Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*
Raspunsuri - Pagina 3
larissa_79 spune:
Emma INVINGE cancerul!
Doamne ajuta!
Mariaa, miercuri, 25 martie este Buna Vestire!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
cami33 spune:
Ma rog cu toata fiinta mea pentru o minune
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Mariaa spune:
no scuze...eram convinsa ca azi ii 24 de parca nu apare data peste tot, macar aici pe forum...mea culpa.
un copil creste in inima mea
andanii spune:
cand stabilii ora ne vom ruga cu toata puterea si fiinta
ANDANII
Emma INVINGE CANCERUL
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
nelia spune:
Si eu! Dar cel mai mult ma rog sa nu mai sufere, sa nu o mai doara! Sa se intimple o minune si sa nu o mai doara... atit!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Si eu ma alatur voua ! Emma INVINGE cancerul ! Cred in minuni, am una langa mine ! Haideti sa ii transmitem energie pozitiva, iubire si speranta. ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
si eu sunt cu voi
Emma invinge cancerul!
credem in minuni
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
moni_or spune:
Asa este, fetelor, trebuie sa CREDEM IN MINUNI, poate de asta nu s-a intamplat una pana acum, in ciuda atator rugaciuni, poate ca nu am crezut destul, cu tot sufletul. "Daca ati avea credinta cat un bob de mustar, i-ati porunci muntelui acestuia s#259; se mute din loc si el s-ar muta", asa spunea Isus. TREBUIE SA CREDEM CA NU E PREA TARZIU PENTRU UN MIRACOL!
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Mariaa spune:
nuu gabi, ideea a fost a lui marami si eram pe ganduri si eu citind, daca n-as fi stiut ca Aida e de acord cu asta!
Emma INVINGE cancerul!
un copil creste in inima mea
anca_27 spune:
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Sa fim alaturi de Cristian Stefan