Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ireene spune:

Ce parere aveti despre epilatul cu ceara ? Credeti ca-i face rau lui bebe?

ireene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ireene

Ce parere aveti despre epilatul cu ceara ? Credeti ca-i face rau lui bebe?

Neata, dragelor!
Azi voi fi ceva mai laconica.

ireene, epilatul cu ceara nu are nimic a face cu bb. Vezi insa ca e posibil sa devii mai sensibila la durere din cauza faptului ca vascularizarea e mai abundenta. Asa ca da-i bataie!

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata burtici!!!
Si eu dau o cafea! Eu una obisnuiesc sa beau una pe zi...nu foarte tare...dar mie imi face bine ca am tensiunea fff mica.
Bun venit noilor burticute!
Felicitari celor care si-au vazut bebelasii la eco!
Legat de epilatul cu ceara nu cred ca ii faca rau lui bebe...depinde de tine cat poti sa suporti durerea...daca esti obinuita cred ca eok...sau sa nu fie f fierbinte ceara...sau daca nu esti gravida cu risc....

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele!

In primul rand vreau sa-i urez multa bafta Katerynei, iti tinem pumnii pt astazi!
Diamar, felicitari pt vestile bune!

Si sa dau si eu raportu: BB este bine, a fost foarte cuminte ieri la control, chiar prea cuminte, pt ca si-a tinut tot timpul manutzele impreunate in locul cu pricina! foarte pudic BB mai am, ca ma-sa!! si parca se juca cu nervii nostri, ca-si mai lua mainile dar doar pt cateva secunde, incat dr nu putea sa vada nimic! intr-un final ne-a zis ca ea crede ca este.....FETITA! dar ca nu baga mana in foc, tocmai pt ca nu a putut sa stea sa studieze prea mult "problema" asa ca pana luna viitoare mai sunt sanse sa-i creasca putzulica

In rest, toate bune, masuratorile foarte bune, corespund toate cu varsta , deci e bine proportionat are 168 de grame si 157 bpm....

si ca sa ma mai laud: nu am luat nici un kg in plus fata de luna trecuta!! deci cele 3 kg pe care credeam eu ca le-am luat erau de fapt doar 2, m-a laudat si dr, care este oarecum obsedata de greutatea gravidutzelor pe care le urmareste

Nu-mi pun deocamdata carucior roz, mai astept o luna...raman cu

ursuletzul nostru

16+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Buna dimineata fetelor!!
Am intrat repede sa va dau vesti bune!! Am fost la dr. si bb arata foarte bine! I- am vazut inmioara batand .. se misca voios... l-am vazut asa de clar , ca nici nu-mi venea sa cred , fata, ochii, piciorusele.. are tot ce-i trebuie. Numai ce are intre picioruse inca nu stiu , dr. nu a adus vorba si eu fata cuminte nu am intrebat.. off eram asa de usurata ca totul e ok.Urmatorul control peste 4 sapt.
Multam de urarile de bun venit!
Miha 74 multam si tie de primire , stau in partea flamanda a Belgiei : pe langa Antwerpen. Sunt plecata de 7 ani, sotul e belgian.
Biaz29 Iti dau io cu bobarnacul in cap . Nu serios, nu-ti face griji ca ai burtica mai mica, bebele creste el ai sa vezi!! Eu la prima sarcina am facut cursuri prenatale, si era acolo o fata la care, de fiecare data cand o vedeam ma intrebam unde o fi bb.. asa de mica burta avea.Dupa aceea am aflat ca nascuse fetita de 4 kg!! Na ca sa vezi ca se poate si asa!
Angela Panduru Of, draguta, te inteleg ca iti faci griji!Eu simt cateodata bb foarte bine. si dupa, cateva zile deloc.. si eu imi faceam griji de numa! Insa azi dr. mi-a zis ca e normal .. ca si asa e devreme ca il simt..
Merg la treburi fetelor , revin mai tarziu sa mai citesc noutati.
VA !!

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+

Mergi la inceput

Pandaacuma vroiam sa intreb ca unde esti?
Monica, tu cum de inca nu ai aparut?

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Felicitari, selen! Ce sentiment minunat trebuie sa fi avut...Las'ca-i bine ca te mai fierbe, se pare ca ii place sa va tina in suspans.

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

SelenFelicitari!!!
Ma bucur ca totul e bine!

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Uuff,Selen,eu daca eram in locul tau eram...sper sa nu patesc si eu la fel vineri,ca nu plec de acolo pana nu imi zice ce e...sa faca dr. ce stie numai sa-mi zica

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Aici sunt, incerc sa va citesc da nu pot scrie ca am generali p'aici

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput