Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica Da' pe bune, acum: de ce sint oamenii din generatia parintilor nostri atit de obsedati de marul cu biscuite? Si pe mine m-au innebunit cu marul cu biscuite la botez. Toata lumea ma intreba mai intii cit are exact, apoi daca maninca mar cu biscuite. De parca a te impartasi din taina marului cu biscuite e cine stie ce debut initiatic. In alta ordine de idei. Frate-miu e cu 7 ani mai mic decit mine si, cind era el bebelus, ii dadeam destul de des sa manince. Imi amintesc si acum perfect cum ii dadeam marul pe razatoarea de sticla si cum ii pisam biscuitele in piulitza. Si moaaaaama, ce buna era chestia aia!!! Cred ca, pina la urma, o sa-i dau si eu Aniei. E chestie proustiana, trebuie neaparat sa simta si ea gustul. Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
Nu ma pot abtine, e demential spus. Si eu mi-amintesc cand dadeam pe razatoare marul pentru "aia micii" si il amestecam cu biscuite zdrobit cu sticla ... si eu le furam din el ca era chiar bun. Sa-l fi vazut pe doc cum imita gestul datului pe razatoare cand ma intreba daca i-am dat...mar cu biscuite. pe mine ma amuza cumplit de fiecare data cand ma intreaba sau imi spune cum sa il fac.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
ramonzca79 spune:
ziua buna fetelorrr!!!
multam pt raspunsurile de ieri
Claudinna, parca pe tine te-am auzit ca ai dat sfecla la puiut....spune-mi, te rog cum o prepari???
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
piolica spune:
Hello! Nu stiu ce s-a mai intimplat, forumul merge ca porcu' p[lus ca eu am probleme cu calculatorul, asa ca nu am avut cum sa citesc din urma (de fapt nu mi se mai incarca paginile...), oricum sper ca toata lumea sa fie bine.
vroiam sa va intreb ceva, daca stiti, ca eu ma urc pe pereti cind am de-a face cu serviciile publice din Romania, ma trimit de la unii la altii, iar cind ajung unde trebuie nu-mi raspunde nimeni la telefon. Pentru a calatori in Romania mai e in vigoare chestia aia cum ca pasaportul tb sa aiba o valabilitate minima de 6 luni? Elsei ii va expira pasaportul la inc lui noiembrie, iar noi vom veni in Ro la sf lui mai, asa ca nu avem cele 6 luni!!!!
Bine, eu as fi vrut sa stiu si cum sa-i inscriu certificatul de nastere in Ro, ca sa aiba si cetatenia romana, insa cred ca ma las pagubasa... deja iau asta ca pe un moft!
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
ramon, am spalat sfecla, am imvelit-o in folie de aluminiu si am pus-o la copt in tava la cuptor. apoi am curatat-o de coaja si am facut-o piure cu blenderul vertical.
la noi nu a avut mare succes
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
musettepink spune:
Multumesc de ganduri bune fetelor!
Babymom intreg la cap nu cred ca era dr...,sotul a sarit f tare,s-a luat de el si el a replicat ca sa stam linistiti ca ei nu sunt nebuni apoi vazandul pe sot ca era gata gata sa-l bata pe dr si nu alta s-a facut mic si a zis ca nu e nimic,ca o sa-i treaca,ca ne da nr ca sa-l sunam daca e ceva(parca pe mine ma incalzea cu ceva nr lui de tel)....eu vroiam sa-l scot pe Luca mai repede din vabinet ca sa-l linistesc...in fine,cert e ca vb ta nu mai merg nicaieri si astepta sa vad poate se regleaza de la sine.merci se sustinere!
Eva Luca papa la fel de bine,e un fomist si jumatatee de ajuns sa vada lingurita si deschide gura,nici nu conteaza ce este in linguritaAm citit ca si voi ati facut mari progrese si ca sunteti papaciosi cumintei!Dupa consultul acela ingrozitor,cred ca este ok,rade si e vesel iar aseara a facut si un kk fara sa pare ca-l deranjeaza ceva...eu m-am bucurat ca am zis ca daca nu a plans sau ceva inseamna ca nu l-a durut cand a facut.
Babytza
Cosmy
Lumi ce bine ca vecinii sunt niste domni!Bravo, asta mai lipsea sa va apucati de zugravit casele altora
Oana tin pumnii sa fie totul bine,saracii de voi....David si cu Luca ce tot fac kk dubiosi
de Luca
ramonzca79 spune:
citat din mesajul lui claudinna ramon, am spalat sfecla, am imvelit-o in folie de aluminiu si am pus-o la copt in tava la cuptor. apoi am curatat-o de coaja si am facut-o piure cu blenderul vertical. la noi nu a avut mare succes blog in scutec Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici |
Multam'incerc si eu..tot am luat una bucata sfecla.sper sa-i placa...
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
EvaF spune:
citat din mesajul lui piolica Hello! Nu stiu ce s-a mai intimplat, forumul merge ca porcu' p[lus ca eu am probleme cu calculatorul, asa ca nu am avut cum sa citesc din urma (de fapt nu mi se mai incarca paginile...), oricum sper ca toata lumea sa fie bine. vroiam sa va intreb ceva, daca stiti, ca eu ma urc pe pereti cind am de-a face cu serviciile publice din Romania, ma trimit de la unii la altii, iar cind ajung unde trebuie nu-mi raspunde nimeni la telefon. Pentru a calatori in Romania mai e in vigoare chestia aia cum ca pasaportul tb sa aiba o valabilitate minima de 6 luni? Elsei ii va expira pasaportul la inc lui noiembrie, iar noi vom veni in Ro la sf lui mai, asa ca nu avem cele 6 luni!!!! Bine, eu as fi vrut sa stiu si cum sa-i inscriu certificatul de nastere in Ro, ca sa aiba si cetatenia romana, insa cred ca ma las pagubasa... deja iau asta ca pe un moft! Mamica fericita de bebelina Elsa |
ia arunca un ochi aici:
http://www.pasapoarte.ro/acte-necesare-pasapoarte-minori.php
eu stiu asa ca nu ai treaba cu Ro deloc, tratezi numai cu consulatul Ro de acolo. Acolo il declari si il treci in livretul de familie romanesc (aveti 2 livrete, nu, ca noi? si Ro si Fr?). Noah e trecut in ambele si are dubla cetatenie. E declarat la consulatul Fr si la primarie la Buc de unde are certificat.
Noi nu ii facem pasaport Ro deloc, ii facem numai pasaport fr la consulat. Dar pasaportul Ro pt bebei eu stiu ca e valabil 3 ani, nu cum zici tu 6 luni.
De ce nu o declari la Consulatul Ro pe Elsa? Sunt f amabili (cu mine asa erau in Stras cand locuiam acolo) si iti fac ei pasaport si tot, ei o trec in livret si gata.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
kllemi spune:
fetelor am fost si noi o ora afara, moooaaammmaaa ce ma zapacit vantul asta, nu mai vedem noi prea curand caldura aia pe care o asteptam, evident ca a dormit tot drumul chiar si cand am intrat in lift, am zis si eu ca o sa mai doarma si in casa, dar ce sa vezi cand am inchis usa in urma noastra a facut niste ochi.......
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
gaia.nevia spune:
hello si de la "sugarul macrosom" si de la mami a lui...
Am fost azi la eco. De sold, transfontanelara si abdominala.
Toate-s bune. Toate-s normale, slava Domnului.
Am vazut creieri, rinichi, si altele. Dragutz.
In zona CMU Kids e tot mai aglomerat, asa ca dureaza din ce in ce mai mult sa gasesc loc de parcare, tot mai departe... noroc ca am wrapul pe mine mereu si hop in wrap, ne-am facut si de plimbare.
Am si io un "concern"... La clinica, la receptie pe unde trebuie sa treaca toti bb si toate mami era o asistenta racita cobza. Eu o stiu de mult pe tipa, e super simpatica si amabila, dar de data asta m-a cam terminat nervos.
Tusea atat de rau, din toti plamanii, vibra practic.
Si nu mai zic ce dulce e ea cu toti copiii si se joaca cu ei, a venit si la Radu sa se bage in el... io fugeam, ea dupa mine....
Intrebarea e.... la mine la munca ma rog, accept ca sunt unii oameni fara bun-simt care vin gripati la munca, si hop o punem de o epidemie corporatista... dar la o clinica de copiii?! De ce au lasat-o la munca? Nu puteau sa ii dea medical? Acuma ce fac? Astept sa tuseasca si Radu fix ca ea?!
Acu, poate ca nu am nimic cu fata, dar cu administratia "localului" tot as avea... eu as fi trimis-o acasa daca eram sefa ei, si mai eram si medic.
(si cu oamenii mei la fel fac, si ma si injura unii).
Sau, pot oare sa presupun ca daca au lasat-o la munca... era safe? Nu are nimic contagios?
Si aceasta trista intamplare imi aduce aminte de ce am vazut cand l-am nascut pe Radu. Nu am scris la povestea nasterii, cred ca mintea mea a refuzat sa accepte si a uitat
Toate asistentele care misunau prin Elias erau dotate cu o masca pe fata si cu branule in maini.
Io, naiva, zic, uau ce e aici, film SF? Cica "suntem toate doborate de gripa; nu mai e personal, cineva trebuie sa aiba grija de voi; ne-am facut vaccin, ne medicam continuu, si branulele sunt pentru perfuzii cu medicatie, hidratare si vitaminizare"
Am ramas paf. O fi facut aia misto de mine?!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Sunt aici Lumi, va citesc dar sunt suparata, sunt cam terminata psihic si nu ma intelege nimeni, toti imi spun sa ma calmez dar nu reusesc. Am inceput sa trantesc vesela cand nu vrea Mikul sa pape
Am facut ieri vaccinul, un pic de febra dar a trecut cu panadol, in linii mari dr m-a facut paranoia, ca ii caut copilului boli inventate, ca merge foarte bine. Nimeni nu intelege ca nu vrea sa manance de multe zile mananca numai lapte si mama/sotu imi zic ca sunt eu prea nervoasa/paranoica....si sa il las in pace, dr imi scrie un orar de mese si la 7 luni facem analize daca tot nu mananca si pana una alta eu stau cu el si il vad cum face cand vine ora de masa
Scuzati rabufnirea
Va pe toate
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH