*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 16
alra spune:
neata, am uitat aseara:
carmen, tetina variabila de la avent are o gaura si o crapatura. simuleaza 2-3-4 gauri. incepi prin a-i pune sub nas nr I, apoi rotesti usor inspre II si apoi spre III daca e nevoie. cand tii pe I crapatura e fix perpendiculara pe axa nasului, cand tii pe III crapatura se incadreaza in axa nasului deci cand apasa iese mult lapte caci se deschide total crapatura.
nu te sfatuiesc sa ii dai pe 3 pentru moment, decat daca ii pui cereale in lapte care btw nu ies din tetina cu gauri simple fie ele si 4. pentru lapte ingrosat ai nevoie de tetina variabila cu crapatura sau cum zicea spiridus, taiata de tine cu forfecuta.
corina, daca mergi singura cu masina cu fata e ok sa o pui pe scaunul din fata daca ai posibilitatea sa scoti airbagul de la pasager.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
neatza!
Raportez o noapte excelenta!!!
dupa ce in loc de baie a papat si nani, s-atrezit la 12.10 si a papat si iar somnic pana pe la 2.30. S-a trezit scancind, a luat-o mama mea la plimbat si in 10 minute a adormit iar, fara urletele disperate din ultimele nopti. partea nasoala a fost ca nu vroia neam in cos la ea, asa ca a tinut-o mama la ea in pat. a mancat apoi la 5.15 si a dormit pana la 8 in cosulet. pe mine ma face sa ma gandesc ca totusi si-a dat seama ca nu mai primeste san noaptea si nu mai urla disperata, dar vrea totus sa fie consolata.
Si eu incerc sa-i fac un program cat de cat. noi acum faxem baita zilnic, pt ca baia dureaza circa 30de minute si ii place f mult. De iesit afara, noi incercam sa stam cat mai mult la aer. Isi mai fce cate un somn pe terasa casei/ in curte dc nu bate vantul tare (pe terasa e mai adapost). La sfatul pediatrei o scot cateva minute si seara tarziu, dupa ora 19-19.30. eu astept cu nerabdare sa se incalzeasca, ca aceasta iesire tarzie sa dureze mai mult de 30 de minute. Asta ar face-o clar sa manace mai mult si sa doarma bine dupa aceea.
Mirtha, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime d eunda cu diversificarea. eu ziceam 2 alimente noi pe sapt in ideea ca va manca 2-3 zile acelasi aliment. Deci sa zic ca dc am inceput cu morcovul, in fiecare sapt va avea zi de morcov si apoi imi raman doar 5-6 zile in care sa-i bag alt aliment, deci doar in unele saptamani voi inreoduce 3 alimente, in functie de preferintele ei. nu stiu dc are logica ce vreau sa spun.
Gynie, bine ca i-ati prins. si eu am o groaza d ehoti. Asta vara eram la mare si cum stateam eu in pat si ma uitam pe terasa. cma gandeam dc intra hotul pest emine? (la parter, perete doar din geam, usa larg deschisa). Eu cu o vecina de la Bucuresti si cu fetita ei, sungure in apartament. Si de frica ma tras oblonul metalic. si dimineata pe plaja ne intalnim cu niste cunostinte si ne povestesc cum a intra hotul peste ei in vila, la etajul 1
. hotii aveau un BMW. Vila la 2 strazi distanta de blocul nostru. De atunci mi-e frica sa stau singura in apartament, mai ales ca la noi nu au ce fura, ca doar n-or fugi cu plasma de o tona sau frigiderul 
Fug la masaj!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Le poti pasa cu o lingurita de inox sau din plastic tare intr-o strecuratoare - sita foarte fina. In felul asta poti fi foarte sigura ca va iesi o pasta omogena fara ...surprize... |
o sa cumpar o strecuratoare mai de doamne ajuta, ca am unele cu fundul de matase si nu rezista la astfel de presiuni.O sa iau una de inox.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
julia16 spune:
| citat din mesajul lui monicabo Julia, de mult am vrut sa-ti spun, ce frumos s-a nimerit sa ai ambii copii nascuti in aceeiasi zi. I-ai nascut pe amandoi la termen? Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Monicabo,
. Am un fel de gemeni. Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Ramo2007 spune:
'neata,
Sara a facut baita aseara la 21, papa la 21:30 si s-a trezit la 6, cand a papat 150 ml.La ora 9 a papat suculet 40 ml morcov + 40 ml mar...i-a placut, laptic n-a mai vrut.S-a mai jucat un pic si acum doarme.
Si noi am patat ieri hainutele de morcov
dupa ce i-am scos bavetica a dat un picut afara.Am lasat hainutele de aseara in vanish si dero si acum le-am bagat in masina, sa vedem daca ies petele.
Saptamana asta vreau sa incerc sa-i dau si portocala si mandarina...sa vedem daca-i plac.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Si ....cum spuneai ca se numeste facatorul de paine ?? Nush cum sa te mootivezi ....tu te cunosti cel mai bine. Eu refuz sa ma vizualizez cu sunci , cu sort patat de diverse mincaruri , mirosind a diverse arome culinare si cu parul soios etc....Ashe ma stimulez....a incap in aproape toate hainele de dinainte de sarcina. Si am curajul sa ma uit la rochii prin magazine. Plus bb2 e in proiect fara discutii. Si daca ma prinde pe suncile astea sigur ajung obeza. Si asta nue o varianta.... ![]() |
Masina de paine se numeste Moulinex OW 5000 si este o minunatie.Acum produce o paine cu cartofi.In ciuda temerilor mele, ca o sa mananc paine continuu, daca o sa-mi iau o astfel de masina, nu s-a intamplat asa.Mananc cel mult o felie de paine (bine, e o felie serioasa) toata ziua, ceea ce e bine.
In ceea ce priveste kg...ce sa zic.Eu intru in toate hainele marimea 38 de dinainte de sarcina, nu intru in cele marimea 36, dar nu mai intram in ele, nici la momentul la care am ramas insarcinata.Am ajuns cu kg acolo unde eram inainte de sarcina.mai am un pic de burta care ma deranjeaza rau, sunci care sa atarne dizgratios, nu am.Eu vreau 52 de kg ca sa intru si in hainele marimea 36, fiindca mi-ar parea rau de ele, sa le dau de suflet.Dar, daca in 2 luni, nu se intampla o minune, atunci fac curat in dulap.Astept, insa, sa se schimbe ora, si atunci, impingand baita lui David mai tarziu (ramanand de fapt la aceeasi ora) imi ramane o ora libera, intre sosirea sotului acasa si baita, astfel incat voi putea sa ies la alergare.Alergarea ma pune sigur pe picioare, in ceea ce priveste conditia fizica.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
malinas spune:
| citat din mesajul lui monicabo Malinas, eu razatoare de plastic am gasit chiar la Cora |
Eu m-am tot uitat prin cora, dar nu am vazut, asa ca, la sfatul Stelianei, m-am dus in piata.Am gasit la un magazin de plastice si oale
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
poze
fluturasha23 spune:
Mirtha vad ca aveti bb2 in proiect. Si noi la fel. Am vrea cu diferenta de 2 ani. Ideea e ca dr. ginecolog mi-a recomandat sa intrerup alaptarea la 6 luni in momentul diversificarii ca se se refaca si organismul intre sarcini....Tu ce stii despre asta?
[quote]citat din mesajul lui Mirtha
Plus bb2 e in proiect fara discutii. Si daca ma prinde pe suncile astea sigur ajung obeza. Si asta nue o varianta....
mami de Iulia 26.11.2008
fluturasha23 spune:
Mirtha vad ca aveti bb2 in proiect. Si noi la fel. Am vrea cu diferenta de 2 ani. Ideea e ca dr. ginecolog mi-a recomandat sa intrerup alaptarea la 6 luni in momentul diversificarii ca se se refaca si organismul intre sarcini....Tu ce stii despre asta?
[quote]citat din mesajul lui Mirtha
Plus bb2 e in proiect fara discutii. Si daca ma prinde pe suncile astea sigur ajung obeza. Si asta nue o varianta....
mami de Iulia 26.11.2008
malinas spune:
azi, la masa de la ora 9.30 (noi suntem cu jumatatile de ora),i-am facut piure de mar,gatit la abur, cu o masura de cereale Humana cu mar si fara lapte.A iesit super bun,l-s fi mancat eu pe tot.M-am gandit ca daca nu-i place,nu-i bai,ca-l mananc eu.Dar,l-a lins.Scotea niste sunete satisfacute dupa fiecare lingurita ca imi era mai mare dragul sa-i tot dau.Dupa piure i-am dat suc de mar si morcov.Baut 60 de ml.Acum doarme de rupe.
In alta ordine de idei, voiam sa va zic ca copchilul meu o sa umble dezbracat pana la vara, cand oricum o sa umble dezbracat, fiindca va fi cald.Poate sunt eu zgarcita, nebuna si neumblata prin lume, dar 110-150 de lei pe o pereche de blugi, pe care ii imbraca cateva saptamani, eu nu dau.Ma duc azi la SIR, daca nu ploua, poate au preturi mai normale.
Si acu', in totala contradictie cu ce am scris mai sus, voiam sa va intreb daca a fost careva la Outletu-ul din Militari,cel care e in curte cu Kika, vis-a-vis de Carrefour.Sunt curioasa daca este intr-adevar outlet sau, ca si "outleturile" din Baneasa, au aceleasi preturi ca magazinele din Mall.Sambata am fost la kika, de curiozitate, dar nu am mai avut timp sa intram si prin Fashion House.Oricum, la kika, m-am imbolnavit de nervi.O gramada de lucruri frumoase, dar total inaccesible.O farfuri care costa 130 de lei mi se pare ca are un pret NESIMTIT de mare.Aveau insa bavetici cu manecuta la preturi bune si body-uri cu maneca scurta 3 buc la 21 de lei.si cam atat am cumparat din kika.E bine sa mergi ca la expozitie, fara gand sa cumeri ceva, asta daca nu cumva ai castigat la loto.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze

Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Ana Maria - 13 noiembrie 2008