Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

O noapte fara dureri dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor va si va multumim din suflet ca sunteti langa noi in astfel de momente

Pe mine ora 12 m-a furat la telefon si poate ca nu este intamplator pentru ca cineva m-a sunat pentru un tratament sa il incerc. Da , asa este. Nu stiam daca sa va spun sau sa nu va spun ca sa nu va dau sperante desarte in plus ... , dar asa sunt eu. Sunt extrem de realista si realitatea merge pana la faptul ca am cumparat aproape tot ce trebuie in momentul ... , dar si sper pana in ultima clipa.
Am observat ca cumva am ajuns sa nu mai fiu consecventa. In momentul asta zic ca 'asta e pana la urma , am avut parte totusi de un an in plus in care ne-am distrat si l-am petrecut la maxim stiind ce ne asteapta' , an in care nu stiu ce a tinut-o in viata sau ce i-a facut bine ... , si in momentul urmator imi bag degetele in tastatura si mai caut ceva ...
Kissy tot somnoroasa si mananca bine in continuare , azi a revenit mama de dimineata (plecase vineri seara) si era foarte fericita nevoie mare cu trompetzica din dotare , dar sigur ca oboseste foarte repede ... si adoarme. In rest tot asa cum le stiti. Totul merge din rau in spre mai rau ...

Da , si eu sunt foarte fericita de unitatea de care dati dovada. Credinta mea in oameni , in bunatate si in dorinta de a fi bine , in iubire neconditionata nu moare si voi o intariti zilnic prin numarul postarilor si a vizitelor zilnice.
Va multumesc din suflet si va doresc tot binele din lume!

Aida ... 14+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Aida, sa aveti o noapte linistita!

si Kissu mic si curajos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

aida, .

mare pentru Kissulina, sa aiba o noapte linistita si fara dureri !

va imbratisez cu toata dragostea !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noapte buna iubitelor!
aida merita sa lupti pentru orice urma de speranta, pentru orice secunda in plus!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Aida,suntem aici,langa voi, inima langa inima, toti rugandu-ne,asteptand si sperand intr-o minune!
Kissy mic, pup tare ochisorii, si manutele, si inimioara aia buna si iti doresc un somn linistit,plin de vise frumoase, si sa visezi numai lucruri minunate!!!

Emma INVINGE cancerul!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

AIDA, tu ma uimesti in fiecare zi cu taria si intelepciunea ta...

Dumnezeu sa-ti dea putere, fiinta minunata, si maica Domnului sa ii aline suferinta Emmei si sa faca o minune, matza mica sa ramana langa parintii ei generosi si sufletisti si langa fratiorul sau surioara ei!

O noapte linistita sa aveti!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Eu vreau doar sa va multumesc tuturor!
Si sa va spun cat va iubesc!
Am fost si eu cu Ines, si am stat in genunchi, in fata altarului. Ines cu toata credinta ei de copil, si-a impreunat manutzele si s-a rugat Tatalui ceresc , apoi intreg Universului.
Ce am putut simti? oare?
Cand fetita mea, se ruga Domnului pentru prietena ei? nu pot descrie in cuvinte...dar stiu ca ruga ei a fost auzita...
La fel, cum toate rugaciunile voastre sau ale copiilor vostri, de azi, au fost primite...

Si daca soarele, s-a aratat in atatea locuri azi, e un semn bun!

Kissy scumpa, o noapte linistita!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Am aprins si eu o lumanare acasa si m-am rugat din tot sufletul pentru Kissy. Chiar faptul ca ati avut un an in plus Aida, este o minune. Asa ca iata, minuni se intampla! Va iubim enorm pretioaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Mergi la inceput