Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
ramsan spune:
Selen felicitari pentru bebe sanatos, cuminte si timid. Vor mai fi ocazii sa vedeti ce "comoara" are, important e ca voi sa fiti ok.
mary merci de sugestie... si eu ma gandeam tot la timer.
ireene bravo tie ca poti suporta epilatul cu ceara, nu dauneaza in nici un fel lui bebe. Cum spunea panda, poate fi insa putin mai dificil decat de obicei pentru ca vascularizarea e mai puternica in sarcina, firele se extrag mai greu si poti avea mici sangerari ale porilor ramasi deschisi (eu asa am patit in sarcina cu Rares). Ai insa grija sa fie ceara de unica folosinta... eu una nu as risca ceara multi-use pentru ca nu as vrea sa ma aleg cu cine stie ce boala dermato.
Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mada23 spune:
Salutari si de la noi
Katteryna...sa iti ajute DD sa fie bine, iti tin pumnii
Emy, Ninia...bine ati venitsa avetisanatosi
Diamar... ma bucur ca esti bine, sa o tii tot asa
Mihaela Amalia.... stai cumintica la caldurica sa creasca bebe mare, pupici la "fasolica"
Alex25... poate ai lipsa de magneziu, se duce repede rezerva in sarcina , lipsa lui da dureri de cap si oboseala, incearca sa iei o tableta poate iti cedeaza. Medicul meu recomanda magne-b8, eu iau de cand am vazut doua liniute.
Selen...felicitari pt vestile bune s-o tii tot asa
Eu acum am vazut ca avem si carucioare , felicitari tuturor pentru ele, sa va traisca bebelunii
poopici la burtici
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
selen80 spune:
am uitat: Emy si Ninia, bine ati venit!
Multumesc fetelor pt sustinere si felicitari....
Mary, saraca dr s-a chinuit sa-l prinda in alte pozitii, dar n-a vrut si pace sa ne arate!
Si crede-ma ca dupa ce iti spune ca totul e ok cu BB, chiar nu mai conteaza atat de mult....ca pana la urma asta este preocuparea noastra principala, nu? restul...e doar satisfacerea curiozitatii, careia cred ca ii mai putem face fata o luna.....daca ma "ardea" atat de tare, mergeam repede la un 3d doar pt asta, dar chiar nu mai conteaza! in schimb daca imi spunea ca e ceva in neregula cu BB, stii cum as fi fugit la Buc pt un 3d??!
Angela, eu am 16 sapt si 4 zile, si nu l-am simtit inca, si ai vazut ca BB e ok, deci stai linistita
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
alex1405 spune:
Selene, felicitari pentru bebelin(a). Sa fie la fel de sanatos si de acum incolo si data viitoare mai putin pudic
Hai sa va povestesc ce am patit eu cu epilarea. M-am speriat ca am auzit ceva de contractii de la ceara fierbinte si de la durere, si de cand am aflat de bb m-am facut de vreo 3-4 ori cu epilatorul sau cu lama . Am ajuns la concluzia ca totusi nu se poate asa, deci aseara ma duc eu tacticos la salon, cu gandul sa incep asa...usurel...cu marginile....si sa mai raman si cu ceva de tuns cu masina pt inghinal . Buuuunnn....numai ca ma iau cu taina cu tipa de la salon (despre bb), uit sa-i spun ce vreau, iar ea stiind cum ma fac de obicei, pune pleasca de ceara peste tot .Acum...ce era sa mai fac... am suportat, cu mare durere in suflet (da, in suflet...chiar doare mai rau decat de obicei), dar stati linistite, acum suntem bine . Deci, se poate. Mi-a zis tipa ca f multe gravide vin sa se epileze si nu au de ce sa fie probleme, dar ca la un col deschis nu se recomanda, intr-adevar, inghinalul.
alex25 spune:
Offf dragilor, va multumesc mult pentru sfaturile privitoare la durerile de cap, chiar nu mai stiu ce sa fac, pentru ca efectiv ma omoara. Asdar, nu am baut cafea pana acum, dar tare as mai incerca daca am sanse sa se remedieze ceva, mai ales ca am si tensiunea mica....o sa incerc si cu ulei de eucalipt, ca vad ca e si pentru sinuzita, poate o fi de la aia....nu mai stiu ce sa cred si ce sa mai fac!
Numai bb sa fie bine, ca in rest le rezolv eu cumva pe toate!
Ma bucur nespus ptr cele care l-au vazut pe bb de curand siva imbratisez cu mare drag!
Inca mai astept PAROLA la contul comun. M-am suparat un pic ca nu prea ma baga nimeni in seama (am mai patit-o si cu intrebarile), dar cum eu nu sunt super activa, am rabdare in continuare.
12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 [Inca mai astept PAROLA la contul comun. M-am suparat un pic ca nu prea ma baga nimeni in seama (am mai patit-o si cu intrebarile), dar cum eu nu sunt super activa, am rabdare in continuare. |
Alex, dar ti-ai verificat PM pt ca eu ti-am trimis un PM inca de pe la 11 si ceva.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
dragele mele,
multumesc mult pentru toate vorbele voastre bune. Din cate am inteles de la fratele meu, mama a revenit la sentimente mai bune. bineintels in continuare isi doreste sa ma marti repede, dar nu e suparata si cred ca in timp va trece peste soc. acum ramane sa-l sun si pe tata, ca ea tine mortis sa nu-i spuna. si dupa hopul asta, ma linistesc si eu.
scrie-ti foarte mult si nu prea am avut timp sa va citesc, dar bun venit burticilor noi, sa aveti o sarcina usoara, frumoasa si fericita.
mai ntorc la munca...bat-o vina!
MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Offf dragilor, va multumesc mult pentru sfaturile privitoare la durerile de cap, chiar nu mai stiu ce sa fac, pentru ca efectiv ma omoara. Asdar, nu am baut cafea pana acum, dar tare as mai incerca daca am sanse sa se remedieze ceva, mai ales ca am si tensiunea mica....o sa incerc si cu ulei de eucalipt, ca vad ca e si pentru sinuzita, poate o fi de la aia....nu mai stiu ce sa cred si ce sa mai fac! Numai bb sa fie bine, ca in rest le rezolv eu cumva pe toate! Ma bucur nespus ptr cele care l-au vazut pe bb de curand siva imbratisez cu mare drag! Inca mai astept PAROLA la contul comun. M-am suparat un pic ca nu prea ma baga nimeni in seama (am mai patit-o si cu intrebarile), dar cum eu nu sunt super activa, am rabdare in continuare. 12+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Nu inteleg de ce nu ai primit parola. Eu ti-am trimis-o de dimineata si acum inca o data.
Daca zici ca ai tensiunea mica, trebuie neaparat sa te fortezi sa bei mai multa apa si sa faci multa miscare. Stiu ca in caz de tensiune mica toti recomanda cafea, dar se poate si fara.
Nici mie nu mi-a raspuns nimeni la mesajele interminabile pe care le-am scris dimineata, dar asta e. Suntem un grup mare.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
santorini spune:
Salutare burtici!
Bun venit Irenee, Emy si Ninia!
Selen felicitari pentru copilasul sanatos, m-am linistit ca nici tu nici Angela nu ati simtit bebelul pana acum pt ca incepusem sa imi fac griji cand am tot citit ca toata lumea il simte si eu nimic.
Kateryna nulta bafta azi si iti tin pumnhi sa fie totul bine!
Multumesc mult felelor care mi-au complimentat burtica. ce de poze sunt acum, oauu! si toate sunteti frumoase.
Eu nu am mai intrat de vineri ca am fost varza de racita. De fapt cred ca e o gripa care circula prin Constanta, inclusiv la noi la birou. Am stat la pat cu ceaiuri ca alteceva mi-a zis sa nu iau medicul de familie. Acum sunt mai bine si sunt in concediu medical. Problema e ca nu pot de loc sa respir. Ieri am simtit ca nebunesc, am avut nasul infundat total si am facut tot felul de inhalatii cu apa cu sare, cu musetel etc. Mi-am luat s un spray cu apa de mare NIMIC, NICI UN EFECT. Simteam ca imi explodeaza capul. Eu oricum aveam si inainte niste probleme cu respiratia si cu mirosul. Asa ca aseara nu am mai rezistat si mi-am dat un puff de Olynth. Unul singur, dar mi-a facut asa de bine. Problema e ca pe prospect spune sa nu il utilizezi in sarcina pt ca nu exista studii facute referitoare la efecte. Dar pur si simplu nu am mai rezistat. Poate stiti voi alte remedii ca acum iar sunt super infundata si respir numai pe gura. E groaznic!
Hai ca am scris o gramada!
Va
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1