Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Olga, eu ma gandesc la urmatoarea surpriza:
Un album foto superb (facut de un profesionist, asa, ca sotul Sashei) cu fotografii cu tine cu burtica. Ar trebui sa te grabesti pentru asta, ca nu stii cat timp mai ai burtica! Mie cel putin mi se pare un cadou foarte personal, si... pentru totdeauna. Si ce ar putea sa ii arate mai bine cat de mult il iubesti, daca nu asta?! Ce zici?

Da. Super buna ideea, zic eu! Un cadou continand un cadou, "continand" alt cadou! E un rasfatzat!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
4. zeci de mamici o iubesc mult de tot si o admira in poze in fiecare zi, si... tre' sa fie frumoasa, CA MAMI! Nu se poate fara un zambet!

M-ai facut sa plang de emotie.
Thanx

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mami Monica drag, cat timp plangi de bucurie, de emotie, de fericire, e bine!
Hai ca plang si eu... offf, emotive mai suntem...

Multi pupici dulci pentru bebelusa si mama ei!
Am un gol in stomac... cineva SIGUR a nascut! CINE CINE CINE?!?

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Pun aici ce am salvat in leg cu ce consumam cand alaptam:

Am pus pe blog ca e mai usor de cautat la nevoie dupa titlul din arhiva. cand aveti chef de lecturat, puteti trage cu ochiul si pe acolo.
Am alaptat si puiuta si parca m-am mai linistit, mi-e ca o agit si pe ea. Ca azi de dupa masa si la noi e nebunie. A inceput saptamana de lucru, Alex si le coordoneaza telefonic, dar semnaturi si nebunii tot eu le fac, noroc cu soferul ca se preda el si am scapat de drum. Alex nu poate scrie bine dar se descurca la laptop si-si face singur specificatiile si trimis mail. A venit matusica lui Alex in vizita (la ea in brate e Luana de zambea). Tare inger bun ne-a fost tushica asta.
Am avut o chiuveta intreaga de spalat, ca mami meu s-a dus acasa la ea. Imi vine sa-l sun pe tati sa-l iau la rost. Ca-i baiat mare, intarcat, ce i-o trebe pe nevasta-sa dupa el? Poate de maine vine tanti a noastra (bona lui Clau) daca ii trecu raceala, ca suntem in pom si pomu-n aer fara ea. (ea a stat cu Clau cand nu putea Alex de cand era mic Clau si face si menaj la noi)
Deseara a promis doamna care vroiam sa ma ajute cu Luana ca vine in vizita de curtoazie la un ceai. Am emotii, sper sa fie bine, sa fac alegere buna. Daca era dupa mine, preferam sa-i platesc bona la tata-miu si s-o lase pe mami cu noi, ca eu in ea chiar am incredere deplina sa stea cu Luana si cu ea imi si pot permite orice.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Acuma scot agitatele pt. ADEE SI CHATONEL,GIGILICA.

Gigilica te cam grabesti...nu mai ai rabdare pana la cezariana?/
Chatonel mama...tu ai zis ca stai la coada, acuma te bagi in fata..ia frumos spune-i la Dragoana sa mai astepte.
La Adee i-am dat un sms da nu a raspuns sper ca e ok.Cuscra tinem pumnii, hai cu nora mai repede ca am emotii.
Monica, printesa m-a topit, plang ca o proasta...Ti-am zis eu ca in cateva saptamani face legea...Sa cresti mare si frumoasa pui..
Arismultam de grija, da vezi ca nu vrea sa vina...tu vrei dureri eu le am si tot degeaba..si am depasit si termenu, cum sa nu ma apuce toate alea...dupa ce atatea luni m-am rugat sa stea acolo acu se pare tre sa ma rog sa iasa.

40+

Mergi la inceput

Citat:

Despre alaptat, imi salvasem asta, din ce discutasem pe odisee zilele trecute:

Multumesc! Eu le postasem, ca le am printate, dar nu aveam rabdare sa caut iar in urma la subiect. Am postat pe blog.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ALEX,tati de Luana (iti urez si eu cu intarziere) bine ai venit acasa si bine ai revenit pe forum. Ma bucur ca lucrurile merg pentru voi spre bine. Nici nu ar fi avut cum sa fie altfel....la cate sustinatoare aveti aici......

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Multumim! Stii doar ca gandurile tale bune au avut o contributie.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Si va rog mult uitati-va la pagina Luanei

Frumoasa noastra ghiocica ne-a trimis un zambet .
Bavo Luana sa cresti mare !!!

36+ cu Natalia Maria
Vine barza!

Multumim! Era cazul, nu? ca se dadea ma-sa de ceasul mortii ca fi-sa nu zambeste. Offf, grabita am fost la toate.
De auzit ai auzit-o?

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ayla cat de frumos Bravo Luana!!! Sa ne zambesti in continuare!!!

Vaaaaaaaaaaaai! Ce frumos! Mi-au dat lacrimile! Abia astept sa imi vad si eu minunea zambind!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou

Mai ai putin si vine si ziua aceea, si toata lumea ta se reduce la un zambet.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Nu am rabdare sa citesc ce ati scris intre timp, caci am urechi lungi ca de magarush de foame.

Acum am ajuns acasa. Am asteptat-o pe dr aproape 2 ore, dar vestile sunt ok: nu mai nasc pe 25, ci pe 30, adica luni. Cu conditia ca si pitonul sa fie de acord.

Ma rog, ideea e ca am colul scurtat, dar perfect inchis, iar el e cu capul in usa....deocamdata. Sincera sa fiu e posibil sa se intoarca iar dupa cum se zgubileste. E putin suparat ca l-a tot apasat dr si l-a deranjat...unde statea el comod.

Pap, apoi citesc ce ati scris si revin cu info.

Sa stiti ca nu am rezistat si mi-am cumparat prajiturica aceea pe care mi-o doream. Miammmmmmmm.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Aris buba mare aici e , daca as sti ca vienri nasc sigur m-as mobiliza cumva,dar vineri imi da perfuzie numai la care pot sa reactionez sau nu....La cate am patit in sarcina asta ma astept sa nu se intample nimic...si iti inchipui ce chef am sa stau in weekend in sala de nasteri sa le aud pe toate urland si eu pauza...
Mi-e groaza sa ma gandesc ca imi trage o pacaleala si vine in 1, si sper sa nu patesc si eu ca MITITICA sa astept baiat si sa iasa fata....ca chiar imi dau foc la valiza...
Ainca o chestie acum are undeva i jur de 3,3 kg, medicu a zis ca daca trece de 3,5 facem cezariana.. dar tot asteptam sa se declanseze travaliul.
Ma scuzati ca tot cu asta sunt dar sunt frustrata....

40+

Mergi la inceput