Renuntam la cafea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Poti sa inlocuiesti cafeaua cu cafea decofeinizata. Beau cafeaua asta de aproape doi ani de cand am ramas insarcinata si nu ii simt lipsa celei cu cofeina. La inceput am crezut ca o sa fiu un zombi, ca nu o sa pot functiona fara portia zilnica de cofeina dar nu a fost deloc asa. Cred ca mult din efectul cofeinei este in capul nostru sau poate organismul invata sa traiasca si fara cofeina, nu stiu exact, dar eu m-am lipsit de ea fara nici o problema.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Cafeaua decofeinizata...de care bei?
Cea decofeinizata pe sursa de apa (cafea Hag)e ok dar cealalta,decofeinizata in mod chimic e chiar rea.

Eu cred ca o cafea/zi e buna,se stie ca e antioxidant dar bauta asa neagra,fara zahar si lapte.

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Citat:
citat din mesajul lui nikole

.........
Numai la munca beau, insa pun f multa crema si miere de albine, astfel ca nu e prea tare,si o mai si beau in vreo 2 ore!
Si chiar si asa, tot ma balonez, ma agita, ma cam trec apele, imi taie pofta de mancare, inima o ia razna, cu alte cuvinte, mi-e rau mai mereu dupa ce beau cafea.
...........

Si seteaza-ti capusorul...ceaiul verde e startul tau zilnic...
mie 3 cafele mi se pare mult prea mult, mai ales zilnic.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

1. apropos de balonat: si pe mine cafeaua bauta cu miere ma baloneaza ingrozitor. Patesti la fel si cando bei cu zahar sau indulcitor?
2. Ai dreptate! Totul e setat in capul nostru: daca bem cafea stim ca ne vo msimti mai vioi.

Si eu sunt addicted, daca nu am cafea dimineata, incep sa ma doara capul, burta, toate am tensiune scazuta si chiar simt ca ma pune pe picioare. Am incercat si varianta ceaiurilor verde/ negru dar mi-au stirnit bila si am ajuns sa stau pe wc apoi in reprize, asa ca, mai bine cu drogul de cafea

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Sa stii ca, aacum ca ai mentionat stau si ma gandesc daca nu de la miere o fi...
ptr ca de nu e cafea, e un mare pahar cu vreo lamaie stoarsa si miere cat incape, si la fel patesc, instant ma umflu, se vede cu ochiul liber, ma simt f incomfortabil.
Indulcitor nu am folosit niciodata, rar folosesc zaharul si intr-adevar nu am observat sa ma umflu intr-atat.

Totusi acasa nu patesc asa si beau vreo 3 cani cu ceai/3 ori pe zi, binenteles cu miere.
O fi mierea de la munca, poate e ceva amestecatura cu sirop, desi nu as crede , nu stiu...
sau o fi tensiunea de la munca, ca nah, nu e ca acasa, mai bei o gura, mai citesti pe DC, acolo e cam stresanta atmosfera,incordare...

Ceaiul negru, verde, are efectul asta purgativ la inceput, in primele zile cand incepi sa bei, ulterior dispar urgentele astea, corpul se ...adapteaza.
Tu esti exact ca soacra-mea, se trezeste cu dureri de toate cele, cum a baut cafea, cum e un alt om...vizibil vorbind, extraordinar cat de puternic e psihicul omului.Nu's cum de ii trec toate, si ...radiaza efectiv

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

In urma cu vreo 2 ani am observat ca in momentul in care beam cafea incepeam sa tremur. Nu mi-am luat tensiunea, daram renuntat la cafea. Am inceput sa beau cafea decofeinizata de la expresor din acela cu pastile. Asa pot bea oricata numai ca niciodata nu am fost o mare amatoare de cantitati mari de cafea. De tigari nu m-as putea lasa fara un motiv foarte plauzibil.

Mergi la inceput