Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Multumesc de sfaturi si de urarile de insanatosire. Sa stii Ninia ca ma fost la medicul de familie si el mi-a zis de spay cu apa de mare (dar intradevar pe prospect spune ca e pentru curatirea nasului). Cred ca trebuie sa ma duc la un ORL-ist pentru ca nu pot deloc sa respir, pur si simplu ma sufoc!
Angela am vazut ca intrebai de vopsit. Si eu ma tot gandesc ce sa fac pt ca sunt vopsita si acum se vede si culoarea naturala de vreo 3 degete, deci arat ca naiba. Dar parerile in privinta asta am vazut ca sunt impartite. Ginecologul meu a zis ca e ok, dar dupa ce am mai citit articole pe diverse site-uri nu mai stiu ce sa zic.

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Am reusit sa votez si eu Roxxy, prima data nu mergea link-ul. Mai ce burticuta frumoasa ai!

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Scuza-ma ca nu am vazut cand ai scris prima data. Vreau sa-ti spun ca am trecut si eu printr-o raceala de genul asta cand eram in 8 saptamani. M-am facut bine printr-o metoda babeasca de-a lui bunica-mea. Seara inainte de culcare m-am frecat bine in tot capul cu spirt (mi-am facut un fel de frectie la cap), mi-am pus o caciula si asa am dormit pana dimineata. A doua zi eram mult, mult mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Revin si eu cu problema mea, ca vad ca nu mi-a raspuns nimeni sau nu a fost nimeni racit?
Am luat o nenorocita de gripa care circula prin Constanta si din week-end am stat in pat cu ceaiuri. Acum mi-a mai trecut dar problema e ca nu pot de loc sa respir. Ieri am simtit ca nebunesc, am avut nasul infundat total si am facut tot felul de inhalatii cu apa cu sare, cu musetel etc. Mi-am luat un spray cu apa de mare NIMIC, NICI UN EFECT. Simteam ca imi explodeaza capul. Eu oricum aveam si inainte niste probleme cu respiratia si cu mirosul. Asa ca aseara nu am mai rezistat si mi-am dat un puff de Olynth. Unul singur, dar mi-a facut asa de bine. Problema e ca pe prospect spune sa nu il utilizezi in sarcina pt ca nu exista studii facute referitoare la efecte. Dar pur si simplu nu am mai rezistat. Poate stiti voi alte remedii ca acum iar sunt super infundata si respir numai pe gura. E groaznic!
Poate ma puteti ajuta daca ati fost in situatia asta

15+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna burticoaselor. M-am bucurat eu degeaba ca am scapat de greturi ca au revenit saraciile. Vad ca mai sunteti cateva in situatia mea. Tot incerc sa ma incurajez singura ca vor trece dar nu prea imi iese. La sarcina cu Luca am fost altfel, parca ezistam cu mai multa indarjire, cum ma compatimesc intruna si stau ca o gaina plouata asteptand sa treaca timpul mai repede. Nici nu mai stiu ce sa mananc, ca mi's greatza de la toate.

Raferitor la vopsit si eu sunt in mare dilema. Cu grau am reusit sa'mi daschid culoarea parului cu cateva tonuri bune si acum probabil va trebui sarecurg la suvite. arat groaznic cu radacinile crescute.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

SANTORINI imi pare rau ca ai racit. vad ca deja ti'au scris fetele despre oscilococcinum. Asta am inteles ca e singurul care are efect. Insanatosire grabnica!

Ma bucur mult pt fetele care si'au vazut puiutii la echo.
Eu vineri merg la un dr in Iasi, sper sa fie bb ok si sa scap fara sapuneala din partea dr.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Votat MAteias scump vaut si mamica frumoasa cu care seamana baiatu'

gugustiuc, mie una imi era dor de tine si ma intrebam unde esti. Imi era teama ca te-ai mutat la nov-dec. SA nu fugi, auzi?. Da tu ai numa 7 saptamani sau n-ai schimbat semnatura? CA parca te mai apropiasei de noi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Multumesc .

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Am reusit sa votez si eu Roxxy, prima data nu mergea link-ul. Mai ce burticuta frumoasa ai!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetele!
Sunt rupta, am umblat toata ziua cu Andrei dupa mine, care din cauza ca nu a mai apucat sa doarma a fost agitat si m-a chinuit ingrozitor. L-am carat o groaza in brate si ca urmare ma doare burta destul de tare! Sper sa nu inceapa contractiile ca am pus-o!
Monica, te rog mult deschide tu un capitol nou, am promis sa o fac eu, dar sunt asa de obosita ca nu mai sunt in stare sa ma concentrez la nimic.
Eu pana atunci incerc sa va mai scriu cate ceva.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE

Mergi la inceput

Multumesc .

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Votat MAteias scump vaut si mamica frumoasa cu care seamana baiatu'

gugustiuc, mie una imi era dor de tine si ma intrebam unde esti. Imi era teama ca te-ai mutat la nov-dec. SA nu fugi, auzi?. Da tu ai numa 7 saptamani sau n-ai schimbat semnatura? CA parca te mai apropiasei de noi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Buna seara burtici! Mama, mi-a luat 3 ore sa citesc tot ce ati scris de vineri pana azi. la mine la seerv a fost nebunie mare, asa ca n-am avut timp sa intru de nici o culare, plus ca m-am si enervat ingrozitor de tare, din cauza unui coleg mitocan.
Dar, asta e, poate sunt eu mai sensibila in perioada asta. Nu stiu ce parere aveti voi dar eu de abea astept sa ajung in luna a 7 sa imi iau pre-natal.
Am vazut si pozele, sunt f frumoase, toate sunteti frumoase si slabe. Deja ma complexati, eu inainte de sarcina aveam 69 de kg, si acum deja am 72-73, mi-e groaza de ce o sa se intample. Inainte imi tineam greutatea sub un oarecare control, prin simplu fapt ca nu mancam, dar acum nu se pune problema. Nu stiu ce sa fac, dar tb sa ma opresc din ingrasat ca sa nu ma fac cat casa poporului.

8+

Mergi la inceput