb la gradi munceste frumos cu ea), strange constiincios intr-o pusculita toti banii marunti pe care ii gaseste prin casa... si a ramas acelasi disperat dupa mingi si vehicule

N-am reusit sa citesc din ultimele pagini, vreau sa intreb daca ati luat careva picilor trotineta (cu 4 roti, pentru 1,5-3 ani), ca ma bate gandul sa ii iau dar nu stiu daca s-ar descurca pe ea...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

iuhuuu iuhuhuhuuuu ...

ce e linistea asta aici??
faceti curatenie pentru paste ... stiu!!
sa aveti spor atunci!

La multi ani Cezara si Ana Maria! sa cresteti mari, sa fiti sanatoase!

pisiceasca e dulce dulce nora! si nu te mai oftica de cumatra biky, ca pe cati sigur a invatat-o cumatru poezia!

cumatra biky cu matale nu vorbesc pana nu pui pozele alea ... hai ... baga viteza!

bebe calin sa ne traiesti!

olita prea complicat pt noi ... nu ma bag. acu sta, acu nu sta, acu face, acu nu ... mai avem.
noi acum, adica nu chiar acum, ca e de ceva timp, avem probleme cu baia. nu vrea sa mai faca baie. de ce? nu stiu ... ca lui ii placea muuult. acum intra in cada doar cu tati si ne trebuie mult pana il convingem sa se aseze. perseveram!

laura cheam-o pe super nanny ca nu mai tine nene. am glumit ... sau nu ... multa bafta si nervi de otel!

kitty mi-e dor si doare .. de tine ma, ca doar nu de iubirile mele trecute si consumate ... sau nu!

cam atat ... ca sunt patrunsa de ciripitul gugustiucilor si de mirosul intepator al fumului de balegar ars! ... asta e viata la tara ... mai vine cineva?

edit: diana ... trotineta?? iti zic eu ... e in zadar ... am vazut unii de-astia ca ai nostri, de ii chinuiau parintii in parc.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cateva chestii imi s tau pe limba:

- Rein juma de ora pe zi mi se pare exagerat....imi aduc aminte...cum stateam cu tona de jucarii langa mine pe olita...si ma ridicam cu cerculet pe fund...n-am nicio impresie, nici nu am ramas cu sechele dar nici mai repede nu cred ca am facut la oala (oricum cred ca ce imi amintesc e mai incolo de 2 ani.)
Poate fi si strategie de marketing ca nu fac copii ca nu se controleaza ca bla bla....dar acum pe buna dreptate tu ai vazut bebei care sa se ceara la oala cu mult mai mult inainte de 2 ani? io nu am vazut pana acum...poate cu 1-2 luni inainte, dar la un an si un pic in niciun caz. Oricum alegerea iti apartine.

- trotineta cred ca e prea devreme....tricicleta e "fumata" la voi sau de ce te gandesti la trotineta deja?

- va invit sa puneti poze cu copilasii de 2 ani in albumul de 2 ani....panoul de onoare, cum am facut si la 18 luni si la 1 an

- tot uram lma, lma la aniversati, dar mamicile care incep acu serv le-am uitat; asa ca spor la lucru si fruntea sus..... dez-deprimareaaaaaa incepe un nou episod din viata noastra

- laura, poate Edy e gica contra pt ca are cine il contra?!....zic si io.... nu da in cap

La Multi Aaaani, Cezara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Din ce sondaje am facut (mai ales in parc) copiii de azi sunt fara exceptie cu scutec pana spre 3 ani. Unii chiar depasesc varsta asta.
In favoarea deciziei mele de a incerca alta varianta sta modul cum au procedat ai nostri cu noi cand eram mici. Atat mama cat si socrela ne-au pus (4 copii, aceeasi strategie) de cand am inceput sa stam in fund la anumite intervale cate putin pe olita. Faceam, nu faceam, stateam. Oricum nu aveam altceva mai bun de facut. Din amintirile lor toti am inceput sa cerem cand am putut vorbi si constientiza legatura intre a spune kk si a face kk. Nu bag mana in foc ca am anticipat corect de fiecare data dar nu am vreo amintire neplacuta. Nici unul nu am ajuns la 2 ani sa facem pe noi decat accidental. Tot asa accidental imi amintesc ca mi s-a intamplat si la gradi (dupa 3 ani) de vreo 2 ori.
Ideea ca eu sunt hotarata sa fac o interventie majora, sa vad daca functioneaza ce mi-am propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Petrisor a avut saptamana asta activitati in gradina: a adunat crengute de vita de vie taiata cu tata, a plantat un tei si 2 magnolii, a calcat in picioare florile proaspat plantate de mama, a greblat si maturat. Are mainile negre de vant si pamant, e un adevarat baiat de tara.

Va rog sa-mi spuneti dragi mamici care ati organizat petrecerea de 2 ani, ce feluri de mancare se pot prepara astfel incat sa fie servite reci, stil bufet de catre copilasi?

M-am interesat de spectacol la Circ, va amintiti ca am propus tuturor sa mergem. Dar spectacolul care ruleaza in acest sezon contine si multe secvente de teatru, din piesele lui Caragiale. Asta nu stiu daca ar avea rabdare sa urmareasca un copil de 2 ani, pentru Petrisor nu cred ca este potrivit acum. Spectacolul se numeste 'D'ale bibicilor lui Caragiale'. O sa asteptam urmatorul spectacol.

Apropo de ceea ce a intrebat Diana, de bicicleta mica cu roti ajutatoare ce ziceti? a luat cineva? Petrisor a mers de anul trecut impins cu tricileta cu maner dar numai in primavara asta si-a dat drumul singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Da, tricicleta o are deja de un an si e cam fumata sta si cu picioarele pe pedale, desi merge mai mult impins decat cu picioarele lui, dar oricum sfarsim mereu prin a o trage dupa noi pana acasa ca nu mai vrea sa stea pe ea trotineta macar ar fi mai usoara l-am vazut si alergand cu lacrimi in ochi dupa un copil care mergea cu trotineta, altfel nu imi puneam problema, apoi am vazut si pe net ca exista trotinete cu 3-4 roti, stabile.

Atunci reformulez: voi cam ce le-ati luat copiilor de ziua lor? scuze daca s-a zis, incerc o centralizare

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

buna seara fetili!

am descarcat pozele, dar..... cum prea bine ma asteptam, sunt putine si cam aiurea....deh, facute de sot neprofesionist! Si nici o poza cu masa cu aperitive la care atataaaaa am muncit!!!!!
Eh, asta e.......macar vedeti tortul!

de aici incepe dixtractia
of course cu (,) cumatru....

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

LA MULTI ANI !!!tuturor albinutelor si bondarilor de martie apilie 2007

Va multumim mult pentru urari si va dorim si voua si puiutilor vostri tot binele din lume.
Noi ne serbam maine si voi pregati ciocanele la rotisor cu piure ,o pasta din branza de vaci cu marar tocat bine bine si nu prea mai stiu ce sa fac,dar avand in vedere ca invitatii in numar de 4 nu depasesc 3 ani cred ca este suficient.
A ! si avem un tort de la cofetaria Piticot cu locuitorii "Oraselului Lenes"sper sa-i placa sarbatoritei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

LA MULTI ANI !!!tuturor albinutelor si bondarilor de martie apilie 2007

Va multumim mult pentru urari si va dorim si voua si puiutilor vostri tot binele din lume.
Noi ne serbam maine si voi pregati ciocanele la rotisor cu piure ,o pasta din branza de vaci cu marar tocat bine bine si nu prea mai stiu ce sa fac,dar avand in vedere ca invitatii in numar de 4 nu depasesc 3 ani cred ca este suficient.
A ! si avem un tort de la cofetaria Piticot cu locuitorii "Oraselului Lenes"sper sa-i placa sarbatoritei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Cezara si Ana Maria!!
La multi ani Arthur, Alexia Maria!!
SA cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata minunata!

ElenaGiulia iar l-ai ascuns pe samurash.

Deci s-ar presupune ca Buna dimineata.... Pai da, ca de obicei trag de ea dupa ora 7 dimineata, azi trezirea "s-a intamplat" la 6, ca doar e sambata. Mai si tuseste....dar oare ce-as fi vrut? Eu spun ca a rezistat eroic in conditiile de la cresa, acum ce? Sa fi fost bine si pe luni cand am examenul ?....

Sa o luam pe rand, ca-s ramasa in urma raau.

Am admirat-o pe printesa serioasa Stefania Mihaelei, imbracata in portocaliu pe gustul meu, cu torturile alea frumusele - mie mi-a placut mai mult cel cu buburuze.

L-am vazut pe Raducu - mi-a placut mult tenul lui creol, e un copil tare frumusel si e pe gustul meu, ii place la chef!

Am vazut cretulina frumusica Thea purtata ca de obicei din brate in brate - toate cu comentariile inspirate ale mamei ei..

Si am vazut-o pe Caterina. Eu personal cred ca mama-sa are o tactica de socat audienta . O subapreciaza, o "nelauda" si apoi o arunca pe piata ... de se socheaza lumea de papusica dulcica.
Am vazut toooot toot, toate bunaciunile....aaa, pardon toate bunatatileee

Mady te pup si pe tine si pe puiul frumusel sa rezistati pe baricade, ma gandesc des la tine !

Si neaparat Adelynei ca-mi plac mesajele ei calde pe oriunde dau de ele.

Si ce invidiez pustimea care are parte de stat la tara mai ales acum primavara ...

Subiectul cu visele...si eu am visat inspaimantator despre Giulia, nici nu-mi vine sa povestesc, ca am inchis intr-un sertaras visul ala, dar am ramas cu o spaima legata de ..balcon, geam, mai ales ca am gasit-o acum o saptamana pe monstruleata ca si-a carat un scaun sa deschida usa la balcon. Cred ca ingrijorarile, sentimentele de vinovatie refuleaza in vis.

Delia Ce vorbiti acolo de imbracat-dezbracat-miorlait nuuuu-i bineee, ma deianjeaaajaaaa , pai are niste mofturi si domsoara mea....sa nu cumva sa aiba o cuta cat de mica, sa nu-i stea pe gat, sa nu-i placa pur si simplu ceva...vai de capul nostru ce ne asteapta! Pana scriu a venit si mi-a spus de bluzica "ashta-i uda mama, ata viau, ashta nu buna."
NE inscriem si noi cu mult spor la perioada de nu nuuuuuuuu, nu vrea nimic ce i se propune, smiorcaie si face isterii din ce in ce mai mult si mai greu pt nervii mei greu incercati .

In schimb avem succesuri dupa succesuri cu olita, la cresa o tin cu scutec numai la somn, vreau acum sa incerc si acasa, ea vrea, imi repeta ca e fata maaaieee si nu mai vrea scutecel, face la olita, face, imi arata, iar cere olita, lipim iar abtibild pe faianta (asta e recompensa).
Cu Raul am aplicat metoda cu pusul pe olita de cand statea in fund, a facut kk repejor de pe la 8-9 luni, dar pipi nu , asa ca tot cu scutece pana la 2 ani a fost, asa ca nu prea cred ca rezolvi mare lucru. Am in anturaj o fetita putin mai mica decat Giulia care a fost pusa f devreme si constant la olita si tata imi tot dadea exemplu si ma tot certa, fetita e cam in acelasi stadiu cu Giulia acum. Asa ca eu cred ca exista exceptii care scapa de scutec in jur de un an jumatate, dar majoritatea scapa dupa 2. Parerea mea si toata admiratia pentru cine reuseste mai devreme. Sunt si in stup cativa.

Si doar nu credeti ca termin mesajul in tonul asta serios..
Ioana, interesant cum nu pomenesti tu acolo de iubirile vechi....hihihi, joi am fost la cumparaturi in Real si eram io singurica la un raft si numai vad langa mine o mare si nu prea implinita iubire (beeei, m-am maritat tarziu, aproape la 27, doar nu m-a luat din manastire...nu va indignati). Si tipu (apropiat bine de 40) arata traaaznet (pe gustul meu) si acum, lejer, relaxat, creol, cu castile in urechi, imbracat in felul lui mai boem, mi-a iesit limba de un cot, dar m-am bagat repede cu nasul in raft ....sa nu ma vadaaa batranicaaa si grasaa si obosiiiiitaaa cu hainele (care s-au intamplat sa-mi iasa in cale) aruncate shui pe mine
Maaa, e clar ca nu l-as da pe capcaun pe nimeni, nuuu? Asta a fost asa.....divertisment... de la inima zburdalnica ..., dor de cum simteam cumva, nu de cineva... mi-e dor de mine cum eram atunci...

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput