Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Ah , ca eram sa uit !!
Ma treceti si pe mine in listuta pls!!
Datele mele:
DN: 19.09.1978; UM:27.11.2008; DPN:6.09.09

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Am uitat sa mai scriu la date + mamic de Mathias.. insa apare la semnatura..
Pe maine si sa ne auzim numai cu vesti bune!!!

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gerier , LA MULTI ANI!!!!!!!!!! SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

mai fetelor ce spor aveti la scris fantastic

am uitat s ava dau UM 5.12.2008

am citit in mare parte dar deja am obosit asa ca o tai in pat.
tare rau ma simt si ma tot gandesc cu ce creste copilasul meu cel mic, deoarece tot ce pap dau afara , nu mai am rabdare pana trece raul asta odata sau daca va trece.
pt mine perioada asta e cam nasoala pt altele e cea mai frumaosa insa daca tot rau ma simt ns ce sa mai zci.

va pupik pe burticuta si sa aveti grija de voi

vreau si eu parola , elenuta23@yahoo.com
pm ii activat ns de ce nu puteti sa imi trimiteti parola

Mergi la inceput

iulika ms mult din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Mai fetelor se vede ca a trecut weekendul ati inceput "serviciul"
Azi am fost si eu la eco, mi-am vazut fasolica de 18 mm, inimioara si ceva manute si picioruse.Urmatoare ""vizionare" peste o luna abia.
Dar si o mica veste mai neplacuta, se vede urmarile de acum 2 sapt, o usoara desprindere de placenta, dar daca stau cumintica si cu tratamentul la zi in continuare totul va fi bine.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå seara burticutelor!

Am ajuns de la servici si m-am tinut de promisune si am intrat sa citesc si så vad pozicile noi..acusi intru så le vad pana acum am citit...aveti o vitezå

Bun venit noilor burticutze ninia si emy10..Så aveti o sarcina usoara si niste bebei sånåtosi si voiosi.

Elenuta23 sper så iti placa pozicile..

Despre mine...maine intru in såpt 17 ..incep så il simt pe bebe din ce in ce mai tare..si asa ce imi e de drag ..stau pe tren si incepe så miste( nu prea ii place cand stau jos ) si imi bag manuzta in cojocel så il simt la mana...nu prea se simte tare acum cand pun mana...

Am inceput sa nu mai imi gasesc pozitia cand dorm...asa ce ma mai foiesc ..(eu dormind inainte numai pe burtå).

Va doresc o noapte buna cu somnik dulce!

Iulika, cea mai fericitå16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Emy, bine ai venit in gasca burticilor fericite. Sa ai o sarcina usoara!!

Mai fetelor, eu mor pe binevoitorii astia care le spun numai prostii copiilor nostri mai mari. Chiar daca noi ii credem mici, ei inteleg destul de multe. Eu le-am alor mei de cand am ramas gravi sa nu indrazneasca vreodata sa-i spuna lui Matei ceva referitor la bb2 (ma refer la chestii de genul: daca nu faci aia, mami o sa-l iubeasca mai mult pe bb2 sau la toamna o sa vii sa stai la noi cand se naste bb2). Eu nu voi avea partea de nici un ajutor ca sa-i cresc pe cei doi pui. Dar sunt o femeie puternica si ma voi descurca. Ai mei ar vrea sa aiba grija de Matei dar la ei acasa (stau la 3 statii distanta d enoi). Eu nu sunt de acord cu asa ceva. Puiul meu nu pleaca de langa mine.

Un alt lucru la care am inceput sa lucrez (cu familia si cu prietenii) este partea cu vizitele la bb2 dupa nastere (adica dupa ce face bb2 2 luni - ca asa am facut si la Matei). Le-am spus ca orice cadou ii vor aduce lui bb2 sa nu cumva sa-l ofere de fata cu Matei. Nu vreau sa sufere puiul meu si sa se simta respins. Mai ales ca atunci va avea aproape 2 ani si va realiza mult mai multe. Eu am citit destul de multe cazuri si nu vreau ca Matei sa dezvolte vreun complex sau ceva care-i sa-i afecteze dezvoltarea armonioasa.

Poate ca par exagerata, dar prefer sa evit sa-l afecteze ceva pe puiul meu.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 15+

Roxxy, tot am vrut sa iti zic ca ma bucur ca Matei e bine.

Referitor la venirea lui bb2. Si noi vrem sa pregatim ceva pt Lisa in perioada nasterii. Vreau sa ii facem in curte un loc de joaca, unde sa aiba tobogan, nisip, apa etc. Vreau sa ii iau jucarii noi si ei, sa nu se simta inlocuita. Stiu ca nu e cazul, dar ei sunt ff sensibili si inca nu stiu cum sa faca fata la multe lucruri si momente stresante.

La noi insa s-a oferit soacra sa vina pt 3-4 luni . A sunat-o pe mama si i-a zis ca abia astepata sa vina, ca Lisa va fi "doar a ei 3 luni de zile"!!!!! I-am zis sotului ca nu am nevoie sa mi-o ia pe Lisa de pe cap. Lisa e ff mamoasa, adoarme numai cu mine, ii place sa se joace cu mine, ma striga sa ma verifice cand nu ma vede si mi se pare ceva perfect normal. Mama cand a fost a facut numai ea de mancare si curatenie, m-a ajutat enorm, a avut grija de toti, ba ne-a ajutat si cu afacerea, ca eu nu puteam face mare lucru in afara de relatiile cu clientii si colaboratorii (emailurim telefoane). Soacra mea e o femeie super, energica, moderna, insa cu gatitul e cam in plop, iar cu rabdarea... Aici parcul e la 20-30' de mers pe jos intr-o directie si impins carutul la deal. Caldurile sunt mari, soarele arde. Lisa are rutina ei cu mers in parc, dormit, mancat, grup organizat de joaca. Se pare ca eu voi fi cea care va gati, deci imi prind urechile de pe acum, ca va trebui sa fac educatie si sa fiu cu manusi.

Or data trecuta am fost fff hormonala si artagoasa, am repezit-o pe mama de cateva ori in primele zile acasa cand Lisa invata sa suga, ce mai... Nu cred ca soacra va rezista, dar vom vedea .

Important e sa nu lasam cuvintele altora sa ne patrunda la suflet. Eu mereu ma intreb daca imi pasa de persoana respectiva intr-atat incat sa iau in considerare cuvintele. Si daca raspunsul e da, atunci mai vad ce si cum. Daca e nu, pun batutul de campii pe seama idioteniei . Nu am timp sa despic firul in 4, pt ca vreau sa il petrec cu cei pe care ii iubesc!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Azi dau eu .

Iulia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza!

moni_iulia- multumim de cafea

roxxy- mare dreptate ai, si trebuie avut mare grija. Cand l-am avut pe Matei, Laura avea 11 ani...adica mareee, si tot atrageam atentia celor care veneau in vizita, sa nu uite de Laura, si sa o bage in discutie si pe ea. Nu au fost probleme, e foarte adevarat ca Laura si-a dorit foarte mult un fratior. Si acum de abia asteapta, si vrea o surioara, dar cu siguranta Matei va fi gelos.
selen- te asteptam cu vesti.

panda - deja aseara a fost mult mai bine cu Matei, a adormit singur, si peste noapte s-a trezit doar de 4 ori si sa bea ceiut, dar nu a mai fost deloc agitat. Offff ca ce spaima am tras. Mi se rupea sufletul vazandu-l cum plange si nu stiam de ce, si cum sa fac sa il ajut.

asa, sa va povestesc despre medsana...ca le-am scris un mail acid ieri, si la 45 de minute dupa ce am trimis mailul ma suna o tipa foarte amabila care imi zice ca la 19.30 o sa am rezultatul. nu am putut sa ajung, fiind doar eu cu copii acasa, mi-a fost greu sa plec, dar voi merge astazi dupa amiaza sa iau rezultatul.
emy- bine ai venit in gasca, sa ai sarcina usoara si frumoasa! banuiesc ca dry testul l-ai facut tot la cei de la medsana, ca cica au monopol, o sa te rog sa imi spui si mie in cat timp iti dau rezultatul..pleaseeeee

butterfly- si tu parca ai facut dry testul, nu-i asa?

ca nu am de gand sa ii las asa... adica ce nu au facut in doua saptamani fac in 5 ore!!!!! cata incredere sa mai am eu in testul asta

o zi mirobolanta va doresc.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput