Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (289)
Raspunsuri - Pagina 2
betty78 spune:
Va spuneam pe sambata ca au inceput greturile sarcinii
..m-am inselat amarnic....de fapt ma pricopsisem cu o enterocolita, la fel ca si Mario, care ma mai tine si acum...duminica a urmat si sotul si am chemat salvarea sa-l doftoriceasca
..
Betty78
7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Va spuneam pe sambata ca au inceput greturile sarcinii Betty78 7+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
multa saanatate piticului si tie, ai grija de tine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu mai am de recuprat vreun capitol jumatate dar in seara asta ma predau , ma duc sa recuperez ceva somnic ca tot nu am copilul sa-mi ceara bibe la noapte
va doresc o noapte buna si linistita
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
valentina_22 spune:
Marta, sanatate Mirunei!
Betty, aveti grija de voi!
Noi suntem bine, cel putin asa cred eu, astazi am iesit si noi pe afara dupa o saptamana fortata in casa, de cand am intrat insa ii tot lacrimeaza ochiul drept lui Andrei. Nu-mi dau seama daca este vorba de conjunctivita sau daca Doamne fereste ne paste iar vreo raceala!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ANDREEA11 spune:
Daca vreti sa ne vedeti, azi in parcul cel frumos si ca sa nu ne mai uitati
, dati, click http://entertainment.webshots.com/photo/2778283110102678596SVbgbU?vhost=entertainment
betty78 spune:
Diwana parca tu m-ai intrebat dragutza daca il mia duc la Mario la gradi...nu l-am dus toata luna, dar de maine incep sa il duc din nou....desi am emotii mari..doamna care a venit la noi pe toata perioada asta este o super dulce...dar din pacate nu poate sa vina mai mult de 5 ore, iar diferenta de timp nu stiu cu ce pot sa o acopar....imi pare atre rau, dar tare as vrea sa am alta solutie.
Betty78
7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ANDREEA11 spune:
Tot noi http://entertainment.webshots.com/photo/2050420580102678596szDvkn?vhost=entertainment![]()
Gabriela77 spune:
Andreea, ce dulce e Cris!!!
Cecilia, nu te mai obosi la calculator! Fugi la nani!
Betty, sanatate multa!!!
Picia, la onomatopee si noi suntem campioni!
Somn usor!!!
Diwanaaaaaa????
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ceamica spune:
mi-am inchis fereastra cu raspunsurile si acum scriu din amintiri
mada la multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!
devyla
moldoveanca ce vacanta minunata ati avut ! sunt invidioasa!
luy , sanatate Mariei! mi-a placut tare mult surpriza , multumesc 
am vazut marunzika si-mi zic opa Puppi boacane ! of , Puppi ce tragi si tu cu boala asta nenorocita ! si eu am tras cu sebastian si pt aerosoli ma invatasera in spital sa-i tin capul cu perna . dar nu stiu daca o asa domnisoara mai poate fi pacalita acum!
diwana , asa are si al meu acum- o dunga vinetie pe frunte. Pupam obrajorul julit ! La cat mai putine julituri si cucuie va uram!
adriana sanatate va doresc si Gabriel sa scape de pacatosii de mucisori. vrei tort? ![]()
ramonaiani
sa-ti mai treaca din supararea cu mancarea Elizei. nu te relaxeaza goblenul? faci rococo?
Eliza de Gabitz ce concentrata erai! cu cine schimbai mesaje?![]()
mandarinutza si noi tot grecia alegem anul acesta . halkidiki , marmaras -pe sithonia. Este ce vreau ptr piciul meu: nisip , apa curata fara pietre iar seara sa nu fie prea gol in statiune ca eu sunt d-aia zbuciumata si ma debusoleaza .
croatia este de vazut cu masina , are niste peisaje de basm -viaductele si apa smarald. Partea nasoala este cu plaja ca nisipul trebuie sa-l cauti. In nord se intra in apa ca la bazin iar in sud iti trebuie papucei speciali ptr intrat in apa ca sunt pietre. Nisipul l-am gasit dupa lungi cautari in sud.
ruta cea buna este cea de zice yaia - ungaria , croatia
Mario si mamica lui Mario ma bucur ca sunteti bine acum!
Rebecca mai zici nana sau acum esti deja la banana?
Cecilia iarasi ti-am admirat baiatul! Este grozav!
Andreea , m-a impresionat tare cris cand plangea! imi venea sa-l pup..
pana la urma ti s-au ars boxele?
veroboda , subscriu la ce-ai zis despre al 2-lea bebe. dar cine stie ... Pupam frumoasa ochioasa!
adriana , piciulika, betty , prisi, isabeluta multumesc 

. tort si cafeaua aburinda de maine dimineata
oi fi scris tot?