Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

he-he.., fetita e acum femeie in toata firea. Ea e prietena mea, mamele noastre au fost colege de facultate.
Dar chestia aia cu mancatul chiar a afectat-o...

dar faza cu trasul de par...hm.. e .... unbelievable! cred si eu ca a afectat-o...daca a facut asta de fata cu altii, cine stie ce-i facea bietei fete cand erau singure... brrrrr

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

kllemi, eu faceam asa:

gateam cam 6 portii, si le separam in pahare avent cu capac. una o serveam in ziua in care gateam, a doua o puneam la frigi pe raftul de sus (e cel mai rece in frigiderul meu pe raftul ala, ingheata iaurtul de ex), si restul le bagam la congelator pentru inca 4 zile.
Ca sa incalzesc, scoteam de dimineata si lasam la temp camerei, iar la ora mesei incalzeam in incalzitorul de biberoane (bain-marie)

apropos, cine stie... de ce se zice asa?! baia lu'maria, sau cum?! hai va rog, o etimologie mica-mica...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Mai fetelor, stiu ca sa mai discutat dar eu eram mai spuneti-mi si mie odata, cum congelati voi uspica sau cele pasate (la legume ma refer) ca sa puteti sa ii dati si a doua zi...va multumesc...

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Daca vrei sa-i dai a doua zi, merge si la frigider. Pentru mai multe zile pui continutul in borcanele sau recipiente din plastic si le pui in congelator. Le scoti cu o seara inainte si lasi sa se dezghete in frigi pana a doua zi.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Ada horror ce zici de prietena ta!!
Eva, Piolica ce e cremayere????

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

cind te muti in casa noua dai o petrecere! o masa pentru prieteni, rude, vecini.... asta e! mie-mi place chestia asta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Eva, Piolica ce e cremayere????

Bitza, party de casa noua la care inviti pe toata lumea, prieteni, colegi etc
e traditie la ei

le: ce tare, simultan cu Piolica

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, asta are si Carla in meniul de pranz, numai ca i-am pus si galbenus de ou. Si eu am lins borcanul in care le-am blenduit . Dar a adormit smechera si pranzul a trecut de multicel. Sper sa se trezeasca very hungry si sa pape tot.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Sar'na mult de tot ANCA, GAIA,NEVIA sunteti niste scumpe

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva, Piolica super! Ca la noi cand sfintim casa. Super!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Sunt aici Lumi, va citesc dar sunt suparata, sunt cam terminata psihic si nu ma intelege nimeni, toti imi spun sa ma calmez dar nu reusesc. Am inceput sa trantesc vesela cand nu vrea Mikul sa pape
Am facut ieri vaccinul, un pic de febra dar a trecut cu panadol, in linii mari dr m-a facut paranoia, ca ii caut copilului boli inventate, ca merge foarte bine. Nimeni nu intelege ca nu vrea sa manance de multe zile mananca numai lapte si mama/sotu imi zic ca sunt eu prea nervoasa/paranoica....si sa il las in pace, dr imi scrie un orar de mese si la 7 luni facem analize daca tot nu mananca si pana una alta eu stau cu el si il vad cum face cand vine ora de masa

Scuzati rabufnirea

Va pe toate

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

CD, te inteleg perfect! Eu inca nu am ajuns la izbucniri de fata cu Gruia, dar am permanent o stare de nervozitate . Am inceput de 10 zile diversificarea si pana acum copilul meu nu mananca de buna voie altceva decat tzitzi .. uneori inghite si lapte de tzitzi cu cereale, insa eu cred ca nu-si da seama ca sunt si cereale acolo, laptele e exact la fel de lichid ca cel simplu, doar stiu eu ca am mai pus ceva in el. In rest .. e jale!
Ieri, disperata, am sunat pediatra si i-am raportat; mi-a zis sa ma relaxez, ce, am vazut eu vreun om care sa nu manance nimic? Sa nu insist, sa nu ma stresez, ca fac MULT MAI rau. Sa continui cu tzitzi si cereale si sa ii mai pun pe limba, la ora mesei, ce ii pregatesc, dar sa nu fac un caz din asta. Daca vrea, bine, daca nu, data viitoare. E important sa nu scada in greutate .. nu cred ca va scadea, cel putin cat mananca o lingurita - doua de cereale pe zi, chiar as mai putea sa-i bag o masa de cereale, pana va primi si alte alimente.
Am mai vorbit ieri cu o prietena, mi-a zis ca baietelul ei abia dupa un an isi inlocuise complet o masa, pana pe la 10 luni doar gusta, cel mult, altceva. Si acum arata super baietelul! De ieri sunt mai relaxata ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ziceam eu asa ca pe la 5 luni jumatate incep sa-l tentez pe radu cu cate o lingurita de ceva...
am senzatia ca o sa fie mai repede. la 12.30 a papat 240ml lapte. La 3 fara 10 min urla de foame. acu baga cu zgomot la ghiozdan...

asa ca zilele astea o sa incep, si cred ca nu la 10 cum am zis initial, ca intre 8 si 12 nu plange de foame, ci pe la 3...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput