Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun multumesc,fetelor,pentru incurajari!!e greu doar cu 3 felii de piine si alea aproape de vomat.. |
Curaj! Nici eu nu credeam ca mai trece, dar am cateva zile de cand ma simt un pic mai bine. Incetul cu incetul va trece. Ia fiecare zi pe rand. Daca ai reusit sa mai treci peste o zi, ai castigat o victorie. Si uite asa te vei trezi cu o minune in brate si nu-ti vei mai aminti prin ce ai trecut.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
santorini spune:
Revin si eu cu problema mea, ca vad ca nu mi-a raspuns nimeni sau nu a fost nimeni racit?
Am luat o nenorocita de gripa care circula prin Constanta si din week-end am stat in pat cu ceaiuri. Acum mi-a mai trecut dar problema e ca nu pot de loc sa respir. Ieri am simtit ca nebunesc, am avut nasul infundat total si am facut tot felul de inhalatii cu apa cu sare, cu musetel etc. Mi-am luat un spray cu apa de mare NIMIC, NICI UN EFECT. Simteam ca imi explodeaza capul. Eu oricum aveam si inainte niste probleme cu respiratia si cu mirosul. Asa ca aseara nu am mai rezistat si mi-am dat un puff de Olynth. Unul singur, dar mi-a facut asa de bine. Problema e ca pe prospect spune sa nu il utilizezi in sarcina pt ca nu exista studii facute referitoare la efecte. Dar pur si simplu nu am mai rezistat. Poate stiti voi alte remedii ca acum iar sunt super infundata si respir numai pe gura. E groaznic!
Poate ma puteti ajuta daca ati fost in situatia asta
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ninia spune:
santorini multumesc!
Selen si pt tine ,data viitoare cand mai fac tort arunc o bucata mare si pana la CT.
Merg mai tarziu sa vad ce si cum cu albumul comun.Imi bag si eu burticutza pe acolo cu siguranta!
Roxxy80Am ras cu hohote la msj tau.Chiar ca ne-ai intrecut pe toate la faza cu lamaile..
Si eu as manca numai acrituri.. imi aduc aminte ca la prima sarcina nu aveam asa pofte..De o bucata de vreme ma gandesc numai la sarmale.. am gasit pana la urma varza murata pe la un magazin turcesc .. si mi-am facut 1 oala de sarmale numai pt mine ca sotul nu serveste,norocoasa de mine!!
Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+
POZE POZE
Angela Panduru spune:
Multumesc biaz29 ,ninim-am mai linistit putin ca nu sunt singura in situatia asta ,imi fac o gramada de ganduri ,pana pe 1aprilie mai am de asteptat putin,am vrut sa caut sa-mi cumpar stetoscop (sa nu radeti )dar sotul zice ca ma dilesc pana nasc
voi cum stati cu vopsitul ?eu sunt vopsita blonda si acum nu m-am vopsit de cand sunt gravi,dar tre sa fac ceva ca arat horor.
adela este o scumpilica fetita ta ,sti ca si eu de cand am aflat ca o sa am fetita m-am gandit sa o cheme alessia maria
santorini sanatate multa ,eu nu stiu ce sa-ti zic ,am fost putin racita dar numai cu ceaiuri cu lamaie si miere ,poate iti raspund fetele care se pricep mai bine .va pe toate
17+
ninia spune:
Gata cu msj . moderate!!!
santorini am fost si eu racita cu nasul infundat si cu dureri de cap,mama , mama. Of ca tare e aiurea, prea multe nu ai voie sa iei.Eu am luat paracetamol sub alta denumire aici, din asta mi-a zis dr ca am voie si niste spray nazal cu eucalipt care m-a ajutat. Din cate stiu eu spray-ul cu sare de mare e pt curatirea nasului, din asta am si eu pt pici.
Poate te ajuta fetele din Rom. cu ceva sfaturi, sau nu poti suna la dr de fam. sa intrebi, tre sa stie ce ai voie si ce nu.
Sa te faci cat de curand bine!!
Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+
POZE POZE
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Revin si eu cu problema mea, ca vad ca nu mi-a raspuns nimeni sau nu a fost nimeni racit? Am luat o nenorocita de gripa care circula prin Constanta si din week-end am stat in pat cu ceaiuri. Acum mi-a mai trecut dar problema e ca nu pot de loc sa respir. Ieri am simtit ca nebunesc, am avut nasul infundat total si am facut tot felul de inhalatii cu apa cu sare, cu musetel etc. Mi-am luat un spray cu apa de mare NIMIC, NICI UN EFECT. Simteam ca imi explodeaza capul. Eu oricum aveam si inainte niste probleme cu respiratia si cu mirosul. Asa ca aseara nu am mai rezistat si mi-am dat un puff de Olynth. Unul singur, dar mi-a facut asa de bine. Problema e ca pe prospect spune sa nu il utilizezi in sarcina pt ca nu exista studii facute referitoare la efecte. Dar pur si simplu nu am mai rezistat. Poate stiti voi alte remedii ca acum iar sunt super infundata si respir numai pe gura. E groaznic! Poate ma puteti ajuta daca ati fost in situatia asta 15+ <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
eu am fost racita varza saptamana trecuta. am luat doua paracetamol, dar fara rezultat. mi-a dat o prietena occiloccocinum...sunt convinsa ca nu am scris bine, dar daca te duci la farmacie si le zici de tratamentul homeopat pentru gripa si raceala iti vor da. nici nu am terminat cutia si mi-a trecut. iei cate un tub din ala dim si seara cu un sfert de ora inainte de masa. tii sub limba. sunt bune si dulci si se pot da si la sugari.
succes
MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
monica_dicut spune:
beeey am scris mai devreme ca incerc sa va citesc da nu pot sa scriu ca am o vizita de "sus"
selen, da eu am spus ca te vad cu fetita. Iti spun cu toata sinceritatea ca m-as bucura sa fie asa, la fatuza ta nu prea te vad cu baietel
Roxx, am vrut sa votez si eu hotul de paine dar imi da eroare linkul. Sapt trecuta votasem deja pe cineva asa ca n-am putut dar acum cred ca merge. Mai pune-l o data te rog
Bun venit fetelor noi. ninia super burticuta de 4 luni
miha, a avut vreun rezultat cearta cu cei de la medsana (parca )?
kateryna, bafta la amnio, cu intarziere e adevarat dar... sufletul aa fost alaturi de tine.
Ma intreb ce-o fi cu ralu si cu cristina-ana, nici panda nu prea s-a chinuit sa scrie azi
Cred ca am mai vrut sa scriu ceva dar am uitat. Ii aduc eu aminte si revin...
Ah, adela, felicitari pt putoi
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
adela2006 spune:
santorini eu am avut cateva tentative de raceala , dar de fiecare data am luat un tub de oscilococcilum si mi-a trecut , cu sprayurile nazale nu stiu ce sa-ti zic ca nu am folosit in sarcina nici la prima nici acum , multa sanatate
angela mie mi-a placut foarte mult numele alexia maria , din pacate e foarte comun , cand mergem in parc daca o strig se mai intorc 10 fetite , m-am gandit azi la tine am uitat sa-ti spun , am fost la spital la bega la budau sa-mi faca eco si tot auzeam pe acolo de dr craina , si mi-am amintit ca tu ziceai ca esti la el , chiar voiam sa intreb si eu cu vopsitul eu sunt suvitata si tare m-as mai face o tura luna viitoare , sa vedem ce zic si fetele
la alexia nu m-am vopsit
monica merci draga sunt tare fericita , auzi dar tu asa tarziu stai la lucru ?
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
17+ cu
monica_dicut spune:
NU fetita, am ajuns acasa pe la 6 jumate, am papat si m-am bagat la lectura
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Roxxy80 spune:
Monica, uite link-ul http://concurs.pampers.ro/profile/28785
Uitati si cateva poze cu Matei si una cu mine si cu burta de la purtator: http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/MateiLa1AnSi4Luni?feat=directlink
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+