Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Despre alaptat, imi salvasem asta, din ce discutasem pe odisee zilele trecute:

Multumesc! Eu le postasem, ca le am printate, dar nu aveam rabdare sa caut iar in urma la subiect. Am postat pe blog.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Cine oare mai are rabdare de ceva azi?!? Eu am tot preluat de la voi toate ideile, le-am mai 'coagulat' pe sistemul ce DA versus ce NU si le-am salvat intr-un doc. N-as fi reusit nici eu sa iau ultimile 5-6 capitole la mana si sa vad pe unde erau listutele...

Am un burtoi tare de pot sa sparg nuci cu el, iar piciu' doar ce a trantit un picior fix in... masa tastaturii, de ne doare pe amandoi
Fetele care mai conduceti, cum va descurcati cu centura de siguranta? Eu de vreo luna am prins-o pe la spate, si doar partea "diagonala" o mai pun peste mine, de protectie, avand grija sa nu se intersecteze pe undeva cu burtica. Mi-e frica de mor ca in caz de accident amarat, sau frana brusca, sa nu imi stranga burta si sa fac vreo prostie, Doamne fereste!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Nu am rabdare sa citesc ce ati scris intre timp, caci am urechi lungi ca de magarush de foame.

Acum am ajuns acasa. Am asteptat-o pe dr aproape 2 ore, dar vestile sunt ok: nu mai nasc pe 25, ci pe 30, adica luni. Cu conditia ca si pitonul sa fie de acord.

Ma rog, ideea e ca am colul scurtat, dar perfect inchis, iar el e cu capul in usa....deocamdata. Sincera sa fiu e posibil sa se intoarca iar dupa cum se zgubileste. E putin suparat ca l-a tot apasat dr si l-a deranjat...unde statea el comod.

Pap, apoi citesc ce ati scris si revin cu info.

Sa stiti ca nu am rezistat si mi-am cumparat prajiturica aceea pe care mi-o doream. Miammmmmmmm.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Gigilica bine ai venit acasa...Asa mama sa nu nasti inaintea mea ca ma apuca toate cele.spune-i pitonului sa mai stea..
Simonamami care a nascut oare ca vad ca eu nu, Gigilica nu...poate Adee

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Fetele care mai conduceti, cum va descurcati cu centura de siguranta? Eu de vreo luna am prins-o pe la spate, si doar partea "diagonala" o mai pun peste mine, de protectie, avand grija sa nu se intersecteze pe undeva cu burtica. Mi-e frica de mor ca in caz de accident amarat, sau frana brusca, sa nu imi stranga burta si sa fac vreo prostie, Doamne fereste!

Eheeeeeeee! Eu prind centura asa de cand a inceput sa se vada burtik! De frik sa nu turtim fata la vreo frana.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

40+

pai... cred ca Gina a reusit, ca era in cezariana cu ceva timp in urma.... Ah, ce-mi trebuie si mie emoticonul ala cu rontaitul unghiilor...

mami de

Mergi la inceput

Monica mooor si ma topesc toata, nu mi-a ajuns cat am bocit cand am vazut-o pe Luana in poze acuma m-a apucat bocitu si cand am auzit-o gangurind.
Si eu vreau sa imi tin berbecutu in brate...
Clar azi is dusa rau..

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

fetelor e f greu sa recuperez din urma, cum doarme micuta cum mai citesc cateva pagini, am uitat sa va spun ca am pus pozici cu gargarita mea pe contul comun de picasa...puuup

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MONICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA am intrat acum sa vad poze cu ghiocica mea draga si am vazut cel mai asteptat si drag zambetVai cum le aseaza DD pe toateAbia ce incepusei sa te ingrijorezi ca nu zambeste si uite............ce zambet frumos are matzuca. Nu te-a lasat sa te ingrijorezi prea mult

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Zambet de nota ZECEEEE, nu? Doar mami ei asa la cucerit pe tati, cu zambetul
Multumim!

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

40+

pai... cred ca Gina a reusit, ca era in cezariana cu ceva timp in urma.... Ah, ce-mi trebuie si mie emoticonul ala cu rontaitul unghiilor...

mami de

Pai pe Ina eu am scos-o din discutie..
Am felicitat-o ca si mamica, de cand a dat mesaj ca e in cezariana ,cred ca deja a nascut...speram/
Am emotii pt Adee ca nu raspunde la sms, si nici sora ei nu zice nimic.

Chatonel ce faci?

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mihaelacg si Simonapro

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Hai Chatonel!!!
Hai Ina!!!!
Hai Adee!!!

Doranna