*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 3
miki01 spune:
Spalat, masat, mancat si culcat puiul mamii!
Sper sa doarma mai bine in noaptea asta, ca de 3 nopti ne trezim din 3 in ore sa mancam. Ziua mananca la 3 ore juma- 4 ore iar noaptea... Dar hai sa nu vait pt ca este oricum un copil f cuminte.
Eli, imi pare tare rau pentru puiutul tau! Eu as omori cu mana mea o asistenta de asta. sa fie bine!
Ce bine de fetele care stau la curte sau care au parintii pe aproape (la curte). Si noi visam la o casuta mica la curte dar deocamdata..doar visam. Ne facem noi mari...
Am iesit si noi in parc astazi, a fost tare frumos afara, a dormit pitzigoul tot timpul cat am stat afara.
Cu lumanarea si noi o avem tot pe balcon, cred ca la biserica tb dusa.
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
lauramiron spune:
Monicus, eu am lasat lumanarea de la botez preotului, cica asa e bine, sa arda in biserica. Acuma nu stiu daca si in Bucuresti este acelasi obicei.
Amalia, intr-adevar este minunat la curte, ne-am mutat anul trecut in vara si parca stau aici de-o vesnicie, am si uitat cum e la bloc Mi-e foarte usor sa scot fetele afara, asa ca astept caldura.
Iar cu adormitul....gandeste-te ca bebe a mea numai asa adoarme de cand am nascut-o Nu a adormit niciodata singura in patut, ci doar carata in brate prin casa. Deci coloana mea si a sotului sunt praf
Eli, imi pare rau ca nu mai trece buricutul odata Scoate biciul pe el....sau pe doctori. Pupam bebe sa treaca repede
Otilia, si voi la gratare astazi? Sa va fie de bine iesirea la Moreni. Fetele cum s-au simtit?
Babyzapi, ce bine ca ai gasit costumas pentru botez. Abia astept sa-l vad pe Rafael imbracat in el
Ma duc la nani, ca fetele-mi dorm deja, asa ca profit Ma simt tare obosita, Cati s-a cam matzait toata ziua, iar pe Rebeca o incearca din nou o raceala, asa ca m-au capiat amandoua Noapte buna!
Mirela_1 spune:
Aleinad, eu chiar imi fac probleme, de ce si l-o suge asa cu foc dupa masa? Daca ar fi inainte sau intre mese as mai intelege dar dupa...
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g Si la noi la fel.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Mirela_1 spune:
Fetelor, azi la plimbre am tinut-o pe pitica cu fata in soare, am zis ca s-o vada si pe ea soarele la fata; si cand am ajuns acasa am constatat ca-i cam imbujorata, ca sa ma prind dupa aia ca are fata arsa de soare. Ce-i fac?? S-o dau cu Bepanthene? A mai patit cineva asa ceva?
alra spune:
hello la toata lumea.
we zapacitor ca de obicei, inca mai am rufe de procesat, termin, ma spal si gata.
datele pentru tabel: GA 60, talie 73, solduri 99.5, pulpe 54.5
nicole ieri avea pe cantarul meu prin scazamant 5.2kg, sapt trecuta 5.1, acum 2 saptamani 5kg fix. nu imi place, vad mai precis marti la dr ca avem programare la cantar masura si vaccin. miercuri mergem la eco la inima, va tin la curent.
aa, si azi am tuns-o. avea niste moturi lungi de par neregulat care nu se mai asezau nicicum si am tuns tot ce trecea de degete. arata mult mai bine acum.
pupici si noapte buna!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela_1 Fetelor, azi la plimbre am tinut-o pe pitica cu fata in soare, am zis ca s-o vada si pe ea soarele la fata; si cand am ajuns acasa am constatat ca-i cam imbujorata, ca sa ma prind dupa aia ca are fata arsa de soare. Ce-i fac?? S-o dau cu Bepanthene? A mai patit cineva asa ceva? |
da, de la vant. sa o dai cu un lapte de corp de bb sau crema de maini de a ta sau crema de fata mai usoara de a ta.
oricum mare grija cu bebeii in soare. musai cu palarie si oricum pana la 6 luni e de evitat.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirela_1 spune:
Merci, Alra. Nu mi-am imaginat ca un soare de martie poate sa arda. Dar la ce pielicica sensibila au...sun inconstienta ce mai.
Cele care hraniti bebelusii mixt (lapte de san + formula) le mai dati bebelusilor si ceai sau apa? Au nevoie?
anes spune:
Buna fetelor!
Iata noutatile despre noi. Eu am facut iarasi tratament pt. infectia urinara cu e-Coli, timop de 10 zile, cu Augmentin. N-am intrerupt alaptatul.
Remus are 8 kile si ceva (l-am cantarit acum cateva zile. Papa san si putina completare. Sunt tare mandra de asta! Slava Domnului este sanatos si ia bine in greutate.
Vad ca vorbiti de diversificare de ceva vreme. Noi abia azi, la 5 luni jumatate, am papat primii 5 ml de suc de morcov . I-a placut tare mult. Intentionez sa parcusg diversificarea lent, cu pasi mici. Continui cu cate 5 ml de suc de morcov pana se fac 25 ml, apoi adaug cate 5 ml de suc de mar si cresc pana la 25 ml. Apoi, incep cu supita de legume si piureurile. Probabil intre timp adaug si o masa de cereale.
Cu somnul ...cate o trezire sau doua pe noapte in general. Seara devine mai agitat, mai ales inainte de culcare. Inca mai are COLICI uneori!!! Il apuca cate o criza seara, inainte de culcare s se strange, plange chiar luat in brate, in cele din urma se linisteste. Ii mai dau Sab.
In rest este foarte vioi si zambeste la toti. Cand este obosit sau ii este foame nu mai este cooperant si plange. A, si cand il imbrac sa iesim afara! Urla de zic vecinii ca il maltratam.
Heloleucograma a iesit in limite normale. Dr. ne-a recomandat profilactic fier (6 pic/zi). Spunea ca se administreaza oricum de la 6 luni la toti copiii, profilactic.
Noaptea il invelesc cu o pilota pe care o prind de marginile saltelutei (o bag dedesupt). Nu se lipeste de corp ca o paturica, chiar daca o scoate de sub salteluta.
Ne curg si noua balutele, dar nici urma de dintisori inca.
Am incercat sa mai pun poze noi, dar nu imi mai apare optiunea up load. Cum sa fac?
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
carmendu spune:
citat din mesajul lui Mirela_1 Aleinad, eu chiar imi fac probleme, de ce si l-o suge asa cu foc dupa masa? Daca ar fi inainte sau intre mese as mai intelege dar dupa... |
bebelusii isi sug pumnii din mai multe motive. de foame, din cauza dintilor, de plictiseala...... daca vrei sa eviti asta, incearca sa ii tii mainile ocupate tot timpul cu cate o jucarie. eu il las pe victor sa faca ce vrea el. daca vrea sa suga pumnii, sa-i suga. daca vrea suzeta, i-o dau.
eli- imi pare rau ca nu se mai termina cu problema buricului. cred ca cel mai bine vii la bucuresti si rezolvi aici.
babyzapi- ce fel de costumas pentru botez i-ai luat lui rafael si de unde? eu am un of cu lucrusoarele pentru baietei. nu se prea gasesc multe lucrusoare si frumoase. pentru fetite sunt atat de frumoase!
ii caut si eu pentru botez si nu am gasit nimic care sa imi placa. eu vreau sa-l imbrac la botez in bebelus nu in ginerica cu papaion si sacou! ca doar nu il insor! da' nu vreau nici in blugi.
fetelor, cele care v-ati botezat baieteii, cu ce i-ati imbracat?
alra- job done.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Ramo2007 spune:
citat din mesajul lui Mirela_1 Fetelor, azi la plimbre am tinut-o pe pitica cu fata in soare, am zis ca s-o vada si pe ea soarele la fata; si cand am ajuns acasa am constatat ca-i cam imbujorata, ca sa ma prind dupa aia ca are fata arsa de soare. Ce-i fac?? S-o dau cu Bepanthene? A mai patit cineva asa ceva? Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008) Printesa mea |
Acelasi lucru l-am patit si eu cu Sara ieri, dar nu pot sa spun ca e arsa...se vede urma de la caciulita, e un pic mai rozalie, am dat-o dupa baita cu Stelatopia de la Mustela, crema cu care o dau de obicei.O sa merg la farmacie sa vad daca exista in gama Mustela si vreo crema cu protesctie pt. soare.Am stat afara vreo 2 ore la plimbare, era soare si batea si vantul un picut...si nu ne-am dat seama ca se poate bronza asa repede.
Dupa amiaza am avut musafiri care i-au adus Sarei un centru de activitate...ce bine ca n-am fost la Kidex sa luam...acum as vrea sa-i luam un leagan ceva, s-o tin cu mine in sufrageri cand stau la TV...ea sa stea cu spatele spre TV ca m-a tampit...ar sta numai cu ochii in el si nu-mi convine...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080