Biserica Sf. Atanasie Patelarie din Galati
Raspunsuri - Pagina 5
happymum spune:
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
dragele mele vreau sa va multumesc din suflet pentru ca v-ati aplecat urechea la rugamintea mea. parintele cristea va multumeste de asemenea pentru bunatatea de care ati dat dovada, cu atat mai mult cu cat nu il cunoasteti pe dumnealui si nici biserica.
s-au strans in total 505 lei si 50E.
povestea pomelnicului cu donatorii o stiti deja.
inca o data va multumesc cu mana pe inima.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
TOTODATA VA ANUNT CA AM INCHIS CONTUL
(din aceasta seara)
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
dedicat special pentru cei care au ajutat, fie cu un banut, fie cu un cuvant de incurajare, fie cu un gand bun.
Dumnezeu sa va ajute!
blog
oanka80 spune:
draga noastra gina eu acum am descoperit acest subiect. nu am stiut ca ai deschis sub acesta si regret ca nu am fost si eu pe aici. bunul DD sa te rasplateasca pt gestul tau frumos si sa stii ca te numesti ctitor bisericesc si vei fi pomenita permanent in slujbele bisericii
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
happymum spune:
oana
blog 1------blog 2
happymum spune:
asa... in seara aceasta am fost la marturisit. avem icoana noua, facatoare de minuni, vindecatoare de cancer si vraji. e adusa de la muntele athos. si din nou voi vedea cum sa ajut la strans bani pentru ea. au adus-o in octombrie. sper sa o pot fotografia maine.
Blog