Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
lucialu spune:
'Neata!
Giova sa aveti drum bun si sa ajungeti cu bine!Magazinutul este intr-un ap de bloc, pe strada Oglinzilor...cred ca in Soarelui daca nu bat campii.La austrieci imi doresc din tot sufletul sa ajung,dar abia pe 10 am un nou control si sper sa fie sigura treaba cu ce culoare de BB avem.
Danielle felicitari pt cocuta!Si pt ridicarea placentei!
Bibuga mdeee asa-i cu reactiile diferite ca doar suntem personalizati.Ce spui tu acolo?Cum sa-ti zica toata sarcina una si apoi rezultatul sa fie altul?Pe mine v-am mai spus nu ma afecteaza ce e,sanatos sa fie,dar ma afecteste surprezele de genu spuse de tine-chiar rarisime,ca palaria mea!vreau sa-i cumpar,sa vaz cu okii mei sa aleg...lucrusoarele.Si asta o pot face in special inainte de nastere,de preferat cu ceva timp inainte bine ca sa mai ma pot misca per pedis nu sa ma rostogolesc
.Deci cam tre sa stiu si eu pe ce ma axez:rrrroz sau albastru?Al meu dr spunea ca 95% e fetita,dar tot am dat o marja de eroare si astept o confirmare la noul control.
my little sunshine
lorelay_28 spune:
heloou burtici!
am intrat sa va mai citesc, sa vad ce mai faceti si vad ca sunteti vesele.
Felicitari Danielle pentru
. vad ca veselia ta s-a transmis si mai departe, inclusiv la mine. Eu sunt trista pentru ca am ramas cateva zile singura. Sotul a fost nevoit sa plece la Bucuresti iar eu nu am putut sa merg cu el, asa ca stau acasa singurica si ma plictisesc tare...nu-mi place sa stau singura
. cred ca o sa bocesc zilele astea...
Asa mi-ar fi placut sa merg si eu, mai ales ca am un frate acolo pe care nu l-am mai vazut din august anul trecut, dar medicul mi-a zis sa stau linistita ca drumul e lung si obositor.
Sper sa ma mai inveselesc citindu-va pe voi
este rau departe de familie. Eu sunt din Valcea si m-am casatorit la Oradea Iar familia mea este departe de mine. Aici nu-l am decat pe sotul si familia lui. E ok familia lui dar imi lipsesc si ai mei mai ales ca ne vedem destul de rar. Toti suntem imprastiati in lumea asta
. Noroc cu internetul ca asa mai vorbim si ne vedem. Mamei ii parea rau ca nu o sa poata sa ma vada insarcinata...
Ufff...ies. Nu vreau sa va transmit si voua din tristetea mea...

19+viitoare mami de
Maya Larisa
bibuga spune:
da lucia,la ultimul control din luna 9 era fetita.era tot ce si-au dorit,mai ales ca aveau un baietel acasa.putulica era lipita cumva de peretele abd.si era f micuta
.n-au fost pregatiti cu nume de baieti si hainutele erau toate .......roz.
hai,dati-mi un sut sa ma car.....oricum multe n-o sa simt ![]()
lucialu spune:
Lorelay
nu fi neca,las' ca vine el acasa.Nu esti singura.Cum vine asta?Pai in burtica ce ai?
Si mai suntem si noi pe aici.Toate la pachet promotional:oferta zmeurici de iulie august.![]()
Bibiga ma ia cu fibrilatii la ce spui tu.Saracii oameni!Noua dl dr ne-a aratat cica pasarica,doua linii paralele...dar m-am uitat si eu si al meu cu niste oki de vitei intarcati
, nu intelegeam nik
Cum sa-ti dam bre un sut?Daca ai avea mai multe saptamani nu ai mai cere asta nici in gluma,ca ar fi pe baza de rostogolire
Acum te tin arcurile si te dai mare![]()

Si eu ma car,cat mai pot inca![]()
Sa aveti toate o zi buna!
KISSES
my little sunshine
Rallu spune:
Neata fetele,
Se pare ca m-am luat dupa voi cu insomniile.
De cateva nopti dorm foarte rau, ma tot trezesc si nu mai pot adormi, de dimineata ma trezesc devreme si nu mai pot inchide un ochi.
Offf....
Evident ca si azi sunt zombi.
De la 5:30 sunt cu ochii in tavan. E drept ca am mai atipit din cand in cand dar tot obosita.
Parca vad ca ultima zi de serviciu o sa fie un calvar.
Asta daca nu cumva adorm fix inainte sa plec de acasa. Ar fi ceva.
Adriana, parca tu m-ai intrebat cand as putea intra in prenatal.
Eu am zis sa-l cer de la 1 mai.
Pe 18 aprilie o sa am 29 saptamani implinite si, ca sa nu se incurce nimeni in calcule, am zis sa-mi dea 1 luna concediu medical, apoi sa intru in prenatal.
Ma rog, recunosc ca eu am o situatie mai speciala: sunt prietena cu doctorita de familie, si doctorita ginecoloaga imi da ce-i cer, plus ca firma e a mea si nu-mi scoate nimeni ochii orice as face.
Am o oarecare libertate in miscare.
Tineti-mi pumnii azi la scarbici ca intotdeauna inainte de concediu iese cu razboi, sper sa nu fie si acum asa si sa-mi lase un gust amar...mai ales ca-s si obosita fleasca.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 25+

Asa arat eu acum
monica2008 spune:
neata burtici
danielle ce fericita esti,sper sa fiu si eu la fel de activa dupa ce nasc.pe crema de epilat nu scria nimic de gravidute,vad eu intreb dr.
si aici conditiile din spital sunt ff bune si dr gentili si nu trebuie sa platesti nimic cand nasti
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
anielas spune:
Rallu- bafta azi la serviciu...sa ai o zicat mai usoara
Lorelay - hai nu mai fi suparici
...esti chiar din Rm. Valcea? Si eu sunt tot din Valcea...si stam in Buc...dar la noi distanta e mai mica pana acasa.
Inutza (23 oct 2004) si
26+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

micaalsa spune:
CAPITOLUL 34!!!
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
22+ cu 
BB-lina noastra 
noce spune:
Alex@Sara, te-am retinut foarte bine. Cumva aveam senzatia ca te cunosc, cred ca m-am uitat cam insistent
Imi pare rau ca ti-am luat locul ![]()
Te rog, nu mai fi deprimata! Daca supravietuiesti cu bine cozilor de la cabinet, ce altceva ar putea sa te deprime?
Vorbeste cu bb si-ti explica el cum sta treaba 
Blanca, noi vrem cate un singur nume pt copii, iar Ilinca mi se pare prea frumos ca sa-i mai alatur altul (atunci cand va fi). Eu am doua nume, unul pe care il stie toata lumea (Carmen) si unul sfant pe care il stiu doar cei din familie (Gabriela). Sincer, numele Carmen mi se pare inutil si as fi preferat sa ma cheme doar Gabriela, dar asa a vrut tata si el m-a declarat. In jurul meu, toti cei cu doua nume folosesc doar unul si mai au si dubii cum sa se treaca pe diferite acte sau lucrari (am o prietena care a aflat la vreo 8 ani de la divort ca nu e valabil divortul din cauza celui de-al doilea nume). In plus, daca numele e frumos, nu mai are nevoie de o completare, ca oricum nu te striga nimeni pe doua nume odata. Asta e parerea mea, no offence, stiu ca se poarta sa se puna cate doua, nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Clara, felicitari pentru acomodarea in America. Cred ca sunteti niste oameni deosebit de puternici toti romanii care reusiti sa va stabiliti acolo. Noi am stat anul trecut 2 saptamani pe acolo (Atlanta si Miami) si ne-am intors rupti de dor. Cand am ajuns inapoi in Romania plangeam pe strada de bucurie. In principiu mi-a placut vremea calda din Miami si Disney-ul din Florida (pt care m-as intoarce in fiecare an), dar mi s-a parut totul atat de diferit si de strain, cum nu am mai simtit nicaieri in Europa. Apoi, vara trecuta, trebuie sa ne mutam in Qatar pt vreo 3 ani (sotul meu deja negociase un contract foarte avantajos acolo), dar speriati de experienta americana n-am mai putut pleca din tara. Si atata timp imi dorisem sa ma mut intr-o tara calda, eventual orientala ...
22+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
Azi e Sf Arhanghel Gavril, e ziua mea, a numelui pe care mi-l stiu atat de putini si nu ma suna nimeni evident. Dar ma sarbatoresc singura
si online cu voi
. Filip
de ziua mea. Filiiiiip e ziua maica-tii!
Apropo de nastere, si eu ma rog zilnic sa nasc natural (fara epiziotomie ar fi un vis frumos, dar e visul meu
).
Daca s-ar putea naste acasa in Romania, poate as incerca, dar inca nu am auzit sa avem moase pregatite care sa poata urmari sarcina si sa poata veni acasa. Stiu ca exista o sectie la Medicina de 3 ani, dar nu stiu cate absolvente avem pana acum si cata practica au facut, asa ca mai aman, poate la un bb viitor.
Asa ca planuiesc sa nasc la spitalul CF2 in perioada 20-25 iulie probabil. Mai e cineva care naste in perioada asta acolo? Poate ne intalnim
si mancam un pepene impreuna 
22+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png