Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)
Raspunsuri - Pagina 19
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pinacolada Teo- hello!!! nu te-a uitat nimeni draguta! dar, cu mare placere am vizionat pozele! Piticu' e haios si sexy:))) iar mamica il cam albeste cu pupiceala!!!! tot cu suzy? si el meu la fel....ar tb sa-l dezvatam.... Pinacolada mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007 http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002 |
Glumeam, Ralu!Cum s-o uitati voi pe matraguna de dupa

Daaa,e mare suzetar Mihnutzu' meu!Nu stiu cum il voi dezvata si cand,mai ales!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui prisi buna ziua ![]() ![]() duamna Teo sa-ti fie de bine proaspatul look (treb sa dai bine la Big Brothermulta sanatate bolnaviorilor ![]() poze Marta si Miruna (06.09.2007) |

Mai maimici,ia uitati ce mi s-a intamplat

de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
da-mi si mie reteta te rog ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
pai cu mare placere , dar nu cred ca e o reteta, stiu sigur ca daca nu mananca bine seara sigur se trezeste
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
singura75,sa-ti traiasca Mihnea![]()
uite ca a mai aparut un papanash Mihnea![]()
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
myral spune:
Ce transformare?????? Adica fata aia bruneta e teodora??? Lamuriti-ma si pe mine
Si eu vreau reteta de dormit noaptea desi nu cred ca are efect nimic acuma ca ne ies maselute una dupa alta
Si la aia mare cad maselele una dupa alta, a ramas stirba de tot
dar tot frumoasa e
zic eu ca ei deja i se pare ca nu arata cum ar vrea ea (deja vrea tzatze mai mari adica, ca ale colegelor cica
)Eheeiii tot mai multe mi se par mie problemele cu fetele decat cu baietii, fetele-s mai delicate mai sensibile mai usor ranite, nu ca baietii (unii
) nu ar fi, sau nu ar trebui sa-ti faci griji ca ai baiat . dar nu poti totusi pune la egalitate fetele cu baietii. Si cineva a scris de sarcina ca la cate se intampla in ziua de azi (asa e din pacate si pt fete si baieti) ultima grija ar fi o sarcina nedorita (aici nu sunt de acord) cred ca minimizati problemele si chiar nu exista comparatie intre responsabilitatea unui baiat (daca si-o asuma
) si cea a unei fete, mai ales la o varsta frageda. Indiferent de decizie fata va fi traumatizata de avort, sarcina nastere, de a fi mama inainte de vreme..... de asta trebuia avuta putin mai multa grija in cazul fetelor, asta neinsemnand ca pe baieti nu ii educam si nu ne facem griji pt ei. noi mamele trebuie sa fim pregatite ca sa nu se ajunga la astfel de probleme. Asta e parerea mea de mama de fete
si nimeni nu ma va convinge de altceva.Cele neinteresate daca puteti ignorati mesajul, scuze daca deranjeaza pe cineva mai ales ca e off topic
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Io si ecoul am ramas?
Dar Yaia unde este?Ca lipseste nemotivat astazi!
Am uitat sa urez si eu multa sanatate tuturor bolnaviorilor si multa putere mamicilor greu incercate!

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui myral Ce transformare?????? Adica fata aia bruneta e teodora??? Lamuriti-ma si pe mine Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Nu,Myral,nu sunt eu,e sora mea

Face misto duamna C de mine!
de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Gabriela de la Cluj
,ce minune de Sara am vazut eu in poze

Vaiii,ce dulce eeeeeeeeeeee....
Dar lamureste-ma si pe mine:cum de poti tine masa de calcat cu fierul pe ea?Nu trage Sara de ele?Ca Mihnea le-ar da gramada instant
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
De l-ati fi vazut ieri pe fimiu:era in scaunel,la masa cu mine si cu mamaia,si manca cu asa o pofta mamaliguta cu pastrav si usturoi
Un haios!!!!Dupa asta a mai bagat si un bol de mamaliga cu br si smantana si s-a culcat linistit!
-de pranz
Mananca cu toata placerea ciorba de loboda,toata gama de supe,ciorba de fasole(fara bobi),fripturica,peste,ou,ficatel-toate in combinatie cu piure.Vreau sa-i fac si eu legume de-alea mexicane,ca nu i-am dat pina acum!
Sunt f multumita de cum evolueaza.
Cam ,,subtire'' la vorba
,insa mai asteptam!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
prisi spune:
Teo mai sunt si eu, dar e sefu prin zona si cred ca nu ar intelege fereastra DC, nu seamana cu nici una de la vreo bursa ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)