Constipatia la 2 ani!!!

Constipatia la 2 ani!!! | Autor: Zina

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 2 ani si 5 luni de ceva timp este cosntipat. Nu inteleg de ce. Mananca fructe, legume, eu spun ca are o alimentataie echilibrata. Ati patit cu copiii vostrii asa ceva? Ce sa fac? Ce sa-i dau?
Un medic homeopat mi-a spus sa-i dau granule Calcarea Carbonica. Ati auzit de ele? Alt medic mi-a spus de Debridat.
La analizele de scaun nu i-a iesit nimic. Seara ii pun cate un supozitor de glicerina, dupa care la aproximativ cateva secunde spune ca vrea sa faca c..a, il duc pe wc si face f.tare si f.putin.
De vreo saptamana am renuntat la pampers, m-am gandit, daca e de aici? Oare se abtine sa nu faca in pantaloni si asa s-a constipat?
Va rog mult spuneti-mi ce sa mai fac, sunt stresata din cauza asta.

Zina si Rares (26.10.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Si baietelul meu (are 2ani jumatate) cred ca ar fi constipat incontinuu daca nu i-as da zilnic: para, pruna, suc de portocale, kefir cu cereale, la 3 zile spanac, miere pe stomacul gol si f multe lichide (ideal, dar nu bea mereu). Trebuie sa te feresti de exces de carne, branza, banane coapte, fainoase, orez in special, uscaciuni gen biscuitei. In caz de constipatie, dr pediatru mi-a recomandat sa-i fac un coktail de praf de tarate cu iaurt si putina miere. Fereste-te de abuz de supozitoare (pt ca nu va mai face singurel) si medicamente (iar Debridatul, in cazul meu, cel putin, constipa).
sanatate va dorim

Bucurie!

Mergi la inceput