Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)
Raspunsuri - Pagina 20
mihailescu teodora spune:
Vineri seara si-a tras cu usa peste picior si si-a dezlipit unghia mare de buricul degetelului
.A plans si i-a curs sange,eu eram pi..ta pe mine,ma speriasem rau de tot,l-am spalat cu betadina,i-am pus o compresa sterila,sosetutza si l-am culcat.
Ieri,s-a lovit intr-o jucarie la aceeasi unghiuta,de data asta a inceput sa curga ceva galbui,asemanator plasmei.Nu cred ca era ceva puroi,sau cine stie
.Iar m-am indispus.I-am pus un plasture de-ala Urgo,dar nu si-l tine,il scoate instant....offffffffff,sper sa nu-i cada unghiuta

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
myral spune:
Teodora
lamurita, e frumoasa sora ta seamana cu tine.Mihnea ce sa zic , copilul ideal doarme, mananca super, frumos, cumintel si cu vorba va urma sigur.A mea nu prea doarme, mananca binisor, cumintica asa ca toti copiii
si ea cam subtire la vorba, dar e frumoasa si sunt multumita de evolutia ei
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Vineri seara si-a tras cu usa peste picior si si-a dezlipit unghia mare de buricul degetelului .A plans si i-a curs sange,eu eram pi..ta pe mine,ma speriasem rau de tot,l-am spalat cu betadina,i-am pus o compresa sterila,sosetutza si l-am culcat.Ieri,s-a lovit intr-o jucarie la aceeasi unghiuta,de data asta a inceput sa curga ceva galbui,asemanator plasmei.Nu cred ca era ceva puroi,sau cine stie .Iar m-am indispus.I-am pus un plasture de-ala Urgo,dar nu si-l tine,il scoate instant....offffffffff,sper sa nu-i cada unghiuta![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
off , pupici accidentatului

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
myral spune:
Sper sa nu-i cada unghiuta, saracutul bine ca nu s-a trezit noaptea deci nu l-a durut mai tare.A mea are ceva cu gura ca numai asa cade, si-a umflat buza de cateva ori mi-e sa nu-si loveasca dintii
Merge fff greu forumul poate doar la mine
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
Cumatra, dar cum de ai atata chef de palavrageala? De unde buna dispozitie? Sa stii ca "sms" era doar o expresie, de fapt te am sunat de cateva ori si intra mesageria.
Carpatina, telefonul merge ca e al meu, nu de la ei. Blackberyy am primit acum si evident ala nu merge. Mailul pare rezolvat oarecum, dar anti-spam ala taie toate mailurile din afara. Baga reply-urile alea sa vedem daca vrea. Pare se ca nu, dar hai sa mai incercam.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi