Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13
Raspunsuri - Pagina 5
monysorescu spune:
Salutare fete dragi!
Danangie imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Multa sanatate!
Lavy bineinteles ca te primim. Poate ne spui si noua povestea ta.
Cristy74 nasol cu cazaturile astea. Si io tot asa m-am speriat desi Razvan nu a avut nimic.
Ninia
O zi buna fetelor!
poze cu ghemotocul
laurraa spune:
Dana imi pare rau ca si tu si alessio sunteti bolnaviori; pentru raceala eu am luat oscilococcillum, sirop STODAL pt tuse, ceaiuri multe cu lamaie.Pupici multi sa treaca
lavy7, bineinteles ca te primim; imi pare rau de pierderea ta
noi suntem bine, dar la fel de lenesa....asa ca sa o bage pe mami in panica; vineti avem vizita la dr; parca perioada asta mi se pare cea mai grea de asteptare.....uof abia astept sa o tin sanatoasa in brate; am vise ciudate - temerile mele- si ma trezesc de multe ori plangand.Cand o simt ca misca imi trece de toate, dar nu pot alunga gandurile astea...uof doamne
pupici
32 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
irlandeza spune:
Laura, linisteste-te e normal sa ai temeri, si vise aiurea, cred ca toate gravidele le au la un moment dat, o sa fie totul bine , vei vedea.
Mamicilor care se simt vinovate cand cad bebeii din pat........, nu va mai agitati, o sa se intample de multe ori, asa sunt copiii , ......si noi am patit-o de 2 ori, si de alte cateva s-a dat cu capul de pereti, am inceput sa ma obisnuiesc, si Alexia incepe sa cam aiba grija pe unde-si pune capul. O sa invete si ai vostri.
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
cristy74 spune:
Multumim pentru incurajari Irlandeza. Asa e probabil ca ne vom obisnui, prima data e mai rau.
Lauraa mai ai foarte putin. Sunt normale starile prin care treci, dar va fi bine. Abia astept sa mai facem o galerie.
Danangie cum mai stati cu raceala? Si Alessio cu otita, mititelul de el, off....
Va pup si va doresc o zi buna,
Cristina, mamica fericita de Eva Maria
Poze
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza [teal]Laura, linisteste-te e normal sa ai temeri, si vise aiurea, cred ca toate gravidele le au la un moment dat, o sa fie totul bine , vei vedea. |
sa te auda Dzeu! multumesc
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy74 Lauraa mai ai foarte putin. Sunt normale starile prin care treci, dar va fi bine. Abia astept sa mai facem o galerie. Va pup si va doresc o zi buna, Cristina, mamica fericita de Eva Maria Poze |
multumesc; Doamne ajuta si sa facem galerie pt toate burticile de aici
Ninia81 spune:
Laura, Doamne ajuta in continuare! Azi mergi la doctor? Tinem pumnii sa fie bine totul. Hai ca mai ai putin!
Visul nostru
monysorescu spune:
Salutare la toate fetele!
Danangie cum va mai simtiti?
Laurraa curaj ca mai ai putin. E normal caacum sa ai tot felul de vise ciudate si spaime din astea. Asteptam vesti cand te intorci de la doctor.
Ninia tu ce mai faci? Cum mai tai cu tratamentul?
Noi ne luptam cu o "viroza". Cel putin asa a zis doctora. Nu are alte simptome decat febra. SI nu orice temperatura. De la nefacut pana acum febra deloc noi am sarit la 39.3, 39.5. Nu ne incurcam cu din alea mai mici. Si zice doctora ca ar fi viroza si ca o sa inceapa sa si tuseasca si sa aiba si muci. Parca sa zic ca azi dimineata a tusit de vreo 2 ori dar el se mai si prosteste tusind asa ca mai astept sa vad ce si cum... Oricum a zis ca nu e de antibiotic. Io as zice ca e si o combinatie cu ceva iesire de dinti ca asa arata gingia lui. El e destul de vioi ziua, seara e mai pleostit asa... si va dati seama ca ultimele 2 nopti nu am prea dormit de teama - stau si il veghez, mai prind si io asa reprize de 30-45 minute de somn. Sper sa se faca bine repede.
O zi buna!
poze cu ghemotocul
danangie spune:
Si eu pe aici.....CRISTY Alessio e mai bine cu otita...doar ca acum 4 zile dupa o pauza de 3 zile fara dureri, din nou a inceput sa duca mana la ureche si sa planga de nu mai putea.Si asa m-am dus la un pediatru la privat.Ca asta de la circa nu prea am incredere in ea.Urechea e ok.Nu mai este rosu inauntru...in schimb e plin de mucozitati si din cauza asta ii face presiune atunci cand garaie sau casca.Sper sa-i treaca.Continuu sa-i dau antibiotic,paracetamol sau nurofen si ser fiziologic in nas...
MONY eu am racit asa de rau ca m-a luat durerea de masele.Asa dureri mari fara sa reusesti sa le calmezi!! Paracetamolul nu mi-a facut nimic.Si asa a trebuit sa iau Augmentin.Sper sa fie bine bb si sa nu ii dauneze... Va doresc sanatate multa si rabdare cu carul.E tare rau cand au nasul infundat si nu reusesc sa doarma ptr ca nu pot respira.Ii dai paracetamol sau nurofen ptr febra asta mare?
NINIA
LAURA asteptam vesti.
MCRISSA cum mai esti? Ce mai faci?
Pup pe toata lumea....ma duc sa ma intind...
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....
mcrissa spune:
danangie am auzit ca m-ai strigat
haideti sa va arat ce minune am eu in jardiniera de la geamul dormitorului:poze
Cea mai arzatoare dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia