cand se fac inscrierile pentru gradi de stat?

cand se fac inscrierile pentru gradi de stat? | Autor: tedita

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Cand se fac inscrierile pentru gradi anul 2009-2010?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cele oficiale prin mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Reinscrierile in aprilie-mai si inscrierile in iunie.
Daca anul trecut am fost si eu absolut disperata ca pierd startul daca astept increierile oficiale, anul asta refuz sa ma mai isterizez. Pote ca gresesc pentru ca anul trecut am prins fara probleme loc intr-o gradinita mare unde nu a fost bataie, iar anul asta vreau sa schimb gradinita pe una bine cotata si unde este concurenta mare. Totusi mai mult decat am facut anul trecut nu cred ca o sa fac nici acum. O sa merg sa vizitez si sa vorbesc cu directoarea, ma prezint cu dosarul cand m-o chema si asta este. Oricum am citit de nenumarate ori despre copii care incep cand cu gandul nu gandesti, in ianuarie de exemplu, oficial neoficial nu ma intereseaza, imi confirma doar ca se poate.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am vorbit azi cu directoarea gradinitei din apropierea casei-o gradinita redeschisa de cateva saptamanbi dupa ce mai bine de un an a fost inchisa pentru renovare- si mi-a spus ca in toamna nu va avea grupa mica deoarece are multe cereri pentru grupele mai mari. Cum sa nu ma apuce isteria?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Asta era placa de anul trecut care mi-a zgariat si mie urechile pe la multe gradinite. Adevarul este ca nu are voie sa faca asta, grupele se formeaza in functie de cereri. Mai ales daca a fost inchisa nu are cum sa faca grupe mari prioritar pentru ca nu se fac reinscrieri. Daca toate cererile sunt pentru inscrieri atunci daca are cereri si pentru grupa mica e obligata sa faca. Dar asta presupune sa pui niste intrebari pe la inspectorat, sa insisti la directoare etc. Si in final ajungi sa te intrebi daca nu mai bine stai in banca ta cum am facut eu anul trecut. Asta a insemnat sa imi duc copiii la soacra-mea 5 zile pe saptamana pentru ca la ea in sector sunt mai multe locuri in gradinite decat la mine.

Mergi la inceput

Oricum il duc la soacra-mea 4 zile pe saptamana, n-as fi vrut sa-l duc si la anul.Poate fi inscris un copil la gradinita din zona bunicilor? care sunt regulile legate de domiciliu?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Nu cred ca se poate in mod normal. La noi s-a putut pentru ca sotul meu nici in ziua de azi (dupa 9 ani de zile) nu si-a schimbat buletinul si are inca adresa de-acolo. Banuiesc ca nu se mai pune daca nu sunt probleme cu locurile.
Si la mine la fel, nu mai vroiam sa-i duc si la anul, in schimb ieri am constatat ca sotul meu nu este de acord Trebuie sa duc munca de lamurire.

Mergi la inceput

Da, probabil ca si al meu, s-a obisnuit cu linistea din timpul saptamanii si nu vrea s-o piarda.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu am 3 gradinite cu program "prelungit" in zona. La toate 3 se intra ingrozitor de greu. Deh, sectoru' lu' Vanghelie, plin de copii. Io n-am mama in alt sector.

Apropos, cand ajung si gradinitele la zi? Cand am citit prima oara de program normal si prelungit am crezut ca normal inseamna pana la 4-5 si prelungint pana pe la vreo 8 seara.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput