*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata!

Gecko, multam de cafea! Bv. pt. noaptea linistita si fara febra si pt. ziua ce se anunta a fi buna n-osatesunedelagradinita, n-osatesunedelagradinita!).

Naty, vad ca te-a rezolvat Bubu cu parola si Bucatarasul. Eu oricum n-as fi stiut, am crezut ca e in alta parte problema. Plimbare placuta azi, poate te vezi cu vreo randunica. Din punctul asta de vedere, mi-as fi dorit sa mai stau in Bucuresti. Dar doar atat.

Ariel, foarte tare distractia ta de ieri!!

Clau, o zi usoara sa ai, sanatate lui Razvan!

Mai, cu tricicleta...eu nu o condamn decat in masura in care s-au umplut toate parcurile cu panaramele (va rog scuzati!) astea, care, in cam 90$ din cazuri sunt atat de viu si tziganos colorate, au o muzica asa de nashpa si de asurzitoare, zdrangane atat de rau, incat mie mi s-a pus pata si nu vreau sa cumpar pur si simplu, atat! Eu nu le blamez, nu stiu si nici nu ma intereseaza cat pot fi de utile sau mai putin utile, mai safe sau mai putin safe...Am alta parere despre tricicletele de firma, dar n-as da asa multi bani pe un moft, are timp de o groaza de mofturi cand o fi mai mare, am zis sa ma pastrez. Sper sa nu supere pe nimeni expunerea mea, da' m-am molipsit de la Zoze, spun exact ce gandesc.

P.S. Am zis ca atunci cand n-o sa mai vrea carut, la picior, nene, ca si asa are energie cat pt 20 de copii la un loc! Mersul pe jos face piciorul frumos.:))))

Mai tarziu ne pregatin si noi de iesit in parc, o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, baga niste calciu, orice fel, cat mai curand!
Am vazut ca nu vrea nimeni cu noi, m-a sunat o prietena cu 2 fetite care sta in Dr Taberei si iesim in Moghioros...
Somnorica...cu bucatelele rabdare si te sfatuiesc sa incerci biscuitii Nestle care in Germania se cheama Alete. Se topesc in gura si-s facuti special ca sa invete pe bebe cu bucati. La noi cu astia a invatat Iulia. Cat despre restul...am o singura idee si nu mi-o ignora, te rog. Mergi la endocrinolog si fa-i un control al tiroidei; sa nu aiba hipotiroidie. Acuma, greutatea nu e chiar exagerata dar la cat spui ca mananca e un pic cam mult. Si nu intrerupe alaptarea! Altfel cum e, vioi?

Ia sa vedeti voi ce ajutor de nadejde am avut eu azi-iata
Frate, la ce bun o mai fi casa plina de jucarii?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Naty, ultima intrebare e retorica, nu? Dc gasesti raspunsul sa-mi zici si mie!:))) Pe Iulia harnicutza foc si ajutor de nadeje, cum aspira si mopuieste ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata neata
Doua vorbe ca sunt singura, fara ajutoare , ca si Mari si Buni sunt muciosi si le-am pus interdictie . Din ciclul "ia baga tu in casa si capra si vaca si...." vreau sa va spun ca e atat de bine singura acasa doar cu Vladutz ca ma rog sa-i tina mucii vreo saptamana pe toti Imediat iesim afara ca de maine am inteles ca iar va fi urat , asa ca azi macar vom profita.
Am ras de m-am prapadit ieri cu Steful mic si vorbaret e cevaaaaa , sa-l mananc de orator serios. French kiss primim si noi , dar fara speach
Am ras si azi de povestea relaxarii Aricelesti , haha...nici eu nu i-as fi adus nimic de sus .Cred ca ma incadrez la categoria mamici rautacioase
Am vazut aventurile de week end de la Bacau Cami, f bine, bravooooooo Iar baiatul cu bricheta e varianta masculina a fetitei cu chibriturile, nu? Si al meu are o pasiune la brichete, ce sa-i faci...o fi genetic
Am mai vazut o Mikidoza f draguta si pui frumos in buburuza si mamici vechi noi Giani si Somnorica bine ati revenit !
Salut toata randunimea si subscriu la faza cu tricicletele , adica sunt la moda si asta ma scoate din minti pt ca stiu ca nu vom scapa si sigur va fi doar o noua achizitie inutila
Va pup si revin la pranz (sper)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Somnorica, nu prea stiu cu greutatea, dar as zice ca alaptatul cu siguranta nu-i face rau . Cred ca sfatul lui Naty este bun, un control la tiroida te-ar mai linisti. Asta in conditiile in care el nu mananca mult si nu de acolo se ingrasa...

Luny, te inteleg perfect cu hemoragia, asa am avut si eu luna asta, multtttt de tot! Si eu ma simteam ametita, dar nici nu-i de mirare. Ia calciu.

Nicol, aventuri, aventuri!

Bubu, spor la curatenie .

Vali, nu eram noi in parc la 15.30. Am ajuns dupa 16.30 si n-avea nici caciulita rosie Rebe.

Ariel, mersi mult de info.. Aventura si la voi ieri cu parcul.

Razva se simte mai bine, multumesc fetelor. Cred ca o sa iesim si noi in parc caci pare frumos afara. Si apoi e mai greut cu ei in casa...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumim de aprecieri
Trebuie sa fac o precizare: rolele sunt ale Alexandrei(norocul meu ca port 35, iar rolele sunt 32-35) si e prima data cand ma urc pe ele. Mi s-a parut mai greu decat pe gheata.

Ariel, super dixtractia voastra. Eu intotdeauna am lasat-o pe Alex sa aleaga cu ce merge in parc, fara posibilitatea de a se razgandi. Pana acum n-am avut probleme, urlete, lacrimi
Gecko, ciorile astea sunt cosmarul vietii mele. Imagineaza-ti ce frumos se auzeau in maternitate
Clau, multa sanatate lui Razvanel, sper sa nu "imprumute" si Rebe. Ce trici ai ales???
Mimo, siiigur si la Bubu e ceva genetic, dar de la tat-su. Eu am scapat de viciul asta
Naty, ce ajutor de nadejde ai tu acolo. Si te mai plangi ca nu te ajuta nimeni...

Apropo de triciclete, eu am vazut singura trici interesanta la Miniblu, dar era vreo 700 ron. Deci, mi-a trecut

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Naty, multumesc pentru idee. Voi cere o trimitere, pentru ca mi se pare a fi un pic prea umflat. Cam asa arata. Este vioi, 2-3 ore cat are distanta intre somnicuri, lupta cu ridicatul in pozitie bipeda, si merge la verificat casa. Pica, si ar se ridica. Nu sta decat daca da de cutia cu betisoare, si se pune sa le scoata.
Biscuiti de care spui tu i-am luat. Se pare ca nu are rabdare sa se topeasca, si ii "arunca" spre gatut.
Multumesc se o mie de ori pentru idee.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai, stiu ca am gresit....dar am zis ca si asa nu prea ma joc cu ea, ca stau toata ziua si lucrez, ...am zis sa fie copilul multumit...oricum, nu stiu cum e, dar copilul a devenit super mega extra rasfatat, am inteles ca e o criza a varstei, ca trece dupa 6 ani...ca e un fel de revolta, ca isi pierde "mica copilarie". merita sa studiez subiectul, miha, poate ma luminezi tu...
cert e ca e botoasa non stop, nimic nu o multumeste, se supara daca ii acordam atentie lui teo sau lui calin, trebuie OBLIGATORIU sa ii zicem si ei ce le zicem lor...ma asteptam sa apara gelozia asta, dar sincer, la inceput, nu acum...
incerc sa petrec timp de calitate cu ea, sa nu se simta neglijata. ieri am modelat lut. a fost distractiv, relaxant si interesant...mai urata a fost partea cu curatatul .
offfff si zic si eu ca si cata....ce sa fac sa fiu mai rabdatoare??? mai relaxata? mai...zen?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

somnorica, alex nu a acceptat bucatele decat pe la 1.5 ani. chiar ma gandeam cu groaza ca ii voi mixa mancarea la infinit.
cat despre greutate...este cam "babanel". fa-i testul de care zice naty (la voi nu se face la nastere???) si baga-l la plimbareala...nu cred ca renuntatul la alaptare e solutia...laptele matern e ideal, echilibrat...poate reducerea altor alimente calorice: biscuiti, fainoase...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariel, imi dau si eu cu parerea si iti spun cum fac eu cu Alex.
Incerc sa-mi petrec ceva timp DOAR cu ea: vineri seara avem "traditie" sa dormim impreuna, ne povestim ca-ntre fete, ne uitam la tv, ne pupacim. Sambata dimineata lasam baietii acasa, sau in parc si mergem impreuna la cumparaturi, in vizita la vreo prietena, la Mac cateodata.
Mai are si ea cateodata gelozii, dar oricum s-au rarit fff tare.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput