*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc Julia.
Si voi mi-ati lipsit si inca nu putin.
Incerc sa ma "reactualizez" si sa recuperez din subiectele pe care le-ati discutat.
Daa..si eu sunt mai mult decit surrinsa de modul natural in care Eva a acceptat alimnetele solide - sau mai bine spus semi-solide. Sper sa continue in acest ritm.

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Mirtha, bine ai revenit. Ne-ai lipsit. ma bucur ca Eva mananca cu placere tot ce-i dai.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha wow! ce bine papa Eva! Mi-ai lipsit pe forum aici cu cate-un sfat....

Eli sper sa fie bine si in continuare cu buricutul

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

bebe sa treaca vaccinul fara reactii.

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Azi mergem si noi la vaccinul de 4 luni. Sa ne tineti pumnii!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Sa ne spui daca functioneaza programul. Si, mai ales, la cate ore ii dai ziua sa pape. Ca si eu o suspectez pe pitica de astfel de comportamente. Noaptea molfaiei si din ora in ora iar ziua nu maninca de nici o culoare.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

De vineri am inceput programul de educatie impus de pediatra. E circ noaptea la noi. Se trezeste la 1-2 sa pape si o plimba mama, in timp ce eu imi pun pernele in cap sa nu o mai aud. De cand cu acest program, chiar papa mult mai bine ziua. Avem o masa noaptea la 4-4.30. apoi la mesele d epeste zi mananca cu pofta. Lucru care in ultimul timp nu s emai intampla. Tind sa-i dau dreptate pedriatei care zicea ca nu mai mannca ziua bine ca s-a invatat sa molfaie tzitzi noaptea, fara sa prea traga sanatos laptele. Prima noapte m-am simtit ultimul om, am dat apa la soricei, apoi am inteles peste zi ca e mai bine pt ea cd am vazut-o ca iar papa bine tzitzi. Ma gandesc ca de cat sa renunt preatur la alaptat, mai bine ne chinuim putin cateva nopti.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Eli, eu chiar ma intrebam cum poti sa te mulgi asa mereu fara dureri. Eu incerc de vreo doua saptamini sa fac lucrul asta si nu in totalitate ca a mea mai accepta sanul cand e semi adormita sau super infometata. Si am dureri crunte. Si nu cred ca e ok. Nu-mi place deloc. Uneori imi vine sa renunt la lapticul de mama, dar faptul ca ea mai accepta si sinul din cand in cand ma intoarce.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fete o intrebare la cele care alaptati+ cele care se mulg eu de vreo 4 ile am o durere in tzitzi stanga asa ca si cand ma arde ceva acolo....ce ziceti e ok? eu am incercat cu dus cald, masaj..insa tot ma arde ce sa fac? o fi vreun canal infundat sau e zona lezata acolo? ce ziceti

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Nu reusesc sa-l adorm pe fi-miu , m-a zapacit cu maraieli, ii pica ochii in gura de somn si el se lupta sa stea treaz....si reuseste .....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cameliam, felicitari pentru primul dintisor. La mai multi si fara dureri. Da, exact asa face si Diana mea, daca-i dau bibe il refuza da' pumnisoru' e bun. Cred ca isi doreste pur si simplu sa mai suga, dar nu papa. O las sa si-l suga si o controlez mai des printre degetele.
BraveGirl, unde faci masaj bebelinei?
Eliza si pe mine m-au durut de vreo 2 ori sanii (mi-era teama de vreo mastita), m-am muls mai des si a trecut. Numai ca parca durerea nu era ca o arsurea cum descrii tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aleinad, cu ce te mulgi? Eu folosesc o pompa de la Avent si nu ma doare deloc. Decat ca eu am lapte putin si tb sa ma mulg cam 30-40min. Si de 5-6 ori pe zi...si mie imi vine cateodata sa renunt (ca nu mai am timp de nimic) dar apoi ma gandesc la pitica si continui. Nu stiu pana cand dar sper sa ma tina puterile cat mai mult...si lapticul ata cat e.

Mergi la inceput

Wow, ce papacioase sunteti voi acolo!
Sa pun si eu o tona de intrebari. Cu cate mese la san ati ramas? Sau ii dai si la cele trei mese completare? Si, daca nu, ce faci te mulgi? Sau pur si simplu productia s-a reglat pe mai putine mese? Iar biscuitii ii dizolvi in lapte praf sau lapte matern? I-ai dat pana acum combinatii de legume/fructe sau in fiecare zi i-ai dat altceva? Cred ca mai voiam sa intreb ceva dar m-a intrerupt pitica si am uitat.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Cit priveste diversificare lucrurile stau fff. bine. Eva nu a refuzat nicio leguma dar a manifestat anumite preferinte : spre exemplu adora ardeiul capia rosu la abur. Am mincat la capitolul legume : morcov crud si la abur , ardei , pastarnac , dovlecel , telina , radacina de patrunjel , cartof .
Cel mai mare succes l-a avut ardeiul si pastarnacul. Cel mai putin succes dovlecelul si morcovul crud.
La capitolul fructe recent introduse in meniu am papat : mar , para , anans , minola si urmeaza nectarina si struguri. Toate pasate(in blender si eventual dupa caz trecute prin sita ) si toate crude. Pina acum pe locul I este ananasul urmat indeaproape de para.

Avem 3 mese pe zi : una cu fructe , una cu legume iar seara pe la ora 8 biscuiti cu lapte(fara gluten , pt. bebei de la Nestle, recomandati de la 4 luni).Adora biscuitii cu lapte : tipa la ei , intinde minutele , croncane pina sa vina urmatoarea lingurita. Daca ar fi dupa ea cred ca ar minca dublul portiei pe care i-o pregatesc.

De cind am trecut la dive are scaun zilnic , cu alta consistenta iar alimentele "fibroase" chiar functioneaza la noi.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu pot sa ma pronunt "din perpesctiva practica " in privinta Ab Rocket-ului dar teoretic cred ca da randament si pare ca e mai functional decat ab roller-ul.(se pliaza , maseaza muschii spatelui etc.)
Eu am ab roller asa (nu se mai pliaza nicicum odata montat) : http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=23597&srcint=tvp si fac zilnic exercitii la sol peste 10 minute - adica pina transpir pe pleoape si curge apa pe spate si pe decolteu si imi tremura muschii. Fac si exercitii pentru brate si pentru muschii gatului.
Cind spunn zilnic inseamna zilnic fara exceptie. Deja in partea superioara a abdomenului se cunoaste - a confirmat si soata - iar pentru picioare folosesc bicicleta eliptica de genul celei din link. E de fapt identica dar nu pot preciza cum se numeste cea pe care o am pt. ca nu scrie nici unde vizibil dar este exact ca cea din link - mi-a luat-o soata acum 3 ani cadou de Craciun si este exclus sa imi amintesc denumirea , prea mult de atunci .http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview&pid=28758&c=1146&med=sem&orig=mcn&brd=ts&ctn=ro&vir=no&referrer=google&src=topshop_fit_ad64.
Si pe biclicleta stau peste 10 minute. Adica pina crap si spun nu nu mai pot ! Si tot timpul ma gandesc ca nu mai vreau slaninina asta oribila pe picioare si pe abdomen. Moaammmaa daca ai sti ce stimulant este sa dau din picoare cu gandul la sunci !

Fetele de la Femina Intim spuneau ca au avut rezultate vizibile si rapide la fese si interiorul coapselor folosind Magic Leg. Voi achizitiona si un Magic Leg pt. ca bicicleta lucreaza mai mult muschii din exterior ai picioarelor si mult mai putin pe cei din interior iar fesele intr-o mica masura.

Multa bafta si sa ai spor !

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Ab Rocket si Leg Magic de pe top-shop...Sper sa fie ceva de capul lor.

Bianca Andreea si Larisa Elena

le-am identificat!

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput