Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Am luat si noi masa de fructe la 11.00, mar copt cu cereale. Ca de obicei, a fost un deliciu, Robi a papat 170gr , o premiera!, si Edi 120 gr. Inainte au baut si 60ml suc de morcov, nush unde a intrat atata papica... dar ce ma bucur...!

Oana, imi pare tare rau pentru voi, ma sa fie totul bine cat mai repede!!

Musette................ eu nush cum ati rezistat sa nu-l strangeti de cat pe doctorul ala!!!!! Pe bune!!! Eu as fi reactionat urat rau.... of, bine ca s-a rezolvat, ca acum Luca e ok, ca nu are nimic! Te felicit ca l-ai dus la toti doctorii sa te asiguri ca e totul ok, asa mi se pare si normal!
Cu inundatia a fost ok pana la urma, nu tre' sa platim nimica, am vecini intelegatori... ma si mir, ca am mai facut-o lata vecinului de sub noi, muult mai usor insa, dar ma asteptam sa ne sara in cap acuma... dar nu, el a fost ca de obicei f zen...

Anca, imi place tare scaunul si mooor dupa Carla, e f haioasa, si dulce, si scumpa, si frumusica si si si....pot sa merg pana la infinit!

Laura, n-ai gresit cu nimic, o sa va reglati voi si cu programul, sunt sigura!

Lucutta, sanatate si voua!

CD, unde esti???

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza si de la noi, un pic mai tarziu si la voi se maraie inainte sa adoarma, ca pe mine ma omorat, nu mia stiu ce sa ii fac, nici in brate nu-i mai place si-n patut se maraie......oofffffff nu mai stiu..

300 multumesc pt. raspuns, chiar ca ai o balerina acolo, noi avem 7 kg. si 65 de cm, iar in ceea ce priveste biscuitii nu stiu ce sa zic, asa ma gandeam si eu ca nu mai suntem pe timpul lu' raposatu'..

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza si de la noi, un pic mai tarziu si la voi se maraie inainte sa adoarma, ca pe mine ma omorat, nu mia stiu ce sa ii fac, nici in brate nu-i mai place si-n patut se maraie......oofffffff nu mai stiu..

300 multumesc pt. raspuns, chiar ca ai o balerina acolo, noi avem 7 kg. si 65 de cm, iar in ceea ce priveste biscuitii nu stiu ce sa zic, asa ma gandeam si eu ca nu mai suntem pe timpul lu' raposatu'..

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite

Matei de Alexa
David de Nushulica
Ioana de julax
Daria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Musette imi pare rau pt micut dar nenea doctorul chiar a fost brutal, offf

Anca scaunul Carlei e super, va si asortati Esti multumita de el? Noi inca nu am luat si parca ma bate gandul la unul ca al tau

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, super Noah. In maxim o saptamana se va ridica singur in fundulet.

Musette, imi pare rau pentru Luca, saracutul.

Mami de Alexa, Cosmy, scaunul isi merita banii. Nu e Chicco Polly, dar nici 550 ron nu e. Raport calitate/pret acceptabil. Perna nu e la fel de moale si nici plasticul la fel de calitativ in comparatie cu Polly sau Prima Papa. Are 5 nivele de inaltime, 3 la spatar, 3 la tavita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

AAAA faza cu marul si biscuitii bunica ma intreaba de fiecare data cand ma vede ce ii dau Mayei sa manance: "Da mar cu biscuite i-ai dat?" (Ea ne-a dat mere si morcovi bioooo) "Si cum ii dai marul gol, asa???" "Nici gris nu-i dai?"
Intr-o zi a vazut o mamica pe strada cu copil in carucior si a oprit-o si a intrebat-o daca-i da micutului sa manance si ce-i da si cica femeia a zis ca-i da mar cu biscuite Ca si eu pot sa-i dau de-acum Ca sotul ii tot spune ca nu-i dam inca, ca mai tarziu... si ea saraca tot asteapta momentul

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Oana, sanatate multa puiului!!
Multumim, Angelynna, pentru vesti! sa ne tii la curent, pls!
chiar asha, tu ce ai??
ce face Crinul nostru?? De Florii e ziua lor:)
mai e vreun bebelush de sarbatorit de Florii??

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput

Ange dar ce-ai patit mama??? De ce esti suparata?

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bebei nu stiu daca mai avem dar o avem pe Nerantula care e floricica

Edit: mai avem 2 bobocei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput