Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Votat MAteias scump vaut si mamica frumoasa cu care seamana baiatu'

gugustiuc, mie una imi era dor de tine si ma intrebam unde esti. Imi era teama ca te-ai mutat la nov-dec. SA nu fugi, auzi?. Da tu ai numa 7 saptamani sau n-ai schimbat semnatura? CA parca te mai apropiasei de noi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Nu fug iubita, desi tre sa recunosc ca am scris si acolo, dar nu prea e miscare. maine fac 8 saptamani. Nu prea am intrat pe dc zilele astea pt ca mi'a fost cam rau. De fugit promit ca nu fug

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Lipseste omul o perioada, si voi scrieti 2-3 capitole.[:))]
Cand m-am apucat de citit era pagina 19, cand am terminat era 20 !!

Despre raceala si ras infundat: la mine trece cu ceai de tei indulcit cu miere, sau neindulcit (dupa posibilitati: adica acasa sau serviciu), frectie seara inanite deculcare cu spirt peste tot si musai sosete in picioare si pijama de bumbac ca sa absoarba, si pentru nas infundat (eu sufar de sinuzita cronica rino-farinagiana) eu am un sparay de nas de la Favisan cred (cu apa, sare de mare si propolis). In 10 minute, respir si briza marii daca s-ar putea!

Ma feresc de orice bulina ca dracu de tamaie!
Am fost ieri sa donez sange pentru markerii genetici, ma duc maine sa iau rezultatele si poate sunt norocoas si mai prind si doctorul meu sa mi le citeasca. Daca nu, tre sa astept pana sambata.

Cred ca saptamana viitoare ma duc si eu pentru eco morfologica (doctorul spune TT). Alte analize si acolo, alti bani, alta distractie!

Apropos, sa va povestesc cum m-am facut de bau-bau la doctor, la laboratorul genetic.
Ma duc eu acolo, repede - repede de la serviciu, ca auzisem ca e puhoi de lume, cand colo...pustiu! Intru, ma prelucreaza doctorul, imi ia sangele asistenta, dupa ia ma intorc la doctor sa platesc si sa aflu cand sa vin sa imi iau rezultatele.
Cand il intreb cat costa, omul foarte normal imi spune: 200 RON. Eu ...da' cu cardul pot sa platesc?! La care doctorul, nedumerit de raspunsul meu, se uita la mine. Eu tot faceam prin aer gestul cu dat cu cardul prin POS Omu' se uita mirat pe birou, parca in cautare de ceva, si revine cu raspunsul (de fapt foarte evident de altfel): Nu, nu am din aia (adica POS!)
Si a ramas ca i le platesc cand le ridic, adica maine.
Aviz amatorilor trazniti ca mine, care pleaca cu portofelul pe jumate!

Va pup si intru maine seara sa va spun ce o sa scrie pe foaia magica!

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Ma gandeam sa fac eu un capitol nou, sa mai bine zis sa incerc, dar surpriza , n-am parola de contul comun. Sunt foarte tare. Nu-i asa?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Eu tot nu ma prind unde trebuie sa intru pentru a vedea pozele. :(
Nu se poate pune un link direct sau ceva asemanator?

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

[quote]citat din mesajul lui mary_07

Hello

La multi ani greiere

Bafta fetelor care mergeti azi la eco...eu mai am de asteptat 4 zile

La noi e un vant tare urat afara asa ca azi ne chinuim unul pe altul in casa

Pe Anco n-am mai citit-o de cateva zile...sper ca e ok

salut la toate fetele.
mary07 draga, am fost ba plecata, ba ocupata cu serviciul.chiar n-am mai avut timp deloc sa intru pe aici, nici macar sa citesc ce ati mai scris. dar acum am intrat si va anunt pe toate ca sunt bine, tocmai am venit de la control, bebeii se joaca au picioruse, manute degetele.
suntem bine si in grafic, unul are 37 mm, iar celalalt 36mm.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Mary, si la noi bate un vant receeeee...
Am fost si eu in weekend la Alba si am fost la pizza la Bufu (del bafo)a fost excelenta!!!Ieri ne-am intors la Cluj...dar a fost o vreme superba ieri...

KIKI 12+ cu

salutari kiki,
tu ai fost la alba la pizza, eu am fost sambata la cluj sa-mi iau hainute, ca va ziceam eu ca nu ma mai incap. mi-am luat asa haine faine de acolo.

15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

+12

www.webshots.com
username-ul este septoct2009
parola ti-o trimit imediat in pm

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Asa, deci eu azi am fost la doctor, dar neavand ecograf in cabinet nu l-am vazut pe bebica. Dar mi-a recomandat sa fac si triplul test, lucru care m-a bucurat tare mult, pentru ca asta inseamna ecografie!!! Asa ca joi aflu si eu sexul lui bebica al meu, care azi a miscat de numa si m-a facut tare fericita! Va ziceam ca l-am carat mult pe Andrei. Asta pentru ca doctorita era intr-o operatie si am asteptat-o destul de mult. Si Andrei normal ca nu a avut rabdare si a inceput sa alerge pe acolo, sa se catere, sa urce scari, etc, etc. SI eu cu el in brate inapoi! Si uite asa m-am pricopsit eu cu dureri de burta!
Gugu, si mie imi era dor de tine, dar eu am mai intrat la cealalta odisee si am mai vazut ce mai faci! Cand ai zis tu zilele trecute ca ai scapat de greturi vroiam sa iti zic sa nu te bucuri, ca nu scapi tu asa de usor. La mine dupa sapt 9 s-au mai ameliorat, asa ca sunt sperante si la tine!
Santorini, daca e asa de nasol cu nasul, pune-ti Olinth pentru copii. Cate un fas in fiecare nara, ca nu cred sa faca asa de rau. Eu mi-am pus la sarcina trecuta destul de des, ca efectiv nu suportam sa nu pot respira!
Tulibu, poti sa-ti iei concediu medical pana intri in prenatal!
Ninia, si eu as manca sarmale, dar eu nu stiu sa fac si chiar mi se pare complicat, asa ca nu ma incurc. Eu am mai fost la restaurant si am mancat, cand era pofta mare!
Miha, ai luat rezultatul de la dry test?
Adela, dar de ce nu repeti tu triplul test in alta parte? Eu chiar nu cred ca bebe al tau are ceva!
Kateryna, sper sa esti OK! Cand poti, sa intri sa ne zici cum a fost!
Ellenuta, ma bucur ca bebe al tau este bine!
Selene, felicitari si tie pentru bebe, lasa ca afli tu pana la urma ce se ascunde in burtica!
Am vazut ca ati vorbit de lasatul copiilor la parinti/socri si de reactia lui bebe mare la aparitia lui bebe mic. Eu pe Andrei l-as lasa la mama oricand si oricat. Si lui ii place foarte mult cu ea, se inteleg minunat, mama il iubeste mai mult decat orice pe lume si am incredere in ea. La soacra nu l-as lasa in nici un caz! Pai soacra mi-a facut observatie ca las copilul sa manance singur si nu ii bag eu in gura! Cand l-am cunoscut eu pe sotul meu, ea (adica soacra) ii punea mancare in farfurie si ii taia carnea bucatele, sa nu se oboseasca baiatul! (care avea 20 de ani!) Pai asa nu vreau in nici un caz sa-mi educe copilul! Ca de-asta nu face sotul nimic din proprie initiativa!
Despre aparitia lui bebe 2 nu-mi fac deloc probleme cu Andrei.l Nu stiu, dar eu sunt absolut sigura ca o sa fie in culmea fericirii cand o sa-l vada. Lui ii plac mult copiii, si cand vede o poze cu bebelusi incepe sa rada, si mi-i arata cu degetul, si chiar pupa poza! De-abia astept sa ii vad reactia! Ma pregatesc sa filmez momentul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

+12

AM vazut ca nu ai PM activat. activeaza-l ca sa iti pot trimite parola

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anco, ce frumos ca ti-ai vazut bebicii!!!!! Felicitari!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE

Mergi la inceput