Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Monica, printesa m-a topit, plang ca o proasta...Ti-am zis eu ca in cateva saptamani face legea...Sa cresti mare si frumoasa pui.. |
Abia astept sa faca legea
Oricum o sa devina o rasfatata, ca asa-i demn de o printesa
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
aris26 spune:
joanna - eu simt ca nu mai apuci week-end-ul in formula 2in1. o sa vezi ca isi fac efectul perfuziile, mai ales ca ai colul la limita, probabil are nevoie de un "shut"
simon - si eu tot asa port centura. mi-am ridicat scanul la maxim pe verticala si am indreptat spatarul. stau cam infipta, dar macar centur pica bine, exact la marginea burtii. la mine sus e placenta, deci nu imi fac prea multe griji
gigelica - uite cum a reushit berbecu sa obtina o mica amanare...de ce nu ma mira
maine ma duc si eu la un control...sa vedem ce mai face colul meu de tabla. doctorul a zis ca ne vedem cand se rupe apa sau incep contractiile, dar nu a specificat un dead-line, asa ca ma prezint la cabinet pt o ultima revizie. macar sa stiu si eu cat sunt de aproape, daca tot 5cm de col am macar sa ma obishnuiesc cu ideea
39+
poze
AMR 2 de zile
shasa spune:
MONICA SI ALEX multumesc de pagina. Cand am timp intru sa vad daca o pot personaliza. Iar daca imi prind urechile va bazai pe voi
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui shasa MONICA SI ALEX multumesc de pagina. Cand am timp intru sa vad daca o pot personaliza. Iar daca imi prind urechile va bazai pe voi Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+ |
Tie ti-a personalizat-o Alex deja.
_
You grew in my heart
shasa spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cu asta m-am ocupat si eu pana acum, am vizionat bebelushii nostri. Si io-s cam denaturata, ca Olishka, am dpn pe 21 aprilie da' mi-ar placea sa vina pe 14 (sa fie tot martzi, ca dpn, ca si eu m-am nascut martzi si martzi e ziua mea norocoasa) si de Paste sa fim deja acasa! Apropo, Olishka, mie-mi place cel mai mult combinatia aia cu gri-argintiu, e si mai vesela si mai eleganta, parca. Asa...am zis ca va spun ce-am patit aseara. Ma pregateam sa merg la o premiera la teatru, ma-mbrac io frumos, imi iau ciorapii si apoi cu ceva emotii ma pun sa-mi iau cizmulitzele (stiam ca am picioarele umflate, dar am zis ca le birui eu cumva!). Din pacate cizmulitele astea (am pus si niste poze cu mine victorioasa in ele, spre edificare) nu au fermoar de jos pana sus, numai unul mic strict pe glezna. Dupa ce m-am chinuit cu stangul de-mi fluturau ochii, incerc si pe dreptul care nu si nu, nu trecea de calcai si pace dar si io "ambitzioasa" foc, am zis ca nu ma las, io merg cu cizmele mov si gata, degeaba aveam in fatza ochilor realitatea crunta: o laba de elefant care incepuse sa se umfle mai tare, de la cat am chinuit-o. Renuntz la incercari pe cont propriu si-l chem pe sotzu', care bietu' a incercat vreo 10 minute sa mi-o bage din toate pozitiile posibile (cizma!! ca altfel reusea din prima:))). Nimic pe sfanta lume, eram deja nevricoasa, transpirata, tremuranda, ca o femeie nebuna, clacasem. Apare si maica-mea si ma ia la suturi:"fatooo, nu merge nimeni la teatru sa se uite la tine, merg sa vada piesa, ia-ti ceva orice in picioare si tai-o!". Mai rau m-am enervat, io tre sa merg in incaltzai mov!!(mai am vreo 3 perechi, da' toate cu toc!).Am scos piciorul pe jumate bagat si mi-am uns ciorapii cu ulei de masline, poate or aluneca mai bine...degeaba, tot in pozitia aia am ajuns! Am luat un polonic si cu coada lui am inceput sa creez niste "parghii" pe-acolo si intr-un final am fost invingatoare!! Elefantul s-a incaltzat, a fost gata sa mearga la circ! Imi simteam glezna ca un butuc, da' important e ca butucul era in cizma mov!! Asa ca fetelor, apropo de alte discutii: neuronii-si revin dupa nastere sau raman asa, tzicnita?... 35Sophia-Diana http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
ILINCAAAAAAA nu pot sa zic decat
Ayla21 spune:
Am ajuns si eu la zi, cu cititul, ca ati avut un spooor
Acum pot sa ma culc inapoi, ca am ramas iar singurei si Clau doarme in sfarsit.
Dati de stire sa felicitam ghioceii cand apar.
Va pup!
_
You grew in my heart
joanna27 spune:
Iar m-am uitat la poze cu bb si plang ca proasta...
Pagina Luanei o deschid de cateva ori...clar o iau razna
Aris sa te auda Doamne Doamne si sa vina cu bine sa il vad o data sanatos....si ma rog sa nu depasesti cu mult trmenu,ca daca esti si tu ca mine o sa te urci pe pereti nu alta.
Monica help, m-a lasat neuronul cu totu..... imi dai lin kul cu paginile ghioceilor ca de aseara nu mai stiu unde tre sa intru
Simina ce faci soro, cum e mazarica azi?
40+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Iar m-am uitat la poze cu bb si plang ca proasta... Pagina Luanei o deschid de cateva ori...clar o iau razna Aris sa te auda Doamne Doamne si sa vina cu bine sa il vad o data sanatos....si ma rog sa nu depasesti cu mult trmenu,ca daca esti si tu ca mine o sa te urci pe pereti nu alta. Monica help, m-a lasat neuronul cu totu..... imi dai lin kul cu paginile ghioceilor ca de aseara nu mai stiu unde tre sa intru Simina ce faci soro, cum e mazarica azi? 40+ |
Pai tu din ce plangi? Ca ea zambeste. cand o plage sa fiu si eu happy ca urla si fi-mea ce-ai sa faci?
Linkul e pe prima pagina aici, la fel si blogul.
_
You grew in my heart
shasa spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 BUNA FETELOR, am ajuns si noi sambata acasa, suntem bine, fetita papa f bine si doarme e cumintica deocamdata, sa vedem pe viitor; eu ma simt f bine, ca si cum nu am nascut cu exceptia sanilor, am f mult lapte, sanii sunt pietroi si tb goliti mereu, pana trece furia laptelui despre nastere ce sa spun..la 21.30 mi s-a rupt apa si intr-o ora m-u apucat contractiile durereroase din 3 in 3 minute si am dat fuguta la spital; m-am internat mi-a facut o injectie contractii dese, dureroase, iar la 04.00 s-a nascut Maria Teodora...desi noi stiam ca va veni pe lume un Cristian Andrei, CU 2900 G. APGAR 6, 47 CM, A AVUT CORDonul in jurul gatului si a stat 3 zile la incubator...acum se simte bine, luam fenobarbital si speram sa nu fi ramas cu sechele, o sa facem sapt asta o tomografie in rest durerea a trecut imediat ce fetita s-a nascut a si am fost taiata si cusuta cu 6 ate in rest...cam atat va pup pe toate si va urez nasteri usoare si bun venit pe lume noilor nascuti sper sa pot citi din urma http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
MITICA. Multa sanatate la bebica mica! Cred ca a fost mare surpriza sa vedeti fetita in loc de baietel. Sa va traiasca si sa va bucure sufletele.
curea spune:
Joanna tot asa imi doresc si eu sa stea bubu pana aproape de termen in burtica. Am citit dar nu ceva oficial, barfe ca baieteii s-ar naste mai tarziu, adica cat mai aproape de termen si chiar pot depasii termenul. Eu sincera sa fiu imi doresc sa se adevereasca termenul si nasterea sa se declanseze natural exact la termen...dar vrabia malai viseaza. Eu sunt in sap. 38 vineri intru in 39 pot naste oricand colul meu este scurtat dar inchis. Nu vreau sa pun sare pe rana la tine si la aris va inteleg perfect. Probabil depinde f mult si pregatirea noastra mentala.
POate veti avea parte de o surpriza si veti naste exact la DPN..
Toate cele bune mamicilor.