Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Chatonel felicitari,bine ai venit Izia

Adeesa se termine totul cu bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

CRIS TIANUS nu te mai necaji mami!!! Uite la mine bebe 1 a venit la 42 de saptamani fara o zi si a fost perfect sanatos. Eu iti zic sa ai incredere in dr. tau. Daca zici ca ai facut si eco si monitorizare iar placenta nu-i imbatranita eu cred ca este ok. INSA ar fi trebuit sa te cheme mai repede de-o saptamana. Mi se pare cam tarziu la o sarcina asa de avansata. Este adevarat ca eu am nascut ambele dati peste termen insa ma vedea la 2 zile iar la 41 de saptamani implinite m-a internat.
Deci nu stiu ce sa iti spun pana la capat. Ceea ce este bine este ca bebe este sanatos iar placenta nu-i batrana

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

sarumana de incurajari, aia e si marea nedumerire a mea, de ce m-a chemat asa tarziu, am si eu prietene care au nascut spre 42 e sapt, si mergeau tot din 2 in 2 zile la dr... oricum am zis ca mai stau cat de cat linistita saptamana asta, ma mai sfatuiesc cu pitica, ii spun cat de multa lume o asteapta (Dumnezeu stie numai cati ma suna pe mine si cati se panicheaza cand nu raspund la telefon) si daca nu spune nici luni nimic de internare sau de provocare..pun eu piciorul in prag.
Am citit pe net si ca in cazul in care nu mai ajung cele 42 de zile de postnatal se poate lua mai apoi ceva concediu medical ca sa fiu acoperita cu alt diagnostic pt sarcina ca sa fiu acoperita pt CIC. Stiti ceva de asta? In textul de lege scrie doar ca sunt obligatorii acele 42 de zile dupa nastere si nu se specifica nimic de consecinte in cazul depasirii celor 126 de zile.
Este pe aici vreo fata care ma poate ajuta cu asta?

Cristina 39+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vaaaaaaaaaaaaai! Ce spor ati avut cat m-am plimbat eu pe la doftori! Semnez condica si ma intorc sa recuperez.

Noi am facut monitorizare si suntem foarte bine: miscatoare, cu ritm cardiac normal si cam... contractoase. Colul se cam pregateste de livrare, astfel incat se pare ca mai mult de 2 (maxim 3) sapt nu mai asteptam. O sa ma bag in fata.

Echo nu am mai facut acum... saptamana viitoare. Ilinca, saptamana trecuta aveam si noi tot 2600g, nici bebelina noastra nu e mare, dar e "in skema".

Citesc din urma si revin cu comentarii.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

FELICITARI CHATONEL!!!
Bien venu Dragoana scumpica! Sa ii faci pe mami si tati fericiti!

Adee sa se termine totul cu bine, si REPEDE!
Tinem pumnii!!!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

CHATONEL

Felicitari pentru dragoana Izia. sa fie sanatoasa si sa va bucure mereu sufletul

Mergi la inceput

ADEE

Hai ca mai este putin mami si iti vei tine bebica in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

RETZEA DE TELEFONIE DE #@$%^&!
Sms-ul trimis aseara de Chatonel la 21.56 mie mi-a intrat azi la 14.45!Si noi am stat atata in suspans...totul e bine cand se termina cu bine! Felicitari Chatonel, motanel si Izia!

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Deci asa fetelor va mirati ca suntem cam pupeze de noapte eu si Monica???? Lasa ca stiu eu ca va place sa aveti ce citi la cafeluta de dimineata

JOANNA ce-i cu durerile alea????? HA?

Uite niste majorete pt. colul tau indaratnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Capitolul 100? Trebuie sarbatorit, da' terminati cu bautura, nu m-am "abstinat" atatea luni sa ma inec acum ca gitanul la mal...inca o luna mai rezist. De fapt ce inca o luna, am uitat ca nici la alaptat nu e voie. Stiti ce as pune eu la cale: intr-o zi cand o sa am bebelina sa ma mulg asa vartos, sa umplu frigiderul cu sticlutze cu lapte si apoi sa ma fac manga cu bere (numa bine prin iunie-iulie) si sa las familionul sa se ocupe de bebeloaie. Sunt oare o mama denaturata ca gandesc asa?!:)))

Ilinca, da'de ce zici ca ai abtinat asa? Eu am mai pacatuit cu cate un pahar de bere... Si eu ma gandesc ca in timpul alaptatului putem sa mai punem cate o perfuzie cu bere, daca avem provizii de laptic la frigider (mai ales ca vine vara). Ca asa... de 9 luni tot cu cate-o injectie... Na! Eu sunt mai "denaturata" ca tine!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am avut onoarea sa personalizez si sa incarc fotografiile unei frumoase printese roz, Ghiocel de Carmenada, pagina Inei Gabriela o gasiti aici.
Alexandru

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput