Bona de dat - sector 4
M-am hotarat sa renunt la bona pentru ca au crescut copiii, merg la gradinita si scoala, nu se imbolnavesc prea des si noi avem program oarecum flexibil sa stam cu ele in acest caz.
Doamna e la noi de 2 ani si ceva, de cand cea mica avea 1 an si 2 luni. Are in jur de 60 de ani, e genul bunicuta blanda si cumsecade, foarte rabdatoare cu fetita. Curata, ingrijita. A fost muncitoare la viata ei, deci prea mari pretentii culturale nu poti avea. Am apreciat mult la ea ca o scotea in parc indiferent de vreme si stateau 2-3 ore.
Niciodata nu mi-a cerut bani in avans (o plateam pe 25-27 ale lunii pt luna in curs), niciodata nu a cerut o zi libera. Pe de alta parte de fiecare data cand am dus copiii la bunici sau am plecat cu ei in concediu am platit-o integral.
S-a atasat mult de fetita si fetita de ea.
Daca e cineva interesata ii pot da nr de telefon pe PM.
Raspunsuri
Amita spune:
Buna Lavi,
Am vazut mesajul lasat de tine in legatura cu bona care a avut grija de fetele tale.
Eu am o fetita dar e mare, are 7 ani jumate, dar e pe drum si al doilea copilas, si , ne gandeam ca peste un an vom avea nevoie de cineva sa aibe grija de copil. Daca nu te superi, spune-mi si cu cat ai platit-o tu pe bona, ca sa am o idee, si , sa-mi dai si nr dumneaei de telefon.Mai spune-mi zona unde locuieste doamna, ca eu locuiesc la intersectie sos Giurgiului cu Luica. Poti sa-mi scrii si pe adresa mea de mail: ami_cami@yahoo.com.
Multumesc
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 M-am hotarat sa renunt la bona pentru ca au crescut copiii, merg la gradinita si scoala, nu se imbolnavesc prea des si noi avem program oarecum flexibil sa stam cu ele in acest caz. Doamna e la noi de 2 ani si ceva, de cand cea mica avea 1 an si 2 luni. Are in jur de 60 de ani, e genul bunicuta blanda si cumsecade, foarte rabdatoare cu fetita. Curata, ingrijita. A fost muncitoare la viata ei, deci prea mari pretentii culturale nu poti avea. Am apreciat mult la ea ca o scotea in parc indiferent de vreme si stateau 2-3 ore. Niciodata nu mi-a cerut bani in avans (o plateam pe 25-27 ale lunii pt luna in curs), niciodata nu a cerut o zi libera. Pe de alta parte de fiecare data cand am dus copiii la bunici sau am plecat cu ei in concediu am platit-o integral. S-a atasat mult de fetita si fetita de ea. Daca e cineva interesata ii pot da nr de telefon pe PM. |
eu as vrea daca se poate cand poate incepe?
gologanii spune:
Buna, si eu sunt interesata pentru bona in Tineretului la baietel de 5 luni, sau macar salariu sa-mi fac idee.