Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piolica pt. intrarea in tara nu e o pb ca pasaportul ii expira in mai putzin de 6luni.Pt. mai multe informatii poti suna la frontiera la la Otopeni.Eu am numarul doar de la informatii Otopeni, 0212040000 si ei iti pot da numarul de la baietii de la frontiera, sau poti cauta tu pe net daca or avea vreun numar.
Pentru carnetul de sofer international, eu l am facut saptamana trecuta si l-am luat in 2 ore ca am avut pile, dar normal il iei in 4 ore.Deci foarte repede si civilizat.Vezi ca s-au mutat birourile politiei rutiere din Udriste in Pipera.
Hope it helps!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ada, wow, trasa de par, batuta, e horror ce scrii acolo. Eu mereu am zis: nu trebuie bruscat un copil, este la fel de inteligent ca un om mare, e un adult in corp mic. Intelege tot, are si el pofte, mofturi, capricii la fel ca noi, uneori, de cele mai multe ori, trebuie sa ne adaptam noi nevoilor lor, nu invers. E buna diciplina, eu incerc sa ii creez un orar de masa, ii dau cam la aceleasi ore, dar am si "obiectul muncii" bun, el se muleaza perfect pe ce vreau eu. Daca nu ar vrea as mai sta o ora - doua si gata. Sau schimb meniul, sau ii dau doar tzitzi, solutii sunt. Daca e vioi si razacios, il lasi in pace, frate, pe copil. Nu il transformi in monstru emotional. Ca el insista "nu", tu insisti "da' si se ajunge la aversiune si fata de mancare, si fata de parinte.
Din pacate, unii nu inteleg si pace.

Cat despre faptul ca incepeti diversificarea, avantajul la noi e ca fi-miu doarme de rupe dupa ce papa "diversificat". Trebuie sa digere si ca, un om mare, face siesta; acum doarme bustean cu muzica destul de tare in living.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Legat de mere, sa nu ma intelegeti gresit ca am ceva cu ele sau cu combinatia de biscuite.Nicidecum...doar ca nu acum.
Si eu am fost si sunt fan mar cu biscuite.
Numai ca socru nu intelege ca totul se face treptat si imi mai si zice...ce noi nu am crescut copii, nu stim ce mananca???Cam asa.
Azi mi-a zis ca a plantat tufe de mure, afine, zmeura...sa-i dau la fata...nu i-am mai zis ca nu are voie fata ca ii stricam si bucuria asta.El este f bine intentionat insa...
Azi m a luat cu nucile si alunele sa mananc eu ca sa fac laptic.I-am zis da o sa mananc...si s-a dus sa-mi sparga nuci.E dragutz dar mai ma si calca pe nervul drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

piolica pt. intrarea in tara nu e o pb ca pasaportul ii expira in mai putzin de 6luni.Pt. mai multe informatii poti suna la frontiera la la Otopeni.Eu am numarul doar de la informatii Otopeni, 0212040000 si ei iti pot da numarul de la baietii de la frontiera, sau poti cauta tu pe net daca or avea vreun numar.
Pentru carnetul de sofer international, eu l am facut saptamana trecuta si l-am luat in 2 ore ca am avut pile, dar normal il iei in 4 ore.Deci foarte repede si civilizat.Vezi ca s-au mutat birourile politiei rutiere din Udriste in Pipera.
Hope it helps!

saru'mina, saru'mina

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Multumim fetelor de urari!!! Intr-adevar sunt asa de scumpi cum stau ei in funduletz.....si puiutzul meu il ador pur si simplu: ne recunoaste, rade, il strigam pe nume si se intoarce sau nu se intoarce dar rade asa smechereste, nu are stare deloc(cred ca de asta nici nu se ingrasa)azi a reusit sa se rastoarne cu bouncerul in pat si ala peste el...o nebunie....vrea sa se ridice de fund in sus dar inca nu poate si striga la noi dupa ajutor.....iar cand ne cearta zice da-da-da-da-da....iar cand ii cantam este cel ma fericit....eu si tati al lui ne-am indragostit irmediabil de el....uitati cam ce vrea el sa faca aici si aici
nu mai am timp sa scriu acum ca s-a trezit si trebuie sa papam da va pe toate fara exceptie si chiar daca nu mai nominalizez din criza de timp sa stiti ca imi sunteti dragi toate.

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci mult fetelor e foarte important pentru mine ca nu ma considerati si voi paranoica sau macar nu spuneti
Am incercat sa fiu tare, sa fiu optimista chiar a mers o saptaman, 2 si parca ii mergea si lui binisor, dar de vreo saptamana refuza cu indarjire orice ii dau si iar am cazut in butoiul cu nervi si el e foarte nervos, arunca tot ce prinde, imi smulge ligurita si o arunca
A venit ora de masa, a trecut ora de masa, am fost calma, v-am zis ca ma ajuta tare sprijinul vostru, n-a mancat, a luat farfuria si a bagat mana in ea, probabil si-o punea in cap daca il lasam
Inca ii dau vitamine dar foarte greu, trebuie sa il tinem de maini si de cap,la fel cu vigantolul, astazi eu mancam cremoso si el balea dar nu a primit lingurita
Si inca ceva, de cele nmai multe ori nu vrea, dar si cand vrea sa pape, el scoate limba si nu am cum sa ii bag, iar daca ii bag ceva, in loc sa inghita impinge afara si am inceput diversificarea de 2 luni deja

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

cd incearca alte chestii mai vechi care i au placut....poate poate.
Si eu sunt paranoia....nu ti face pb ca esti singura!
Eu de ex am pb cu "drobul de sare"...tot timpul fac scenarii infricosatoare...ca nu stiu ce cade, vreun accident, vreo cazatura nasoala.ASTA E PARANOIA NENE, IN SCHIMB SUNT OPTIMISTA
Nu eram asa, dar de cand sunt mamica sunt dusa cu pluta, cred ca imi va fi tare greu sa ma reobisnuiesc cu munca cand va veni vremea si sa stiu ca, copilul meu este acasa cu "drobul de sare" si eu nu voi fii sa il prind.of of mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Fi-miu e de groaza, baga la somn de m-a rupt de cand a inceput diversificarea. Acum doarme. Dupa masa de dimineata s-a agitat a batut in lung si in lat livingul, acum doarme la greu.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

serios?! fug sa-i fac si eu lu' fii'miu o friptura, poate sare pragul de o juma de ora. glumesc:))) acu' face 2 lucruri odata, somn si tzitzi. noi pe 1 mai incepem.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Wowwww Ada , chiar zici ca e din filmele de groaza....ce parinti.... [brutal] Cred si eu ca a fost marcata pe viata saraca fata , cu asemenea apucaturi nici nu ma mir

Roxana imi pare tare rau ca te chinui asa cu Robert sa pape....Imi dau seama ca esti la capatul puterilor si simti ca nu mai faci fata E tare greu cand sunt mici ca nu poti nicicum sa ii pacalesti...Ooooof Sper insa sa nu cazi de tot in butoiul ala si sa rezisti mamico ! O sa treaca si faza asta si sigur va manca bine. Doar rabdare sa ai . Stiu ca e simplu de zis si greu de facut , dar cand simti ca explodezi intra repede la noi si urla aici Suntem alaturi de tine si sper sa reusim sa iti fim si de ajutor uneori

Kllemi eu pana acum i-am facut pentru cel mult 3 zile. Una cea in care fac papa si inca 2 la frigider pe raftul de sus ca e mai rece acolo. De cele mai multe ori fac doar pt 2 zile.
Inca nu am facut pt congelator. Dar din cate stiu e mai safe sa dezgheti din congelator punand recipientul de seara pt a doua zi in frigider si apoi incalzit la bain-marie.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Copii astia pricep tot, cum spui tu Eva, sunt adulti in corpuri mici, Mikul s-a suparat de cateva ori cand m-am enervat si am trantit si pufnit si nu se mai uita spre mine, intorcea capul cand ma vedea, apoi statea in brate la tacsu si se uita atat de urat la mine
El e sanatos si razacios si papa niste lapte acolo cat sa-i umple stomacul, dar mie mi se pare ca nu progresam (nu mi se pare asa e) si imi pare si anormal pentru varsta lui sa raman numai pe lapte
Nerantula el scade in greutate si apoi pune la loc si dr vede numai ca a luat (nu stiu cum se face ca nimerim la dr numai cand ia in greutate
Aseara in incercarea de afla de pe google cati ani are dr Mikului am descoperit ca de fapt e "patroana" de la Medlife si ca are pe putin 65 de ani, daca n-or fi 70. La cati copii a vazut la viata ei, clar ma crede paranoia cand il vede ca merge bine.

Voi m-ati lasat cu gura cascata la ce ati scris despre poze, nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva, doamne

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput