*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am citit tot,vazut poze,tot,tot..dar nu am timp de scris

Somnorica cred ca tuchita este cea mai in masura sa te sfatuiasca.Eu una nu vad greseala in meniu-iaurtul e gras,intr-adevar si-poate si cerealele alea de seara ar trebui scoase,sau servite mai rar..

Va pi tati'!!

B a bici girl!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

fac ce fac si tot la pagina 13 scriu!

In primul rand sa-i raspund Somnoricii...( Zoze, multam de incredere!)...Robi e grasan, se vede cu ochiul liber, insa nu mi se pare cu mult peste Sam al lui Simo!
La alaptat n-as crede ca e cazul sa renunti, mesele par ok la prima vedere.
Ai grija la cerealele de seaara, sa nu fie cu adaosuri de zahar.
De asemenea la iaurt daca nu cumva are zahar...
In rest nu-i da sa rontaie intre mese, daca simte nevoia da-i un morcov crud sa il frece de gingii.
Un scaun la 6 zile cred ca e foarte rar de aceea ideea Nataliei cu tiroida mi se pare foarte buna de urmat.
Daca la noi se face testul de hipotiroidism congenital sunt convinsa ca si in Germania se face!

daca mai imi vin idei mai scriu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

sa vad daca imi amintesc ce poze am vazut.....
pe Mufa care o tine intr-o petrecere, pe Bubu bacaoanul blond care si-a scos mama pe role la plimbare, pe Iulia care o ajuta pe muma-sa la curatenie( bravo ei!), pe Alex cel cu ochi foarte albastri ai lui GianiD, pe alexia in buburezele din Moghioros...si daca am mai vazut sau am incurcat copii sa-mi fie cu iertare!
( Doamne ajuta s-o fi nimerit!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helllllauuuu

Pentru leagan eu i-am luat ceva de genul asta:
http://www.onestepahead.com/pwr/product-reviews/4815/Warm-Weather/Friendly-Toys/p/10619-ABC-Musical-Toddler-Swing.html

E un deliciu si adora sa se dea in el. Noi l-am agatat pe terasa afara in gradina si ne dam hutza mereu. Stiu cum e sa mai vrea si altii si sa stea in spatele tau. Si la noi sunt tot 2 leagane "chilot" dar nu-s asa de multi copii ca majoritatea stau la casa pe la noi prin cartier si nu abuzeaza parcurile. Dar cateodata e aglomeratie si tot asa urla cand il iau de acolo si plange cu sughituri si tine capul tot acolo si privirea si face mammiiii uuuuuu Asa ca de acum ma roaga el sa-l dau jos

despre tricicleta, ...voi stiti cat e de zabauc Adrian, so eu JUR CA E CEA MAI PLACUTA JUCARIE A LUI. Au fost cei mai bine investit bani. In parc, pe stradute, in curte,....peste tot. Calitatea e chinezarie ca in America nu gasesti asa ceva si mi-a luat luni de zile sa gasesc. Decat sa o mai pun pe mama sa-mi trimita de acasa mai bine de aici.Dar MUSAI sa aiba suporti pentru picioare, si bara de impins. O avem de la Craciun si zau ca a fost o investitie buna . asta pentru noi, fiecare copil e diferit so...e discutabil.Are sute de jucarii fara nici un folos. DA, COPILUL MEU NU SE JOACA CU JUCARIILE sau ff putin. Dar tricicleta e...altceva

LA multi ani !! Dana.
La multi ani!! Mihai . Felicitari Ancka.

Am vazut filmuletz cu Stefan si mami lui, Bubu care vorbacesc de zor.

Pe Andrutza cocheta cu ochelarasi si rochita.

Am vazut-o pe Diana tunsa cu bretonel.

L-am vazut si pe David cretzulic cum incearca sa cucereasca Everestul mandru tare de tritzoacla.

La multi ani!! socrela de bubu cu intarziere

La multi multi multi ani fericiti impreuna Stela. Sa va iubiti, si sa fiti sanatosi sa aveti intelegere si dragoste multa.

vreau sa-l puiouc pe Andrei care cheama gainile, face kkuta repede si o si aplauda, alunga uliul si care are 4 maselutze.

Am vazut cum merge f bine Iulia si care e ff incapatanici si vrea numai sertarasele sa le impinga.

Vreau sa mai zic ca mi-i dor de Cristinica di la Cluj :) si de puii ei frumosi si cuminti.

alice sa stii ca e si moda, ai draptate , dar le place atat de mult....Adrian este incantat de ea, ii place foarte mult sa mergem

L-am vazut pe Matei cu masina lui cea hoatza si pe mami lui cu shtrampi smecheri.

Yupiiiiiiiiiiiiiiii a venit gudinde. Pupici lipiciosi si de la noi. Ne-a fost dor de tine mai dar am auzit ca esti ocupata tare.

Nicol Ha ha ha ce peripetii ati avut voi :))) Va vedea tanti cu masina frumoasa si cu 7.5 lei nu stiu daca faceati targul :)).

Gecko felicitari pentru reusita de resurcitare a bursucului. Si zici ca l-ai trimis la gradi?

Cami
hi hi hi esti cooolll.... nu m-am putut abtine. Si mi-a placut si filmuletul...da pana la urma ai filmat-o si pe Alex? E total Bubu cel curios e el sa vada tot.

Giani D vaaaaai ce ochi frumosiiiiii ...morrr,,....ptiu ptiu ptiu.

Natyyy
sa nu te mai plangi ca e greu, pai cum asa...fata face toata treaba si tu... hi hi hi.

L-am vazut pe Mufi care are petrecere ca si fiul de rege adica...3 zile. E adorabil cu vestuta si camasuta.

Cam atata.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, suuuper leganul...misto ca ai si unde sa-l pui!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit![/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ha ha ha l-am pus in pat la el sa se joace acolo ca sa scap nitel pana dau send la mesaj si a adormit cu curutzu-n sus E asa de caraghios.:)))

Duminica vin nasii nr2 ( niste prieteni de-ai nostri) sa-l dezmotzeze asa ca de la 1 Aprilie o sa fie CHIELIUTZA Tac-su tot asa zice dar eu nu cred ca are tupeu Sper sa se intoarca ei din Ca pana Duminica

Fug sa-l indrept si sa-i inchid jaluzelele

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Acum am terminat cu toate cele si ma duc la mama sa-mi iau fetele.

Eu am si uitat ca pitica mea face 11 luni azi, de baut dau mai taziu. M-a sunat mama sa-mi spuna ca Antonia a facut primii 2 pasi singura!
Revin dupa ce culc fetele cu temele facute

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Uite la ce e buna Adriutza la casa omului...uitasem de David de pe bicicleta!

Recunosc ca pentru copiii care nu mai stau in carut e o solutie buna...decat sa il cari in brate pana in parc mai bine ii iei o troasca care canta...Lui Seb n-o sa ii iau, nici Ilinca nu a avut, dar ei au stat in carut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, ce-am ras! hai ma ca e super inteligenta asta emotionala, de fapt eu sunt super incantata pt. ca vorbesc despre familie, emotii, cum sa te manifesti etc. Iar cu datu' din picioare deja mi-a ajuns , acum suntem la faza cu plansul din orice, iar chestia cu broasca testoasa e super misto! nu stiu cat intelege el din asta, nu zic sa nu se manifeste, dar sa se si controleze

Si Ioana, Luny, nu citesc ce scrieti , nici voi sa nu cititi , am facut comanda la libanezi si nu mai pot de pofta pana or veni astia, ca azi n-am chef de gatit
Dar curat in casa cine are, eee, aud??

Stati asa ca mai am nitel de recuperat...am stat si eu la tv vreo ora pana s-a trezit Vlad si Stef a dormit de la 3 jumate pana la 7

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Eu daca e sa mi-o inchipui pe Bubu, intru direct in pamant

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Hai maaaa, ce sunt eu, sperietoare?? si am zile...sau o zi cand nu fac nimic...nici eu nu sunt robot

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput