Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)
Raspunsuri - Pagina 20
Alex2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Fetita de Adee : Ariana 3160g, sunt bine, s-a nascut la 15,45 , papa de la mama deja , inca nu stiu amanunte ajunge ca sunt bine si a scapat, ma duc sa o vad si vin cu stiri. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
Felicitari, Adee!

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
andreeeea spune:
Bau! ![]()
Hai ca am reaparut sa va tin la curent cu ce se mai intampla cu noi:
Pe scurt, dupa scoaterea cerclajului de joi, conlocatarii
au hotarat ca ei mai au dreptul la vreo 3 saptamani de stat la caldurica, sa vada primavara cu adevarat la iesire. Si, spre surprinderea tuturor, n-au dat semne de "ciocnire".
Cred ca e inutil sa va spun cat de mult visam sa existe macar vreo doua zile dupa scoaterea cerclajului, in care, nemaiavand interdictii (cu stat la orizontala) sa mananc si eu cu familia la bucatarie, pe scaun, sa merg macar prin casa cu Maria de mana mai multi pasi, sa-i pregatesc hainele de gradinita sau sa stau in fund sa-i impletesc coditele, eventual sa pictez peretii din camera baieteilor... (nu ma puteti amenda ca imi doream lucruri atat de banale, dar interzise in ultimele 5 luni). Si, dupa 4 zile de tinut in spital ca "urmeaza sa nasc" (ca deh, dupa scoaterea cerclajului aveam dilatatie de 3 cm si de a doua zi am inceput sa pierd din dop), s-au indurat sa ma lase acasa. Iar de ieri sunt externata si sunt in al zecelea cer
: visul mi s-a implinit si nu mai incetez a multumi lui Dumnezeu pentru minunatul dar pe care-l savurez. Sa va mai spun despre Maria care e numai un chiot de bucurie si o continua gudurare ca pisicutele pe langa pieptul meu si ma tot intreaba daca "d-na dr. chiar ma lasa sa stau in fund si chiar mi-a zis ca pot dormi acasa?" Nu stiu daca reusesc in cuvinte sa exprim cata bucurie pot simti ca totul e in ordine si ca am ajuns la nesperata varsta de 38+ si ca acum toti suntem sanatosi (a trecut viroza - uracioasa) si acusi urmeaza o bucurie si mai mare - de a ne tine si baieteii in brate!..
Sunt constienta ca pot naste oricand, sunt pregatita in toate felurile, si in 10 minute ajung la spital, asa ca, unde e mai bine ca acasa pana atunci? Si in majoritatea timpului chiar ma simt bine! (ei, ca o gravida in luna a noua, cu gemeni, dar de ce sa am pretentii prea mari, nu?)
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit noilor ghiocei! 
Andreea,
38+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
Alex2 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin adaug si eu ceva: ALEX uita-te ca sa vezi dedicatia!!! |
Daca ii place pagina, putem considera ca m-am revansat deja.

Joanna, da pe PREVIEW sa vezi pagina, eu o vad ok, nu ai stricat nimic. Sau nu am inteles eu bine.
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Raaluca spune:
Bine ai revenit ANDREEEA!

FELICITARI ADEE

Sa-ti traiasca
ARIANA 
Eu ma pregatesc sa merg la medic. Presimt ca la intoarcere ajung la mizul noptii pana citesc ce ati mai scris ![]()
39+
Lena
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() vai de mine ce rea esti sormeoDa adaug si eu ceva: ALEXuita-te aici ca sa vezi dedicatia!!! ![]() 6+Mariana |
Gata, m-am hotarat!

Simina-Kin, da funguletul simpatic incoace:
.Joanna, numai tu esti de vina. Treci si tu:
.Alex...
.Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
Gaza te poftim sa vezi ce le-am dat de lucru la Alex si MONICA.
Simina ce face maazarica?
.SUNT EU REA...da nici cu tine nu mi-e rusine..ai pus linku direct![]()
Alex eu cand ma uit patratelele alea mici in care scrie JOANA si expecting a boy nu se vede scrisu pana la capat...sau cel putin la mine asa apare
.Multummim poate sunt eu mai...
ARIS treci la raport ca intram la idei
40+

Alex2 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Gaza te poftim sa vezi ce le-am dat de lucru la Alex si MONICA. Simina ce face maazarica? .SUNT EU REA...da nici cu tine nu mi-e rusine..ai pus linku directAlex eu cand ma uit patratelele alea mici in care scrie JOANA si expecting a boy nu se vede scrisu pana la capat...sau cel putin la mine asa apare ![]() ARIS treci la raport ca intram la idei 40+ ![]() |
Ptr ca iti acopera din colt sagetile, de aceea exista functia de PREVIEW. Fi buna nu trage de ele ca le deformezi rezolutia.
Gaza are si ea paginuta decorata.
_
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Kitty Fetita de Adee : Ariana 3160g, sunt bine, s-a nascut la 15,45 , papa de la mama deja , inca nu stiu amanunte ajunge ca sunt bine si a scapat, ma duc sa o vad si vin cu stiri. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |

Felicitari ADEE, bine ai venit ARIANA, sa cresti mare , sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti

La fel si pt Chatonel si Izia

6+Mariana
joanna27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Gata, m-am hotarat! ![]() Simina-Kin, da funguletul simpatic incoace: .Joanna, numai tu esti de vina. Treci si tu: .Alex... .Gigelica +37 Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Gigilica MEA CULPA...da nu ma bate ..eu am pus numai o intrebare..
Andreea bine ai venit, sa te bucuri de lucrurile astea stiu cum e...
Raluca sa vii cu vesti bune.
40+

joanna27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex2
Ptr ca iti acopera din colt sagetile, de aceea exista functia de PREVIEW. Fi buna nu trage de ele ca le deformezi rezolutia. Gaza are si ea paginuta decorata. Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
Alex multumim si scuze ca iti tot dau de lucru da de ...vb ta ...sunt femeie
40+