Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)
Raspunsuri - Pagina 15
shasa spune:
ARIS ce putin mai ai.........abia astept sa vad ce vesti ne vei aduce vineri de la control. Tot vineri ma duc si eu la urmatorul control. Deci vom face "schimb de impresii" sa vedem care da mai mult la col indaratnic
dar te las pe tine prima ca esti mai avansata
GEORGIANA ma altur si eu fetelor care ti-au spus sa nu iti faci probleme. Sunt sigura ca bebe este bine. Si daca-i mai slabuta ce? Zici ca are 50 cm deja....ha pai ar trebui sa iti para bine
subtire si inalta. Mai ales ca marja de eroare este destul de mare. Uite o floricica si un pupic de incurajare

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Chatonel a nascut aseara la 20.42 ora Frantei, Izia Dragonbella are 3,740kg, iar mamica se simte foarte bine. Asta a raspuns acum 5 minute proaspatul tatic. Mi-au dat lacrimile ![]() if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Felicitari Chatonel, bine ai venit bb Izia!!!

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Imi puteti da detalii cum sa personalizez sau asa pun poze pe pagina de la ghiocei 2009. Imi place tare mult. Multumim de participarea Ayla. ![]() ![]() |
Intra la mailul comun si ia datele de logare. Din pagina de home, pagina de start, unde exista si lista cu toti copiii, intra la Pagina de ajutor, unde am trecut cateva sugestii pt incepatori.
In propria ta pagina poti testa, dar lucreaza doar in pagina ta. Daca ai gresit ceva sau ai vreo intrebare, poti pune aici sau la pagina de ajutor, si remediez eu.
Alexandru

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
shasa spune:
CARMENADA in sfarsit vedem si noi poze cu printesa voastra. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
ALEX multumim 
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am avut onoarea sa personalizez si sa incarc fotografiile unei frumoase printese roz, Ghiocel de Carmenada, pagina Inei Gabriela o gasiti aici. Alexandru ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
off... o scumpete de fetita!
Alex, azi sunt mai batuta in cap! Intru pe pagina lui Victor Christian / Clara Michaela (
Multumim mult pentru ea!), dar nu vad de unde sa o personalizez! Ma ajuti please cand ai o clipa?!Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am avut onoarea sa personalizez si sa incarc fotografiile unei frumoase printese roz, Ghiocel de Carmenada, pagina Inei Gabriela o gasiti aici. Alexandru ![]() _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Alex, imi plac f mult ghivecele din care ies bebelushi.
Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
off... o scumpete de fetita! Alex, azi sunt mai batuta in cap! Intru pe pagina lui Victor Christian / Clara Michaela ( Multumim mult pentru ea!), dar nu vad de unde sa o personalizez! Ma ajuti please cand ai o clipa?!Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Daca nu esti logata nu ai cum vedea bara cu butoane. In pagina de ajutor am pus un print screen si cu pagina cu butoanele din bara, si cateva sugestii.
Imi permiteti o gluma?
Ma loghez pe nick-name-ul meu pe DC, dar o sa se uite anumite persoane stramb ca postez tocmai la odisee.
Alexandru

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am avut onoarea sa personalizez si sa incarc fotografiile unei frumoase printese roz, Ghiocel de Carmenada, pagina Inei Gabriela o gasiti aici. Alexandru ![]() |
multumim Alex, superbe pozele ,e o dulce, Carmen sa va traiasca

36+ cu
Natalia MariaVine barza!
joanna27 spune:
Gigilica , Sasha multumim de agitate da cred ca le scoateti degeaba..
.Am numai dureri , nici macr o contractie...bine ca am avut la greu contractii pana acum..
Floric, multumim, stai linistita ca stiu de gluma..in privinta saptamanilor ce sa fac..se pare ca berbecutu meu vrea sa fie tauras ,cred ca intram in 41.
.Referitor la Rares nu stiu ce sa zic, daca e problema de piciorus nu ar fi buna opinia unui ortoped? Oricum nu te panica ca e cev ce se remediaza la varsta asta destul de usor.
Tata Alex multumim pt pagina bb de Carmenada...eu am ttusi o curiozitate de aseara..ce zici de morcovul lui gigilica ![]()
Tufete am niste vemotii pt Adee saraca de cand se chinuie..sper sa nasac mai repede. Chatonel a scapat usor de tot pe la 19 a zis ca placa la spital parca
40+

gigelica20 spune:
Pagina Pitonului meu iubit se umple cu chestii dragutze.
Alex,
Ayla.
Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png