Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 18
andicu spune:
Hello.
Mada, interesant articol, multumim. SI noi am ajuns la faza asta, dar, desi nu mai sta la masa decat cand stam si noi, si atunci pt 5-10 min si gata, macar nu insist cu mancarea.
Mamacita, of, ce mai pateste mititica Anabela!
cat despre faza cu intepatul pt analize, mie mi se strange inima instant cand ma gandesc! mi-e groaza de momentul asta cu Filip din motivele povestite de tine!!
Isi, Filip mai nou mananca la tv , cand ii pun "Teddy"(aka Teletubbies) ; e asa fascinat ca poti sa-i bagi orice in gura, ca inghite! ![]()
Si alta metoda cu reusita sigura: isi pune taica-su mancare in farfurie pt el si vine cu o viteza sa-i dea si lui...
nu se lasa din gustat pana nu ii termina portia!! ![]()
Roxy , ce curaj pe voi, mamicile cu soti asa departe, sa plecati cu copil tocmai pana in China! ca ma gandesc ca au si stil de viata total diferit..desi, cred ca de nevoie toate am face la fel! oricum, va doresc acomodare usoara acolo! 
Mirela, am vazut tortul ala cu bezea de pe blogul tau..
cred ca o sa ma risc sa-l incerc si eu..dar de Pasti! ![]()
Ada, eu cred ca poate fi si de la rosu in gat. Adica sa il doara un pic mai tare..mai ales daca dr nu ti-a zis ca ar avea si altceva. Cat despre cofetarie, eu o stiu, intr-adevar, fac torturi f frumoase, am facut si eu acolo pt Filip, au si prajituri bune si proaspete zilnic! eu stau pe Merisor, iar proprietarele cofetariei sunt vecine cu mine..![]()
Eu m-am mai calmat un pic. Cred ca o sa ne apucam de firma cealalta, dar in paralel cu jobul meu.
Filip de 3 nopti doarme in sfarsit bine, doar 1 data s-a trezit alaltaieri si ieri si miercuri a dormit snur pana la 06.00. De 2 dimineti am mai avut norocul sa se si culce la loc la 06.00 dupa laptic si sa doarma pana la 08.00!
Sa dea Domnul sa ramana asa!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
asaaaa
sunt hepi, ca mi-am pus net la birou, intr-un mare final.
dar n-am prea mult timp, ca trebe sa muncesc ![]()
ieri la madaluta fii-miu a facut scandal de zile mari, drept pentru care cand am ajuns intr-un final acasa il luase dorul de joaca cu tat-su si cu mingea, si da-i si da-i si pe la 9 jumate inca nu dormea -el care la 8 rupe patu. si la 12 urla in somn, pana a dat de calgel si s-a linistit.
poze am, sa vad cand am timp.
Creem, aparatul dintre flori era al meu, inc anu m-am uitat, bine ca ai facut macar tu poze cu el!!
asa, vroiam sa mai scriu despre agresivitate, ca tot s-a deschis subiectul mai demult si am vb. si ieri.
agresivitatea este pronire INNASCUTA, este exprimarea directionata a furiei, adica exprimata fata de obiecte sau persoane. e modul primar de manifestare a furiei.
ce depinde de familie este gestionarea furiei si "imbalnzirea" agresivitatii, canalizarea furiei in alte moduri si cresterea tolerantei la frustrare.
cam psihologiceste zis, dar invatamintele sunt urmatoarele:
1. copilul se va comporta agresiv si daca nu a cunoscut modele agresive in familie. e normal, nu e vina nimanui, asa incepe.
2. furia este buna si nu trebuie "inabusita" de parinti, dimpotriva, sa se caute modalitati potrivite de exprimare a ei (acuma stam si urlam /plangem /exprimam fara violenta 10 minute, apoi ne calmam si vorbim despre asta -amandoi, evident). un om fara furie nu este intreg.
hai va pup, mai citesc, sunt pe aici, da' imi bat capul cu energia nucleara in franceza (momentan)
madaluta spune:
..eu am emotii k in maxim 2 h ajunge Darius acasa...nici nu-mi mai gasesc locul..nu stiu ce sa mai fac sa treaca timpul...
briana doarme iar eu ma rog sa ajunga santasosi
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
nastasie spune:
mada, va reuniti cu totii.stai linistita ca ajung ei cu bine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Mirela79 spune:
Andicu, este tare bun tortul asta, dar trebuie sa ai mare rabdare cu el. Foile de bezea nu se fac prea usor. Eu chiar ma gandeam la o varianta cu foi comandate la un laborator.
Mokika spune:
Darius, bun venit acasa!
Felicitari viitoarelor miresici! Si nepoata mea va face cununia religioasa si nunta in iulie, numai ca bebica ei va avea atunci cam 3 luni .... si inca nu a nascut....i-a spus Zaher ca sa astepte pana la 1 aprilie, daca nu ..... la nascare cu ea! Va fi printre primele paciente de la Isis.
V-ati intalnit, eu am ratat, de-abia acum am reusit sa citesc ... ce ma oftic, mai ales ca aseara am venit si devreme de la serviciu .... asta e!
Eu mi-am mai revenit, sper sa nu mai trec prin momente asemanatoare, desi tot ce e posibil, datorita stresului de la serviciu ..... dar, vorba lui Andicu, nu dezvolt mai mult ca ... cine stie cine mai citeste .... oricum, bine ca s-au mai linistit apele.... desi criza asta ... cine stie ce ne rezerva ....
Una peste alta, de Pasti plecam la munte, la Sinaia .... la ... tineti-va bine! la SPA ... hahahahaha! In bai avem sauna si jacuzzi, eeee..... te doare capul!
Azi am platit si avansul .... sper ca o sa ne simtim bine, mergem cu inca trei perechi (colegi de la serviciu)
Si nu mai stiu ce vroiam sa spun ca, deja Teo este nerabdator sa dansez cu el ... trage de mine si zice continuu sssssssss, adica sa dau drumul la muzica si sa dansez cu el .... cateodata ma ia si durerea de cap de atata scalambaiala... trebuie sa distrez copilul, nu? si, mai mult ... sa il obosesc ca sa ma lase sa dorm .... desi ma ridic de 50 de ori pe noapte sa il invelesc. 
Va pup si .... sper sa tin cat de cat pasul cu voi sa nu mai ratez intalniri. Dar, daca se mai organizeaza ceva, si nu dau nici un semn pe forum, dati-mi si mie macar un beep! 
A! Mamacita, sanatate multa Anabelei! Iubita mica..... of, e cumplit cand se imbolnavesc copilasii.....
Va las acum sa-mi pregatesc puradeii de culcare.
AngeliquedeS spune:
Mokika, bine ca ti-ai revenit.
Cat te-au costat biletele, dc pot sa intreb? As vrea mai multe amanunte.
Cat despre Theo, de ce te ridici sa il invelesti? Eu il las dezvelit, niciodata de cand l-am nascut nu a dormit invelit pt ca nu ii place, se zvarcoleste ca salbaticul daca incerc sa pun ceva pe el. Asa ca noaptea ii pun pantalonasi mai plini si ii trag sosetutele peste si asa il las. Vara nu doarme decat on body dar iarna asa doarme. SI asa se trezeste sa suga, daca ar tb sa ma mai trezesc si sa il invelesc as muri.
Azi am avut o zi plina de alergatura, am carat inclusiv fier de la brick (cu Matiza
) noroc ca dupa aceea m-am relaxat la Dandusa.
Dana, cred ca totusi o sa ramanem la felul in care m-ai aranjat data trecuta, e super de super cum m-ai facut acum, dar ma arata exact in felul de care incerc eu sa scap, nu fara prea mare succes: papusica de papusica, din aia de n-o atingi cu un deget sa nu se sparga
Vreau si eu sa arat mai sexi, mai femme fatale si fac ce fac si tot papusica ajung
Am avut mare succes, sa stii

Mada cred ca acum e fericita, sunt toti impreuna
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AndreB spune:
Mirela, tocmai ce am "comis" un tort cu blat de bezea...
... dupa alta reteta pentru ca ce ai tu pe blog mi se pare tare complicat (reteta Elenei de Sweden tort bezea cu crema de lamaie cu cantitati dublate si ceva bezele pentru ornat....)ce sa spun, laborios, ca nu-mi intra decat cate un blat (fiind diametru mare) in cuptor si fiecare in parte se cocea la foc palpait cate 1 ora si jumatate.... (ma astept la o plata la curent - cuptor electric, va dati seama 1,5 h inmutit de 3 ori... dar asta e, n-am vrut sa risc nimic...)
Dar au iesit pe cinste! Primu asa-asa, si al doilea si al treilea, superb. Maine il asamblez si ornez cu frisca si-l devoram in familie... Promit sa pun reteta(care nu scapat neadaptata de cusurgioaca ce sunt) pe blog intr-o zi cu soare si timp liber .
Super Angie, ce cocheta esti, aranjat din nou par, vopsit data trecuta... banuiesc ca doar ca sa te simti bine...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
nastasie spune:
kris, cand vorbesti de pupi cu dormitul parca vorbesti de razvan.ai grija ca si mai tarziu o sa vrea la fel sosetele peste pantaloni.ca si razvan nu se culca pana ii baga ma-sa sosetele si e cam distrus la somnul de pranz de la gradi ca acolo nu prea are cine.dar cand a fost frig mi-a zis sa-i las strampii pe el ca sa fie sigur ca nu i se ridica pantalonii la somn.sunt criminali copiii astia.
ne-am vazut de ne-am rupt si saptamana asta
, dar am asa o perioada grea.vreau sa fac multe si nu am cum.si simt ca nu-mi iese nimic.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
roxy79ro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Hello. Roxy , ce curaj pe voi, mamicile cu soti asa departe, sa plecati cu copil tocmai pana in China! ca ma gandesc ca au si stil de viata total diferit..desi, cred ca de nevoie toate am face la fel! oricum, va doresc acomodare usoara acolo! ![]() Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc Bazar pentru Mihaita |
Ce sa zic, nu stiu daca e curaj neaparat. Dar sunt sigura ca daca ai fi pusa in stuatia asta ti-ai urma sotul in orice colt de lume. Decat sa ne vedem doar cate 2 saptamani de 3 ori pe an, prefer sa mergem cu el, chiar daca la inceput va fi mai greu un pic. Macar acum cat putem si eu n-am inceput inca munk, dupa aia om mai vedea ... sanatosi sa fim. Asa eu stau si plang mereu dupa el, el plange dupa noi si mai ales dupa pitika noastra pe care o vede doar pe camera web si de care se minuneaza pe zi ce trece. Asa ca eu zic ca merita efortul. Important e ca vom fi impreuna, chiar daca printre straini ... asta apropos de ce se discuta acum cateva saptamanai pe forum ... unde te simti acasa ... acolo unde iti e familia si unde sufletul iti e immplinit.