Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)
Raspunsuri - Pagina 19
Kitty spune:
Fetita de Adee : Ariana 3160g, sunt bine, s-a nascut la 15,45 , papa de la mama deja , inca nu stiu amanunte ajunge ca sunt bine si a scapat, ma duc sa o vad si vin cu stiri.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Am mai scris un mesaj pe care l-am pierdut ... SIMINA, ma bucur ca esti bine! ce-ti face bobul de orez? JOANNA, cred ca noi suntem la rand... Asta daca nu cumva vrei sa ajungem in aprilie ... ![]() Marturisesc ca ma incerca un pic de gelozie fata de fetele care au trecut de etapa asta nesuferita! In acelasi timp mi se pare o chestie tare indepartata ... Nu stiu ce sa mai cred ![]() 39+ Lena |
Sper ca nu ajung in aprilie
...tu dupa semnatura mai poti sta..noi imediat intram in 41
...da nu mai zic nimic...Cris_tinaus e in fataAlex o rugamninte..cand poti sa intri la noi...ca am bulit-o acolo unde scrie joana expecting a boy si dedesupt Darius Andrei nu se vede tot scrisu si treg de segeata da nimic....
40+

SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Kitty Fetita de Adee : Ariana 3160g, sunt bine, s-a nascut la 15,45 , papa de la mama deja , inca nu stiu amanunte ajunge ca sunt bine si a scapat, ma duc sa o vad si vin cu stiri. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |

FELICITARI ADEE!!!! 

Esti o mamica curajoasa si puternica!Bine ai venit pe Lume, Ariana pui! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui Kitty Fetita de Adee : Ariana 3160g, sunt bine, s-a nascut la 15,45 , papa de la mama deja , inca nu stiu amanunte ajunge ca sunt bine si a scapat, ma duc sa o vad si vin cu stiri. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze slideshow |
In sfarsit...Doamne ajuta ca deja imi rodeam unghiile.
CUSCRA FELICITARI, SA IMI TRAIASCA NORA, SANATOASA, FRUMOASA SI PAPACIOASA..FII BINE VENITA ARIANA!!
Astept poze...
40+

gigelica20 spune:
ADEE

Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Gaza22 spune:
Buna fetelor intru si eu sa mai dau un semn de viata, ssi felicitari ]Chatonel[/red,[red]Adee.

Va pupic si revin mai incolo.
Gigelina incep sa fiu geloasa pe pagina ghiocelului tau, e asa mumoasa.
Vreau si eu...
Joanna imediat intru si la tine sa vad ce muzica ai pus. Sunt tare curioasa.
Pup si sa fiti cuminti.
36 + cu 
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Buna fetelor intru si eu sa mai dau un semn de viata, ssi felicitari ]Chatonel[/red,[red]Adee. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pupic si revin mai incolo. Gigelina incep sa fiu geloasa pe pagina ghiocelului tau, e asa mumoasa. Vreau si eu... Joanna imediat intru si la tine sa vad ce muzica ai pus. Sunt tare curioasa. Pup si sa fiti cuminti. 36 + cu ![]() |
Ei, esti tu dragutza!!!
Dar recunosc ca si eu sunt topita
dupa pagina facuta de Ayla si Alex. E meritul lor
!Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Alex2 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Buna fetelor intru si eu sa mai dau un semn de viata, ssi felicitari ]Chatonel[/red,[red]Adee. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pupic si revin mai incolo. Gigelina incep sa fiu geloasa pe pagina ghiocelului tau, e asa mumoasa. Vreau si eu... Joanna imediat intru si la tine sa vad ce muzica ai pus. Sunt tare curioasa. Pup si sa fiti cuminti. 36 + cu ![]() |
Facem si pagina ta, spui daca nu iti place.
Daca doriti muzica facem curs si despre asta.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
simina_kin spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui joanna27
Alex esti un gentelman desavarsit...altfel nu stiu cum puteai rata morcovul pe care la facut gigilica pt tine in capitolul trecut ca incurajare pt baita Luanei??/ Doamne ce rea sunt, nu Gigilico? 40+ ![]() |

vai de mine ce rea esti sormeoDa adaug si eu ceva: ALEXuita-te aici ca sa vezi dedicatia!!!

6+Mariana
denisamada spune:

FELICITARI ADEE!

Bine ai venit Ariana! 

Denisa-Madalina
35+
cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani 
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou 

Multumesc!