Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vineri seara si-a tras cu usa peste picior si si-a dezlipit unghia mare de buricul degetelului.A plans si i-a curs sange,eu eram pi..ta pe mine,ma speriasem rau de tot,l-am spalat cu betadina,i-am pus o compresa sterila,sosetutza si l-am culcat.
Ieri,s-a lovit intr-o jucarie la aceeasi unghiuta,de data asta a inceput sa curga ceva galbui,asemanator plasmei.Nu cred ca era ceva puroi,sau cine stie.Iar m-am indispus.I-am pus un plasture de-ala Urgo,dar nu si-l tine,il scoate instant....offffffffff,sper sa nu-i cada unghiuta

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Teodora lamurita, e frumoasa sora ta seamana cu tine.Mihnea ce sa zic , copilul ideal doarme, mananca super, frumos, cumintel si cu vorba va urma sigur.A mea nu prea doarme, mananca binisor, cumintica asa ca toti copiii si ea cam subtire la vorba, dar e frumoasa si sunt multumita de evolutia eiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Vineri seara si-a tras cu usa peste picior si si-a dezlipit unghia mare de buricul degetelului.A plans si i-a curs sange,eu eram pi..ta pe mine,ma speriasem rau de tot,l-am spalat cu betadina,i-am pus o compresa sterila,sosetutza si l-am culcat.
Ieri,s-a lovit intr-o jucarie la aceeasi unghiuta,de data asta a inceput sa curga ceva galbui,asemanator plasmei.Nu cred ca era ceva puroi,sau cine stie.Iar m-am indispus.I-am pus un plasture de-ala Urgo,dar nu si-l tine,il scoate instant....offffffffff,sper sa nu-i cada unghiuta

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

off , pupici accidentatului

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sper sa nu-i cada unghiuta, saracutul bine ca nu s-a trezit noaptea deci nu l-a durut mai tare.A mea are ceva cu gura ca numai asa cade, si-a umflat buza de cateva ori mi-e sa nu-si loveasca dintiiMerge fff greu forumul poate doar la mineMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Teo da cu rochia cum ramane , nu ne-o arati ??

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, dar cum de ai atata chef de palavrageala? De unde buna dispozitie? Sa stii ca "sms" era doar o expresie, de fapt te am sunat de cateva ori si intra mesageria.

Carpatina, telefonul merge ca e al meu, nu de la ei. Blackberyy am primit acum si evident ala nu merge. Mailul pare rezolvat oarecum, dar anti-spam ala taie toate mailurile din afara. Baga reply-urile alea sa vedem daca vrea. Pare se ca nu, dar hai sa mai incercam.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

sa continuam AICI, spor la scris si o zi buna in continuare

Mergi la inceput